- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам с кого искам да съм
Значи проблема ми е следния.Имам си приятел от половин година в началото изпитвах нещо към него,но с времето![]()
харесвам друго момче,което преди ме харесваше,но аз него не.Сега си пишем,но не е същото,държи се някак си резервирано
дали още изпитва нещо към мен?
Не мога да разбера какво ми става имам до себе си момче което живота си би дало за мен, а аз тичам по другите..Моля ви дайте ми съвет,да скъсам ли с гаджето или не.Помогнете ми! Благодаря ви
Късай с гаджето. Няма смисъл. Колкото по дълго седите толко по-гадно става. А за другото намекни му че го харесваш. Пък той ако изпитва още нещо ще ти отвърне и ще разбереш![]()
Споко, пубертета ни кара да вършим простотий. Еми това, което мога да те посъветвам е да не оставяш гаджето си преди да си сигурна в другия.
Миличка и аз имах същият проблем съвсем на скоро...
Ще ти кажа само едно единствено нещо и ще те оставя да го изтълкуваш самичка и да вземеш сама решението: "Обичай този, който те обича, а не този, който те привлича!"
Каквото и да избереш, слушай и сърцето си.И то е част от теб и също така има право на избор.
Успех!
Да но проблема е,че страшно ще го заболи. Страх ме е,върши глупости дори при най-малкия скандал.Не го обичам,но ме е страх да скъсам с него(((
ама ти гаджето си обичаш ли го още?щото аз до колко от разбрах не...пък то ако ще я карате така, ти да се чудиш дали да го зарежеш или не при всяка появила се вероятност да тръгнеш с някой друг който те привлича,замисли се има ли изобщо някакво бъдеще или смисъл връзката вивсе пак добре, гаджето ти те обича ама...ти си решаваш,само че ако решиш да му разбиваш сърцето направи го по-възможно най безболезнения начин,че ми става жал за момчето...
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Лапешки истории, ми то твойто е било само някво увлечение, ако си го харесвала в началото, ся нямаше да е така. И аз бях тъй, ама са осъзнах на време поне. Кат не го обичаш, по-добре го остави, и не го наранявай повече, колкото по рано, толкоз по-добре. Ама после дане пишеш тема, че си сгрешила като си го оставила и т.н.![]()
Първоначално написано от Music_Genius
Първоначално написано от Th3MaN
![]()
![]()
![]()
So free
следвай сърцето си,въпреки,че мой съвет е да не прибързваш с деиствията и да не късаш още с приятеля си преди да разбереш дали другото момче има още чувства към теб и дали имаш шанс за в бъдеще с него.Айде успех![]()