- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметичните продукти,които използвате.
коса-некъф гръцки шампоан(нз как се каа точно)
тяло-душ гел-нивея
лице-тоалетно мляко(пак гръцко пак нз как са каа),и лосиони
грим:1.спирала-на Бруклин
2.сенк-Глоден Роус
3.фон-дьо тен-Импала
4.черчн молив-Импала
5.Гланц за усни-I Love Just You
6.Пудра(на на кой е изтри са надписчето)
Парфюми-Little black dres,Esscada,B.U trendy
OnLy God CaN Judge Me !
коса:шампоан - Elseve на Loreal
балсам - Elseve на Loreal
маска - Loreal
лице:Garnier 3 in 1,Clean and Clear na Johnson and Johnson и Aqua Beauty на Nivea;гланцове на Nivea
тяло:душ гел на Dove,лосион за тяло на Dove и още много работи но сега ме мързи
За козметика смисъл(спирала сенки червила моливи и пудри и други такива)Myballine
[bЗа косата.ако е за къпане Elsev -Loreal или Гарниер за обеми повдигащи ефекти и тем подобни- ScHwarzzkopf използвам [/b]
Лосион-На Джонсан и Джонсан и Наоми кембал
Душ гел-dove
Аз съм голяма фенка на продуктите на Avonи почти всичко ми е от там
а ето и подробностите
Шампоан - Advance Techniques ежедневна грижа на Avon
Балсам - Advance Techniques права и блестяща на Avon
Маска за коса - Advance Techniques за много суха и увредена коса (не че е такава но се изправям през ден...) на Avon
Пилинг маска - чаено дърво и прейпфрут на Avon
Душ-гел и лосион за тяло - Skin So Soft възсрановяващата серияна Avon
Спирала - Super Full на Avon
Сенки - на Ruby Rose
Спрейове за тяло,рол-он,парфюми и дезодоранти - на Avon ,B.U. и Dave
Гланцове,балсами за устни i черен молив - на Avon
Лакове - САМО Golden Rose Paris
А за малко да забравя и хининовата вода,която ползвам от днес
Хммм май това е от мен![]()
Коса: Шампоан на Гарниер Фруктис за дълга коса и цъфтящи връхчета. Маска пак на Гарниер Фруктис, за блестяща и гладка коса.
Лице: Крем на Гарниер...( просто харесвам тази марка) Essentials. Много добра работа ми върши за хидратация на лисето в студените зимни дни. Фон-дьо-тен, на Evelin мисля... Мултифункционален, с кашмирен ефект със защита от UV-лъчи, и с трайност 12 часа и още куп екстри. Незнам до колко е вярно всичко, но ми харесва. Прави кожата гладка и тена ми е свеж.Сенки си купувам предимно Ruby Rose, но веднъж имах възможност и използвах на Clinique. Много бях доволна. Спирала...Не вобувам на марки по тоя повод. Golden Rose може би. Моливите ми също са на Golden Rose. Балсам за устни на Niveaл Блясък - май ми е все едно....
Тяло: Гел за душ Palmolive Pure Cashmere. Много е хубав. И гел-олио за след баня( нанася се на мокра кожа) на Johnson с лайка. За него просто нямам думи. Няма да сбъркате, ако си го купите... Кожата ми не се изсушава ама съвсем в следващите 1-2-3 дена. Мирише много хубаво, кожата е една такзва мазничка, ама приятно мазничка и усещането е страхотно.
Коса -
Шампоан: Aroma Fresh с невен (нищо, че мирише на вино); Балсам за коса: Impression
Тяло -
Душ гел: Nivea с мляко и витамини;
Лосион за тяло: имам на Avon с кафява захар и орех или един на Sara с прополис пише, че е.
Лице -
Тоалетно мляко на Aries Cosmetics мулти витамин;
Розова вода на Milva;
Маска за лице на Avon със чаено дърво и грейпфрут;
Крем за лице: Bilka collection с екстракт от грозде Мавруд
Грим -
Коректор: Oriflame
Фон дьо тен - Impala;
Пудра: Avon от Color Trend по-светлата;
Молив за очи: Vollare и на Avon имам;
Сенки: На Golden Rose имам много цветове, имам на Avon едни оранжеви водоустойчиви, на Maynina някакви розови и едни на Oriflame, пак водоустойчиви;
Спирала: Oriflame, Avon от Color Trend;
Червило: Avon, Oriflame, но много не ги използвам, това на Oriflame ми харесва повече, защото е бежово, другото е розово;
Гланц за устни: Lancome
От всичките ми гримове използвам само гланца и понякога там молив и сенкиАма май съм забравила нещо. АКо се сетя нещо друго, ще допълня.
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
коса: оранжев шампоан и балсам на SUNSILK, понякога си изплаквам косата и с отвара от коприва
лице: прословутия Garnier 3in1, акне-гел на Биле GD, крем на AVON с чаено дърво и грейпфрут
очи: безцветна спирала за мигли на Just U, в която слагам по малко бадемово масло, черен молив на AVON (двустранен, с бяло в другия край)
устни: балсам за устни с аромат на портокал
тяло: душ гел на AVON с мед и лимон, краставично тоалетно мляко, дезодорант на Malizia с аромат на зелен чай
направо се комплексирам като видях колко мн продукти ползвате...
Коса: шампоан Пантен, понеже се боядисвам ползвам и защитаващ цвета крем-балсам на Лореал и кристали
Относно лицето: никакви маски,рано ми е още за такива простотии.
