.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Ф
    Guest

Другата страна

Добре видяхте заглавието нали ?
    Набор '87 съм и съм нямала "сериозна връзка". Да, не съм правила секс. Държа да отбележа, че работя в агенция за модели (не за да се похваля, а за да добиете представа, че съм с добро тяло и приятна външност). Имам ухажори, но трудно се впечатлявам (това мисля се разбира). Неприемам покани за кафета от разни туко-що видели ме в дискотека. Или пък разходка с някои чичко на някое участие. Мисля, че до известна степен разбих мита за това, че моделите и манекените са проститурки! Но избора на всеки един човек е негов Заради семейството ми и приятелите ми не се чувтсвам самотна, не се чувствам сама! Радва ме факта, че има момичета и момчета които мислят като мен - има време за всичко, само да сме живи и здрави

Ф
    Guest

.

Извинявам се, че съм пуснала темата в раздел "любов"...макарче.. ако се задълбочи, може да се оправдае престоя и там

ами....освен да те поздравя, че си направила своя избор и си доволна от него, нямам какво друго да кажа.
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    просто си капризна и аз бех така докато не срещнах моя тоше /бог да го прости/

Ами брав0...

Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ми точно има време ама 87набор вече почваш да остаряваш така че поработи по въпроса повече пък и не видях въпрос и незнам как да отговоря ако искаш сериозна връзка аз съм свободен не съм манекен ама ставам горе-долу
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

може би просто не си сре6тнала идеалния за тебе човек ина4е евала 4е се радва6 на това което остоява6 но рано или касно 6те сре6тне6 такъв 4овек УСПЕХ

Град
    (: Русе :)
    и аз не видях въпрос какво се очаква да се пише в тази тема
    So free

Мега фен Аватара на sasha_90
    И не се притесняваш от същността си?Е,браво.Какво друго мога да кажа?

Мега фен Аватара на koalka
    Може би трудно се впечетляваш, но все пак ти не можеш да знаеш какъв е човека срещу теб, тогава защо не опиташ?Няма нищо лошо в това, че не си правила секс, но ако искаш да имаш връзка-опитвай.Все пак трябва да опознаеш някой, за да разбереш дали очакванията ти са оправдани.

Ф
    Guest

.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би трудно се впечетляваш, но все пак ти не можеш да знаеш какъв е човека срещу теб, тогава защо не опиташ?Няма нищо лошо в това, че не си правила секс, но ако искаш да имаш връзка-опитвай.Все пак трябва да опознаеш някой, за да разбереш дали очакванията ти са оправдани.
    Неказвам, че стоя на дистанция, но колкото и странно да изглежда, бързо преценявам хората и рядко греша в преценката си.. знам какво може да излезе като отношения м/у мен и въпростно момче след първата среща.. често от моя страна е приятелство..

Благодаря ви за интереса към темата

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да си права, но ако някой път сбъркаш...?
    И все пак мисля, че ще се намери момче, което да ти пасва.За всеки влак си има пътници.

Ф
    Guest

.

И все пак мисля, че ще се намери момче, което да ти пасва.За всеки влак си има пътници.
    И аз така мисля

Но неискам да се отделя вниманието в/у мен... ами просто го написах, защото момичетата като мен са много.. и момчетата, но много от тях се притесняват от факта, а подяволите той е основателен за гордост

казваш,че не се впечатляваш лесно,и едва ли не,не си лесна,казваш че тоест току тъй не излизаш на срещи,а се оплакваш,че си сама...скъпа..ти сама си го правиш така
    нямам повод да сънувам....

Re: .

Цитирай Първоначално написано от Ф
    И аз така мисля

Но неискам да се отделя вниманието в/у мен... ами просто го написах, защото момичетата като мен са много.. и момчетата, но много от тях се притесняват от факта, а подяволите той е основателен за гордост
    дам щом толкова си горда тогава защо изобщо го пишеше това? не разбрах какъв точно е проблема
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Ф
    Guest

.

Цитирай Първоначално написано от neverand
    казваш,че не се впечатляваш лесно,и едва ли не,не си лесна,казваш че тоест току тъй не излизаш на срещи,а се оплакваш,че си сама...скъпа..ти сама си го правиш така
    =D>

Когато четеш, чети добре и ако можеш вниквай в смисъла..

Изобщо не се оплаквам..

"Всеки прави своя избор"

Ф
    Guest

Re: .

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    Цитирай Първоначално написано от Ф
    И аз така мисля

дам щом толкова си горда тогава защо изобщо го пишеше това? не разбрах какъв точно е проблема
    Проблем няма

Защо да не го напиша? Не всички момичета са лесни и трагват по "лошия път" на 13-14г. (и момчета) Този който знае какво иска, не каквото и да е.. само за да има.. а нещо конкретно и рядко срещано.. не е ли достоен да се гордее със себе си ?

оу ясно това е гордост. грешно е на 13-14 години да се прави но ти изпадаш в другата крайност вече - пропиляваш си младостта.
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly

Ф
    Guest

.

....
    Немисля така. Да не раста в саксийка.. Забавлявам се и си живея живота.

"Ясно", но май нищо не ти е ясно..

к давай просвети ме

Ф
    Guest

.

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    к давай просвети ме
    Нетърся разбиране или подкрепа, но ще се радвам да я получа. Немисля да разяснявам, мисля, че е ясно..който може и иска ме разбра!

Но специално за теб, а и за който го прочете:
    Просто има хора, които имат здрава ценностна система, разум и принципи

така е, кой го отрича?

Хубави думи, радвам се, че даваш пример! Живееш в хармония със себе си - аз съм така, правя всичко което ми харесва и ми се прави. Не се натискам, не ми липсва компания или ухажорки, с едната разлика, че съм по-голям и съм го правил, при теб.. явно не ти трябва още, по-скоро не го искаш, защото искаш да е идеалният, добре правиш, ако продължаваш така, със сигурност ще постигнеш целта си - ИМА ГО, всяко едно нещо което си пожелаем го има, само трябва да се намери път до него!
    ->~<-

няма пряк път до нещата които наистина си заслужават

Ф
    Guest

.

Цитирай Първоначално написано от Satyr
    Хубави думи, радвам се, че даваш пример! Живееш в хармония със себе си - аз съм така, правя всичко което ми харесва и ми се прави. Не се натискам, не ми липсва компания или ухажорки, с едната разлика, че съм по-голям и съм го правил, при теб.. явно не ти трябва още, по-скоро не го искаш, защото искаш да е идеалният, добре правиш, ако продължаваш така, със сигурност ще постигнеш целта си - ИМА ГО, всяко едно нещо което си пожелаем го има, само трябва да се намери път до него!
    =D>
    Не ми идва нещо, което трябва да добавя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си