- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той иска да се срещнат
Zna4i edna moq priqtelka se zapozna s nqkakvo mom4e po skype vsi4ko "ok" ,ama kogat se zapoznaha tq mu pratila gre6na snimka i toi hlatnal po momi4eto ot snimkata koqto moito fr ne pzonava vsi4ko ok tq go izlaga i sa sa gadjeta no govoriha po tela i toi se darjal stranno s neq i tq mn plaka 6toto hlatna po nego seriozno ama toi se darji nqkak stranno i tq se samnqva dali o6te hodqt a tq e jestoko hlatnala po nego a toi nastoqva za sre6ta plssss help![]()
![]()
![]()
![]()
mersi predvaritelno za otgovor4etata
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
да каже че е хванала шарка или нещо такова и изглежда ужасно или че се местят в чужбина и така...
И на колко сте? 13, 14 ? Грешна снимка пратила![]()
ми така са дечурлигатаПървоначално написано от Th3MaN
![]()
ami toi iska6e tq da hodi na rd-to mu ama tq kaza 4e 6e zaminava za italiq i toi iska sled tva da se vidqt a tq ve4e ni6to ne moje da izmisli plsss help [-o<![]()
![]()
ami taka de gre6na be6e snimkata a ina4e te sa po na 14 a az sam na 15
Ми да му каже истината! Не може да го лъже вечно. Пък и той ако се е влюбил в нея трябва да се е влюбил в самата нея а не в снимката. Така че да му прати нейна снимка и да каже че това е тя и се е объркала. Най-вероятно ще я зареже ама няма друг начин. Или пък да прати момичето от снимкатаПървоначално написано от Анонимко
ami s udovolstvie 6e q prati ako q poznava6e ama mn gadno se polu4ava
ааа чакай малко нещо се объркахте са гаджета,а не са се виждали??? а тя как може да е толко тъпа че да не му каже че снимката е на друго момиче,как очаква да ходят?като носи торба на главата ли? охх кви сте умни направо ви се чудя как успявате да оцелеете въобще
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
emi ako nikoq luja ne mine...neka si priznae..ako mom4eto e svesno 6e otceni pone 4esnosta ii az premetnah taka 1 ama me gepi...v kraen slu4ai istinata boli ne moje ve4no da krie lujata ...
.!.
Е добре де как така?!? Сигурно не е сбъркала както каза ами нарочно му е пратила друга снимка? Сама си е виновнаПървоначално написано от Анонимко
ami nz ama neq q e strah da mu priznae 6toto si misli 4e 6e q zareje a tq mn mn go obi4a awe i az nz ama znam 4e e kofti i 4e ako te skasat tq 6e umre a toi tolkova mn e hlatnal 4e nz ujas toi obi4a momi4eto ot snimkata a tq obi4a nego nqkoi da ima nqkvi idei![]()
Първоначално написано от Th3MaN
Да му каже та.. какви са тия глупости.. детски истории направо![]()
![]()
![]()
ти да не си 11 годишната секретарка на приятелката си ?
Ми и аз тва казах. Ама кво да се правиПървоначално написано от KiFy
Тоя Интернет ще ги провали всичките деца
spored men sa6to e tapo ama ko da se pravi tq taka si e izbrala a moli mene za savet a az molq vas za savet
Ми ок като знаеш всичко за тая твойта приятелка... кажи ми как ще се влюби в някой, който не е виждала а ?![]()
![]()
ТЪПО Е !!!
spored men sa6to e tapo ama tq moli men za savet a az molq vas za savet plssssssss
Първоначално написано от Th3MaN
Вярно си е това.. Била му пратила "без да иска" (за което съм сигурна, че е нарочно!) друга снимка и иначе много го обичала и я е страх.. пфууу.. глупости пълни! Първо, ако го обичаше, двете нямаше да пускате тая тема ( само да се нервирам излишно), а щеше приятелката ти да му каже истината! Второ, да му каже истината, голяма простотия е направила,( аз няма да си давам лъжливи снимки никога, ако не ме харесват, сега няма да си тровя живота я
![]()
) и повече да не си повтаря тая грешка. И трето, да той може и да я зареже, защото има право момчето, и ако приятелката ти много страда по него - сама си е виновна (ще и мине все някога)!
1-во много ми е странно как ще станат гаджета като само в скайн са си писалиследващото странно е КАК СЕ ПРАЩА ГРЕШНА СНИМКА ??? иии 3-то ако наистина е пратила грешна снимка и умисъла не е бил да го лъже, що не му е казала веднага ????
So free
ми да прати нейна снимка на момчето и да пита примерно кефи ли те тая мацка и ако каже да начи ок ще му признае, а ко каже не,сорка маце![]()
Да бе, пратила му грешна снимка без да иска..Най-добре ще е да му признае, пък каквото стане..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
mersi mneniqta pone mi pomognahte da q ubedq 4e trqbva da mu priznae mersi mn mn mn![]()
ааа, детска му работа.
Като толкова много е хлътнала по него, да му признае как стоят нещата, а не да продължава да го лъже.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и сега като му призна кво стана
П.П А ти на колко си?