.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Размисли и страсти ;)

Мислили сте си някога, колко е хубаво да имаш някой до теб? Който винаги да те подкрепя, винаги да е насреща за помощ, да ти показва, че значиш нещо за някого и да ти дава сила? Нима след време забравяме, че не ни е даденост, а трябва да си "го/я" пазим? Всичко изглежда толкова лесно. Да се радваш, когато ти разказва какво е правил/а, че си мисли за теб, че няма търпение да свърши тази ваканция и да дойде септември месец, че да се видите отново? А когато се разделите, какво става? Нямаш никого..не ти е до излизане, не ти е до забавление, не ти е до нищо..чудиш се какво ли прави, защо така е станало..едва ли чувство по гадно от загуба на близък човек, гадже..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не.

Иначе професор Вучков е готян. Звъня му редовно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest

Re: Размисли и страсти ;)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мислили сте си някога, колко е хубаво да имаш някой до теб?
    Да, и винаги, когато се намери този някой ми достяга. Вече не мисля, че е въобще хубаво и се чувствам задушена.
    Иначе много мило ми става като гледам как се обичат по пейките на НДК.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Като скъсаш живота не свършва. Даже може да се каже, че започва отново. Трябва да се научиш да бъдем силни в тези моменти. Няма кво да се подтискаш и да ти е гадно. Живота продължава. Намираш друг и всичко пак е ок

Град
    40 Miles from the Sun

Да, и винаги, когато се намери този някой ми достяга. Вече не мисля, че е въобще хубаво и се чувствам задушена.
    Хъх, на мен ми става тъпо. Кофти е да гледаш всеки втори с някой хванати за ръка и да се гледат влюбено, а ти ... нито едно от двете.

Град
    Непостоянно
    kato zagubq nqkoi blizak 4ovek mi e adskata gadno...ama kat ni6to nm se naprai prosto go zabrqvam..dori i trudno
    .!.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Хъх, на мен ми става тъпо. Кофти е да гледаш всеки втори с някой хванати за ръка и да се гледат влюбено, а ти ... нито едно от двете.
    гадно си е ... но в такива моменти поглеждам нещото което винаги е до мен,винаги ме подкрепя и винаги мога да разчитам на него.. бирата де

Град
    40 Miles from the Sun

Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    гадно си е ... но в такива моменти поглеждам нещото което винаги е до мен,винаги ме подкрепя и винаги мога да разчитам на него.. бирата де
    Хех, и моята сродна душа е бирата. Е, понякога се сдърпваме, но това е предимно, когато е топла.

Град
    на плажа =)

Мислили сте си някога, колко е хубаво да имаш някой до теб? Който винаги да те подкрепя, винаги да е насреща за помощ, да ти показва, че значиш нещо за някого и да ти дава сила? Нима след време забравяме, че не ни е даденост, а трябва да си "го/я" пазим? Всичко изглежда толкова лесно. Да се радваш, когато ти разказва какво е правил/а, че си мисли за теб, че няма търпение да свърши тази ваканция и да дойде септември месец, че да се видите отново? А когато се разделите, какво става? Нямаш никого..не ти е до излизане, не ти е до забавление, не ти е до нищо..чудиш се какво ли прави, защо така е станало..едва ли чувство по гадно от загуба на близък човек, гадже..
    Да така е. Или поне при мен. Нооо .. кво да се прай ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си