- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде да си направя татуировка
Mislq da si napravq edno malko sladko delfin4e,ama problema e 4e ne znam kade 6te e nai dobre da e..mislila sam za dolo na kraka,za gurba gore v dqsno,za mqstoto to4no kade e apandisita..ili moje bi ne6to drugo
![]()
kajete kade 6te stoi nai dobre spored vas
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
men li4no mn me kefi to4no pod apandesita : )
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Kadet iskash,ti she shte go nosish cql jivot ne nie!
Next Time I`ll be True...
Аз лично не бих си направила делфинче..и все пак там дето е апандисита или някъде около него ..
Изчакай да ти каже всеки своето предложение, слад това си направи на място различно от предложените :wink:
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
от зад на кръста е най якощо ли...
1.татуто омръзва щеш не щеш а ако е на видно място това няма как да се избегне докато на кръста просто я забравяш и ако случайно се сетиш винаги ти се струва супер яка![]()
2.искаш да се забелязва лесно-нз кви дрехи носиш но носи такива че да се вижда татуто и само да се обърнеш за нещо или нещо такова и сички:ооооооооооо какво готино татууууу...и тн
3.ако е там дето е апандисита и като си бременна и 100% ще се нацепи и ще е напрао грознасестра ми има на кръста /и аз ще си направя в скоро време/ а сега е бременна и татуто седи супер яко
4.като остарееш ръцете,краката,гърдите и корема се променят с тях и татуто и пак е супер грозно а кръста не увисва
ku-ku tfa zad krysta e vqrno no delfin4e 6tom she e malko nqma da stoi dobre na krysta stoqt dobre po 6iro4ki tattoosПървоначално написано от Cvetito_master
вярно вярно за тва аз препоръчвам да разгледа сички татута а да не се хвърля на еднаи да помисли дали ще седи яко и къде ще седи яко
..ето това ще си направя аз ... на кръста..![]()
колкото до делфинче,ще стой хубаво както казаха хората..ама зависи и кво ще е делфинчето..![]()
хахаха...вземи си направи ето такава..
![]()
![]()
![]()
Долу на крака,отвътрре-над или пък под глезена...Тва с апандесите ми е тъпо.
na dqsnata buza na gaza
Nz Mama si napravi na ramoto i qko i sediПървоначално написано от *SeXy_GiRl*
napravi si na ramoto takova sinio
s voda
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ami sporet men nai-dobre mejdu kra4etata\
\
с татус на носа ще си много фиешан![]()
Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
опредено с едно делфинче
![]()
![]()
Мен ме кефи да на гърба,горе в ляво или дясно.Много ме кефка
Първоначално написано от Анонимко
![]()
би трябвало сама да си го решиш а не да чакаш ние да ти кажем, но все пак аз бих ти предложила някъде около глезена или на плешката