Цитирай Първоначално написано от Someday
AA koi me zapali,,vsu6tnost nikoga ne si bqh pomislqla za kitara,edin den maika mi kaza iska6 li da te zapi6a na kitara i az mi hubavoo iii vsu6tnost na purviq uurok otidoh taka bez nikakvi nadejdi 4e ne6to 6te s epolu4i ,noooo o6te togava na purviq mi urok se vlubih v tozi instrument ,preporu4vam na vsi4ki ,koito se 4udqt daliii da se zapi6aty na nqkaf musikalen instrument da ne se kolebaqt,nqma da zagubqt po skoroo da spe4elqt,kato menn naprimer
И аз бях така. Всъщност бях подхвърлил на майка ми, че трябва да се науча да свиря на китара, съвсем несериозно. Тогава почти нищо не ме свързваше с китарата, даже не слушах метъл (аз го прослушах благодарение на китарата). След около 9-10 месеца ( ) ми казва "ами ти нали искаше да свириш, аз ти намерих учител". Реших да ида да видя за какво става въпрос, а той ме тества как пея, като задаваше променящо се темпо и гледаше как реагирам на него. Аз една вярна нота не мога да изкарам, умрях от срам! Но той вика "пееш ужасно, но си ритмичен, ставаш" . Изкарах 4-5 урока тестов период и реши да ме вземе. И така ходих при него 3 години, започвайки съвсем случайно.