- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ..БИ..
Привличат ме женските гърди и ,м искам се е*а с приятелките ми ..Ама искам и с момче май съм БИ Какво да праяи Прая секс с възглавницата О_о мн е яко ... Възбуждам се като видя две момичета да се целуват опипват или да праят с**с
мн е гаднооо
И ние кво да направим, ти така или иначе не можеш да си смениш сексъалноста![]()
ne ne e gadno i ne mislq che si bi.. neznam shto obache kogato majete vidqt dve momicheta da se celuvat lijat i t n se vazbujdat no kogato dvama maje se celuvat te stavat geiove i gi opliuvat em ne ne mislq che e losho v sashnost i az zaglejdam jenski dupenca i dr rayti daje s1m se celuvala s momiche mi ne ne mislq che e gadno daje e spr qko..Първоначално написано от RaInBoW In BlAcK
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
em macka golqma rabota i az sum imala takifa momenti i sega pak bix se vpuskala v podobni ne6ta........ta misulta mi e tfa e normalno prosto si mn sexualna qvno
:P
![]()
Sp0k0,TFA S1 E n0RMAl..pA 1 KF0 l060 ImA Ako s1 b1...Pra1 k0T T1 E qK0..j1VEE11...
е па мене ме възбуждат лезбитата...
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Е разбира сеПървоначално написано от pavkata91
![]()