.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Нещастен
    Guest

Как всичко отиде подяволите! :(

Здравейте,

Виждам, че помагате със съвети, колкото можете. Ето и моя... от 6 месеца излизам с едно момиче, много бързо се привързах към нея, може би, защото почти всичките ни интереси съвпадаха. На по-късен етап и се влюбих в нея. Вчера обаче направо потънах в дън земя. Бяхме излезли да се мотаем и седнахме в едно кафене. От 2,3 седмици виждах, че нещо я тормози, но все не ми казваше, но вчера го направи. Майка и решила да се преместят да живеят цялото семейство в Англия Преди да сте попитали - аз съм на 18, а тя на 16. Просто за секунди отидох в Ада. Веднага я питах дали има начин да остане в България, но уви, майка и(тъпа себична перфекционистка!) категорично отказала И до колкото разбрах е сериозно, майка и щяла да се жени за някакъв англичанин и няма да се връщат в България, освен за лятото, до колкото разбрах. Просто връзката ни загуби всякъкво бъдеще Още не мога осъзная какво става... струва ли си да държим връзка от разстояние при положение, че ще мога да я виждам само лятото за 1,2 месеца? Аз я обичам(колкото и тъпо да звучи само от 6 месеца ходене), но е така! Благодаря за отделеното време докато прочетете целия роман!

Поздрави

you're fucked up dude
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

ми наистина кофти касмет..... но понякога и това го има ... ми аз мисля че по добре е и двамата да гледате напред .... товав мога да ти кажа 6тото вразка от разстояние ... пак и толкова голямо ...
    Jivota e hubav , za6toto e krasiv

Град
    Непостоянно
    off mi zareji q...da trudno 6e q zabravi6..ama ima li smisal da se mu4ite i dvamata......

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хахах ми ти требе да я подкрепиш бе к'ва е таз тъпа тийнейджърска любов в сравнение е с опцията да живее в чужбина. То туй е спуер яко хем си урежда и живота.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Времето ще си покаже на къде ще тръгнат нещатата и аз не съм виждала приятелят си близо 3 месеца и поне още 2 няма да го видя .. а когато се върне в България аз вече няма да съм в същия град и .. Отвратително е да си далеч от любимия човек .. но сам каза че тя ще се връща за през лятото .. вие ще си решите дали ще се чакате и дали ще прекарвате летата заедно .. На такава възраст сте ,че животът е пред вас .. просто се оставете не теченивето ..

Град
    на плажа =)
    С нищо не можеш да спреш заминаването й. Но все пак можеш да се постараеш това момиче да прекара последните си дни като най - щастливото момиче на света

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    С нищо не можеш да спреш заминаването й. Но все пак можеш да се постараеш това момиче да прекара последните си дни като най - щастливото момиче на света
    Ти можеш да си поддържаш връзка с нея, която връзка само ще те тормози и под връзка имам предвид разговори по телефона, чат, писма, картички (нещо като "пен френдс"). Другото е малко сложно, не че няма и такива връзки, но ще дойде един момент, в който ще има съмнения кой какво прави, с кого излиза и т.н.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    off mi zareji q...da trudno 6e q zabravi6..ama ima li smisal da se mu4ite i dvamata......
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Опитай, но лично аз съм резервирана...
    Единствената възможност, която виждам, е когато момичето стане на 18 и може сама да вземе решението си за връщане в България...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ку-ку
    Guest
    и на представа си нямам кво да праиш

sladkish_14
    Guest
    Амиии има една песен:
    ....Ще намеря нова среща,нова среща още по-гореща...
    ...Ако жива е страста пак до теб ще спра...!

Та незнам какво да ти кажа няма смисъл по-добре си прекарайте сега добре и стига няма смисъл да се измъчвате,пък и след няколко месеца там ще почне да ви писва и така само ще си изгубите времето..Вместо да се опитате да се забравите и да откриете любовта на ново

И аз минах през това но не може да се поддържа такава връзка. Но поне ще си намериш някое момиче в Англия, там са мн готинки хората.

Цитирай Първоначално написано от Navixo
    И аз минах през това но не може да се поддържа такава връзка. Но поне ще си намериш някое момиче в Англия, там са мн готинки хората.
    готин момичето заминава за англия не момчето,а по темата-такава връзка е невъзможна поне във вашия случай
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    готин момичето заминава за англия не момчето,а по темата-такава връзка е невъзможна поне във вашия случай
    Зле съм

Но пак, такава връзка е невъзможна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Амиии има една песен:

....Ще намеря нова среща,нова среща още по-гореща...
    ...Ако жива е страста пак до теб ще спра...!
    пак чалга как може бе...как може тва е тъпа работа...и като гледам си момче а...гей ли си що не слушаш метъл или нещо друго кат нормалните момчета ми чалга блякс

Но поне ще си намериш някое момиче в Англия, там са мн готинки хората.
    супер ся момчето може да си пререже вените

ку-ку
    Guest
    тва бях аз

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Зле съм

Но пак, такава връзка е невъзможна.
    не си зле на всеки се случва то от толкова много теми... но и аз те подкрепям и за пореден път казвам такава връзка е невъзможна
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Ти можеш да си поддържаш връзка с нея, която връзка само ще те тормози и под връзка имам предвид разговори по телефона, чат, писма, картички (нещо като "пен френдс"). Другото е малко сложно, не че няма и такива връзки, но ще дойде един момент, в който ще има съмнения кой какво прави, с кого излиза и т.н.
    Аз нямах това предвид. Няма смисъл от връзка по телефона или нета... Така само ще им е тъпо, че не са заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си