.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Бяло течение и първи полов акт

imam priqtelka,koqto si ima seriozen priqtel ot izvestno vreme, ive4e e reshila da prespi s nego,no problema i e ,4e ne e bila do sega s mom4e i se strahuva ot mnogo ne6ta,naprimer ot tova dali bqloto te4enie ima nqkakvo zna4enie za tova dali 6te q boli pove4e,dali use6taneto 6te e po-nepriqtno.Tq ima bqlo te4enie,no se strahuva da otide na ginekolog i da popita,a e do4uvala takiva ne6ta za bqloto te4enie i purviq polov akt.Az nemoga ni6to da q posuvetvam osven da otide na ginekolog,no ako nqkoi ima nqkakva informaciq neka da posuvetva ne6to

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Аз доколкото знам всяко момиче има бяло течение...нали за това са и ежедневните превръзки Не виждам нищо опасно,страшно или каквото и да е свързано с бялото течение,което да попречи на приятелката ти да прави секс...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Аз доколкото знам всяко момиче има бяло течение...нали за това са и ежедневните превръзки Не виждам нищо опасно,страшно или каквото и да е свързано с бялото течение,което да попречи на приятелката ти да прави секс...
    И аз съм на същото мнение

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    И аз съм на същото мнение
    аз също.

Град
    nqkade tam
    Za neprosvetenite kvo e tui jivotno "bqlo te4enie"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    bqloto te4enie nqma ni6to ob6to sas sexa,nito ima vrazka s tova dali 6te q boli ili ne,no vapreki 4e po4ti vsi4ki mislqt 4e to e bezobidno ne e to4no taka i trqbva ako koli4estvoto e pove4e ot normalnoto da otide na lekar
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    всяко момиче с изключение на теб мн разбирате младите

лофанана
    Guest
    Абе какви са тея ежедневни шревръзки ? аз имам бяло те4ение което направо ужасно кога ще се махне?

Град
    Трявна
    Цитирай Първоначално написано от лофанана
    Абе какви са тея ежедневни шревръзки ? аз имам бяло те4ение което направо ужасно кога ще се махне?
    Ти кво, искаш да ми кажеш, че не си чувала за ежедневни превъзки ли? Ми иди в аптеката и питаи бе А кога ша слърши бялото течение, ами окончателно около 45-50 години, предполагам Абе вие на колко сте години е
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Бялото течение е нещо напълно нормално и не пречи на секса, нито му влияе. Ако обаче стане по-гъсто, с неприятна миризма и е придружено със сърбеж, това сочи за някаква инфекция.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си