.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Той иска да се срещнат

Zna4i edna moq priqtelka se zapozna s nqkakvo mom4e po skype vsi4ko "ok" ,ama kogat se zapoznaha tq mu pratila gre6na snimka i toi hlatnal po momi4eto ot snimkata koqto moito fr ne pzonava vsi4ko ok tq go izlaga i sa sa gadjeta no govoriha po tela i toi se darjal stranno s neq i tq mn plaka 6toto hlatna po nego seriozno ama toi se darji nqkak stranno i tq se samnqva dali o6te hodqt a tq e jestoko hlatnala po nego a toi nastoqva za sre6ta plssss help mersi predvaritelno za otgovor4etata

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

ку-ку
    Guest
    да каже че е хванала шарка или нещо такова и изглежда ужасно или че се местят в чужбина и така...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    И на колко сте? 13, 14 ? Грешна снимка пратила

ку-ку
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    И на колко сте? 13, 14 ? Грешна снимка пратила
    ми така са дечурлигата

Guest
    ami toi iska6e tq da hodi na rd-to mu ama tq kaza 4e 6e zaminava za italiq i toi iska sled tva da se vidqt a tq ve4e ni6to ne moje da izmisli plsss help [-o<

Guest
    ami taka de gre6na be6e snimkata a ina4e te sa po na 14 a az sam na 15

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami toi iska6e tq da hodi na rd-to mu ama tq kaza 4e 6e zaminava za italiq i toi iska sled tva da se vidqt a tq ve4e ni6to ne moje da izmisli plsss help [-o<
    Ми да му каже истината! Не може да го лъже вечно. Пък и той ако се е влюбил в нея трябва да се е влюбил в самата нея а не в снимката. Така че да му прати нейна снимка и да каже че това е тя и се е объркала. Най-вероятно ще я зареже ама няма друг начин. Или пък да прати момичето от снимката

Guest
    ami s udovolstvie 6e q prati ako q poznava6e ama mn gadno se polu4ava

ааа чакай малко нещо се обърках те са гаджета,а не са се виждали??? а тя как може да е толко тъпа че да не му каже че снимката е на друго момиче,как очаква да ходят?като носи торба на главата ли? охх кви сте умни направо ви се чудя как успявате да оцелеете въобще
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Град
    Непостоянно
    emi ako nikoq luja ne mine...neka si priznae..ako mom4eto e svesno 6e otceni pone 4esnosta i i az premetnah taka 1 ama me gepi...v kraen slu4ai istinata boli ne moje ve4no da krie lujata ...
    .!.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    ami s udovolstvie 6e q prati ako q poznava6e ama mn gadno se polu4ava
    Е добре де как така?!? Сигурно не е сбъркала както каза ами нарочно му е пратила друга снимка? Сама си е виновна

Guest
    ami nz ama neq q e strah da mu priznae 6toto si misli 4e 6e q zareje a tq mn mn go obi4a awe i az nz ama znam 4e e kofti i 4e ako te skasat tq 6e umre a toi tolkova mn e hlatnal 4e nz ujas toi obi4a momi4eto ot snimkata a tq obi4a nego nqkoi da ima nqkvi idei

Ми да му каже истината! Не може да го лъже вечно. Пък и той ако се е влюбил в нея трябва да се е влюбил в самата нея а не в снимката. Така че да му прати нейна снимка и да каже че това е тя и се е объркала. Най-вероятно ще я зареже ама няма друг начин. Или пък да прати момичето от снимката

Да му каже та.. какви са тия глупости.. детски истории направо

Град
    на плажа =)
    ти да не си 11 годишната секретарка на приятелката си ?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от KiFy

Ми и аз тва казах. Ама кво да се прави Тоя Интернет ще ги провали всичките деца

Guest
    spored men sa6to e tapo ama ko da se pravi tq taka si e izbrala a moli mene za savet a az molq vas za savet

Град
    на плажа =)
    Ми ок като знаеш всичко за тая твойта приятелка... кажи ми как ще се влюби в някой, който не е виждала а ? ТЪПО Е !!!

Guest
    spored men sa6to e tapo ama tq moli men za savet a az molq vas za savet plssssssss

Цитирай Първоначално написано от KiFy

Ми и аз тва казах. Ама кво да се прави Тоя Интернет ще ги провали всичките деца

Вярно си е това.. Била му пратила "без да иска" (за което съм сигурна, че е нарочно!) друга снимка и иначе много го обичала и я е страх.. пфууу.. глупости пълни! Първо, ако го обичаше, двете нямаше да пускате тая тема ( само да се нервирам излишно ), а щеше приятелката ти да му каже истината! Второ, да му каже истината, голяма простотия е направила,( аз няма да си давам лъжливи снимки никога, ако не ме харесват, сега няма да си тровя живота я ) и повече да не си повтаря тая грешка. И трето, да той може и да я зареже, защото има право момчето, и ако приятелката ти много страда по него - сама си е виновна (ще и мине все някога)!

Град
    (: Русе :)
    1-во много ми е странно как ще станат гаджета като само в скайн са си писали следващото странно е КАК СЕ ПРАЩА ГРЕШНА СНИМКА ??? иии 3-то ако наистина е пратила грешна снимка и умисъла не е бил да го лъже, що не му е казала веднага ????
    So free

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ми да прати нейна снимка на момчето и да пита примерно кефи ли те тая мацка и ако каже да начи ок ще му признае, а ко каже не,сорка маце

Град
    In the corner of my mind ...
    Да бе, пратила му грешна снимка без да иска.. Най-добре ще е да му признае, пък каквото стане..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    mersi mneniqta pone mi pomognahte da q ubedq 4e trqbva da mu priznae mersi mn mn mn

ааа, детска му работа.
    Като толкова много е хлътнала по него, да му признае как стоят нещата, а не да продължава да го лъже.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    и сега като му призна кво стана
    П.П А ти на колко си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си