.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    на плажа =)

Той много бърза...

Накратко :

Харесваме се с едно момче, от одавна се познаваме (7-8 месеца). Но преди два дена излязохме само двамата за пръв път.Той се държеше много яко... абе всичко си беше много точно. По погледа му забелязах, че има нещо към мен. Нали знаете когато се погледнете в очите... и разстоянието помежду ви започне да се скъсява... и за малко да почнем да се целуваме... обаче аз не искам да бързаме. Много е як този период в който се сваляте. Чудите се какво да му кажете... дали ще се обади... когато го видите пеперудките в стомаха се разхвърчават... Как да му кажа или покажа, че не искам да бързаме толкова. Интересно ми е и мнението на момчетата - какво бихте си помислили ако някой ви го каже така??? Дали ще ме разбере? Страх ме е да не го накарам да чака прекалено много и да го изгубя...

На колко години си?!?!??!
    Feel my pain

Знаем разбира се .. за този период , ако той много го иска .. и ако ти му го кажеш така, мисля че няма да е очарован
    От друга страна вече ако те обича и държи на теб - ще чака
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mi az v momenta sym v ne6to podobno ama go karam da 4aka dylgo vreme i kogato me popita za6to az mu kazvam 4e ne sym kato biv6oto mu gadje koeto btw mi e nai dobra priqtelka i zaradi koqto mnogo stradah....no toi ne razbira za6to to4no go pravq i kogato se vidim 6te mu kaja i poneje toi tvyrdi 4e ima 4ustva kym men 6te me razbere nadqvam se...a ako ne me razbere vsi4ko mi e qsno moje da probva6 i ti

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Просто е, казваш му, че не искаш да бързате. Оттам нататък ще си проличи дали те харесва наистина или бързането си има друга причина.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    То, ако му казжеш, че не искаш да бързате и магията ще се развали, а ако му го покажеш - не му даваш да те целуне и си по дистанцирана ще има да се чуди защо се държиш така с него, дали не си играеш и т.н.
    На мен също тази период ми е най-хубав, после.... обаче просто не става така.

Ами може би той е приел тия 7-8 месеца за такъв период..хайде де сериозно не ти ли се иска да го целунеш като го видиш =)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    По-добре не му казвай, бъди мила, но спазвай още дистанция, не се доближавай много до него, че целувката ще е неизбежна. В крайна сметка недей мнгоо да отлагаш, че може да помисли, че не го харесваш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Пловдив

Re: Той много бърза...

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Накратко :

Харесваме се с едно момче, от одавна се познаваме (7-8 месеца). Но преди два дена излязохме само двамата за пръв път.Той се държеше много яко... абе всичко си беше много точно. По погледа му забелязах, че има нещо към мен. Нали знаете когато се погледнете в очите... и разстоянието помежду ви започне да се скъсява... и за малко да почнем да се целуваме... обаче аз не искам да бързаме. Много е як този период в който се сваляте. Чудите се какво да му кажете... дали ще се обади... когато го видите пеперудките в стомаха се разхвърчават... Как да му кажа или покажа, че не искам да бързаме толкова. Интересно ми е и мнението на момчетата - какво бихте си помислили ако някой ви го каже така??? Дали ще ме разбере? Страх ме е да не го накарам да чака прекалено много и да го изгубя...
    Ела ми кажи на мен и ще разбереш.

Цитирай Първоначално написано от sherry
    По-добре не му казвай, бъди мила, но спазвай още дистанция, не се доближавай много до него, че целувката ще е неизбежна. В крайна сметка недей мнгоо да отлагаш, че може да помисли, че не го харесваш.
    тука вече се изказаха преди мен
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

4а-кай мал-ко! Защо трябва да му казваш да не бързате?! Просто се зака4айте като на игра... не се лигави, а се дръж нормално, но моментите с целувката винаги можеш лееееееко да ги избягваш... и да му се усмихваш кокетно, и го гледаш с 'онзи' поглед...
    щяла да му казва! нищо такова! думите не са единствения на4ин...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Просто е, казваш му, че не искаш да бързате. Оттам нататък ще си проличи дали те харесва наистина или бързането си има друга причина.
    Ако те харесва наистина, няма да стане нищо.Но ти пък и недей да прекаляваш, всеки си има търпение.

Град
    на плажа =)

Re: Той много бърза...

Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Накратко :

Ела ми кажи на мен и ще разбереш.
    Нещо адресче, скайпче. Хах... шегувам се.

Надявам се да ме харесва достатъчно, че да ме разбере. Мерси на всички, които изразиха мнение.

Guest
    Гледай да не му писне в някой момент и да ти бие камшика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си