- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По кфи момчета си паdате
koi mom4eta vi kefat pove4e
1.super mil,seki den cvetq da ti nosi i da te ligavi ot celuvki
2.nebrejen,no sas stil,bez cvetq i tnt,samo s pogled da pokazva 4e te obi4a
ili kjate nekav tip mom4e 6ot tuka iam edna dilema koi da izbera...mn 6e pomognete daje da ne e nikoi ot oniq po-gore...![]()
.!.
Първоначално написано от koalka
И всъщност не са само тези два типа момчета..
![]()
Момче, което ме обича и уважава. Не е необходимо всеки ден да ми носи цветя, но не и да не му пука. Важното е да си допадаме, да се обичаме, уважаваме, разбираме и подкрепяме. Да е човек, с който мога да говоря на много и различни теми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от KiFy
![]()
***~`~ ................. ХЪХ .. нещо средно е ...
.
... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...
пръстче нагоре и от менеПървоначално написано от bobka
![]()
![]()
So free
shut the fuck up !!! Всеки си има вкусове не може да питаш кой е идеала на някой!Зависи от хиляди неща. Послушай сърцето си !!!
Е що па да не попита просто къф е нашия идеал, тъкмо да си подрънкаме на спокойствиеМоя май е момчето, с което съм в момента(хах, каква изненада
) Нек'ъф непукистичен в повечето случаи и ми остава само по очите му да отгатвам нежността, ама винаги уцелва точния момент, в който да е романтичен ... Еххх...
аз ли4но по емо гърлс смисал кефя се на добри4ки мили4ки емоционално коса няма зна4ение важното е на вид да я яка и отватре![]()
В смисъл да си има сички органи отвътре така ли? по възможност с далак...Първоначално написано от Murdernoize
обарках темата да еба мислих 4е е за какви моми4ета
абе тука е за боиз ама ти щом по емо гърлз си падаш...сигорно абарка темитеПървоначално написано от Murdernoize
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Сигурно е раздвоен...Първоначално написано от tuzaro
не просто про4етох моми4ета а не мом4ета
Ако бях на теб щях да избера втория, защото любовта не се измерва с цвета и лигави целувки ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Сложно е... Не мога да го опиша сега... Има много неща и винаги са преплетени и ... пффф ... КАША, нали ви казвам
А конкретно за твоите 2 варианта... Не бих избрала нито единия
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Аз пък бих направила две в едно.. за трето се чудя дали да добавя![]()
♥ ♥ ♥
Май ще избера... Номер две! Какво печеля?
П.П. Мразя да ми подаряват цветя. Освен ако не е глухарче или маргаритка (защото са много вкусни)
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
мии втория не обичам никакви цветя и+ тва мразя да ма целуват и лигавят постоянно.очите са огледалото на душата...те ми трябват![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Щом трябва да избираш, значи не трябва да се ръководиш по нашия избор... все пак ти ще ходиш с него![]()
Иначе на мен ми стига да е забавен, мил и най-важното да показва, че ме обича.. така че нещо средно м/у двете![]()
Аз харесвам момчета, с които мога да говоря за всякакви теми а не или да не можеш да си вземеш думата от него или пък да мълчи като пържена цаца...Момчета със стил, но не ботуши и да са по суетни от мен. Обичам да сме на едно мнение,да ме уважава и слуша, но не и да прави тфа което аз кажа като кученцеЦветята увяхват рано или късно..предпочитам плюшени играчки
![]()
![]()
![]()
I'm cOnsEitED,i'vE gOt a rEaSon.I'm hOnEst and I kEep it rEal.I'm crAzy and i dOnt givE a fuck!
бахти претенсиозните хора....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!