.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ..БИ..

RaInBoW In BlAcK
    Guest

..БИ..

Привличат ме женските гърди и ,м искам се е*а с приятелките ми ..Ама искам и с момче май съм БИ Какво да прая и Прая секс с възглавницата О_о мн е яко ... Възбуждам се като видя две момичета да се целуват опипват или да праят с**с мн е гаднооо

Град
    Трявна
    И ние кво да направим, ти така или иначе не можеш да си смениш сексъалноста
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Re: ..БИ..

Цитирай Първоначално написано от RaInBoW In BlAcK
    Привличат ме женските гърди и ,м искам се е*а с приятелките ми ..Ама искам и с момче май съм БИ Какво да прая и Прая секс с възглавницата О_о мн е яко ... Възбуждам се като видя две момичета да се целуват опипват или да праят с**с мн е гаднооо
    ne ne e gadno i ne mislq che si bi.. neznam shto obache kogato majete vidqt dve momicheta da se celuvat lijat i t n se vazbujdat no kogato dvama maje se celuvat te stavat geiove i gi opliuvat em ne ne mislq che e losho v sashnost i az zaglejdam jenski dupenca i dr rayti daje s1m se celuvala s momiche mi ne ne mislq che e gadno daje e spr qko..
    ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..

Guest
    em macka golqma rabota i az sum imala takifa momenti i sega pak bix se vpuskala v podobni ne6ta........ ta misulta mi e tfa e normalno prosto si mn sexualna qvno :P

Guest

SpX

Sp0k0,TFA S1 E n0RMAl..pA 1 KF0 l060 ImA Ako s1 b1...Pra1 k0T T1 E qK0..j1VEE11...

Град
    Русе
    е па мене ме възбуждат лезбитата...
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    е па мене ме възбуждат лезбитата...
    Е разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си