Гримовете ми са само на BOURJOIS- сенки -течни и обикновенни,коректор за тъмни кръгове под очите и тн, Очна линия на Bourjois
Гланцове: само Макс Фактор
СПирали - Лореал, Макс Фактор, Bourjois
Лакове - само Манхатан
Парфюми - Гучи /Еnvy me 2/, Dior /J`dore/, Bvlgari
Крем за ръце - Гарниер /много съм доволна/
Лосион за тяло - Tesori d Oriente Fior di Loto e Latte d Acacia
Smile!?
еми за косата: шампоан и балсам на Wash & Go с коприва, маска за коса против накъсване за третирана коса на Garnier, крем за коса на Pantene против накъсване при разресване, бадемово масло на Икаров и хининова вода!
за кожата на лицето: кремообразна гел-пяна за мазна кожа на Avon, от тази серия дълбоко почистваща маска на Avon, лосион против черни точки пак на Avon и от същата серия на тва за черните точки и една почистваща маска пак на Avon, нощен и дневен крем на Avon иииии май тва е... сега не се сещам за друго!
за тялото: няколко различно ароматизирани лосиона за тяло на Avon, душ гел на Camay и бебешки лосион на Johnson's baby!
Ми аз не ги знам всичките,защото,ако си правя труда ще ми гръмне главата.Най често използвам:
За косата-шампоан на Wash&Go,балсам Уош&Гоу,някаква маска и много яки кристалчета,маска за изправяне,пяна Тафт,вакса Тафт,спрей Тафт,гел за коса понякога,хининова вода.
За тялото-душ-гел на Ейвън или Орифлейм,сапун тет-а-тет,лосион за тяло на Ейвън,и за след къпане някакви гелчета,ароматизаторчета и кремчета от Орифлейм.Дневен и нощен крем от Ейвън за лице и за тяло и за ръце,а и за крака.Заздравител за нокти.Клиър скин за пъпките и едно такова Акне тоник май се казваше пак за пъпките.
Грим-маска за лице,спирали от Ейвън,Орифлейм,Мейбълин Ню Йорк/оная за обемните мигли/,гланцове от Ейвън,Орифлейм и Мейбълин Ню Йорк,някакви моливчета то Евън и мнооого сенки от Голдън Роуз.Фон-дьо-тен от Евън или Орифлейм,стик-коректор за тъмните кръгове под очите.
Общо взето е това.Има и още,ама сега не се сещам.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
коса : шампоан и балсам на гарниер, маска и кристали на биофарма, гел за изправяне на лореал
тяло : душ гел на ейвън, тоалетно мляко на нивея
за лице: ексфолиант на клийн енд клиър, някакъв лосион от дерматолог, крем на нивея/ бочко
когато се гримирвам използвам фон дьо тен на орифлейм, черен молив на импала и балсамче на нивея или някакъв гланц
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Shampoan i balsam za kosa : Schauma zelena za kosa sklonna kym omaznqvane.
Maska za kosa : Dove
Dush gel : Palmolive
Pochistvasht gel za lice : Nivea za normalna koja
Krem za lice : Nivea
Spirala : Oriflame 500% obem & Wonder Lash
Chervila : Oriflame
Moliv za ochi : Brooklyn
Perli za lice : Djordani Gold
Blqsak za lice : Oriflame-Visions (techen) & Ruby Rose (na prah)
Fon dio ten : Oriflame-Visions
Коса - шампоан - Head & Shouders , балсам,маска - Gliss K + още една професиолна маска за много изтощена коса / след изправяне е задължителна/ Кристали - Avon + Професионални
Лице - Пяна за лице - Johnson's , тоник - L'oreal крем - професионален
Фон дю тен - Avon Молив ,Очна линия - Max factor,Golden rose
Спирала - Avon , Червила - Аvon, Max factor
Сенки - Avon
Тяло - Душ гел - Palmolive , Лосион за тяло - Avon, Ексфолиант - Avon
Ръце - крем - Oriflame
Нокти - Лак - Boujois, Sevenhills
mmm da vidim
za kosa:shampoan Sunsilk ili Fructis,balsam na Sunsilk ili na fructis suotvetno i maska za Elseve rozovata
za lice;na avon seriqta s greipfrut i 4aeno durvo(vsi4ki produkti),garnier pure 3v 1 nqkolko neshta na avon...tva beshe za po4istvaneto...za grim imam super mnogo neshta ne mi se izrejdat sega![]()
![]()
![]()
![]()
za tqlo:sapun Dove eksfolianti nqkolko vida i ovlajnqvashti i podhranvashti balsami za tqlo![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
ами шампоани на нивеа на Clear балсам на Gliss за лесно ресане
Garnier Pure
крем на ейвън за тяло
крем-дезодорант на орифлейм за изпотяване
няколко парфюма на орифлейм
душ-гелове на Cottage, nivea.Fa,Camay
крем за ръце на орифлейм и ейвън
ползвам и много домашна козметика(която сама си приготвям),благодарение на която имам много хубава кожа на лицето.Направо се родих с тия домашни маски.
коса:Шампоан-Gliss,балсам и маска - Garnier
лице: Clean & Clear пяна за дълбоко почистване, Avon - почистващ гел 3 в 1
фдт - Avon
гланцове - всякакви, ако ми харесват си ги вземам, независимо маркатаD
пудра - Bourjois с минерали
сенки (много рядко) - Golden Rose
спирала - Avon
кожа: мляко за тяло Avon с черешка ^^ Душ гел-Avon
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!