.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    :(((((((((
    Guest

Не знам с кого искам да съм

Значи проблема ми е следния.Имам си приятел от половин година в началото изпитвах нещо към него,но с времето харесвам друго момче,което преди ме харесваше,но аз него не.Сега си пишем,но не е същото,държи се някак си резервирано дали още изпитва нещо към мен?
    Не мога да разбера какво ми става имам до себе си момче което живота си би дало за мен, а аз тичам по другите..Моля ви дайте ми съвет,да скъсам ли с гаджето или не.Помогнете ми! Благодаря ви

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Късай с гаджето. Няма смисъл. Колкото по дълго седите толко по-гадно става. А за другото намекни му че го харесваш. Пък той ако изпитва още нещо ще ти отвърне и ще разбереш

Град
    на плажа =)
    Споко, пубертета ни кара да вършим простотий. Еми това, което мога да те посъветвам е да не оставяш гаджето си преди да си сигурна в другия.

Music_Genius
    Guest
    Миличка и аз имах същият проблем съвсем на скоро...
    Ще ти кажа само едно единствено нещо и ще те оставя да го изтълкуваш самичка и да вземеш сама решението: "Обичай този, който те обича, а не този, който те привлича!"

Каквото и да избереш, слушай и сърцето си.И то е част от теб и също така има право на избор.

Успех!

Мацо, само не бързай, че от това стават най-големите филми Изчакай, прецени с кой искаш да си и действай

:(((((((
    Guest
    Да но проблема е,че страшно ще го заболи. Страх ме е,върши глупости дори при най-малкия скандал.Не го обичам,но ме е страх да скъсам с него (((

ама ти гаджето си обичаш ли го още?щото аз до колко от разбрах не...пък то ако ще я карате така, ти да се чудиш дали да го зарежеш или не при всяка появила се вероятност да тръгнеш с някой друг който те привлича,замисли се има ли изобщо някакво бъдеще или смисъл връзката ви все пак добре, гаджето ти те обича ама...ти си решаваш,само че ако решиш да му разбиваш сърцето направи го по-възможно най безболезнения начин,че ми става жал за момчето...
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Ооо, ако си с него само защото те е страх да скъсаш, въобще тогава не си губи времето!Кой, дъ хел, е той,че да те е страх от него ?!Няк'ъф голям мъжкар, дето заплашва приятелката си?!Късай го и ник'во връщане при него, че по-лесно сега, отколкото по-късно айде, късмет, миличка

Град
    Трявна
    Лапешки истории, ми то твойто е било само някво увлечение, ако си го харесвала в началото, ся нямаше да е така. И аз бях тъй, ама са осъзнах на време поне. Кат не го обичаш, по-добре го остави, и не го наранявай повече, колкото по рано, толкоз по-добре. Ама после дане пишеш тема, че си сгрешила като си го оставила и т.н.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Music_Genius
    Миличка и аз имах същият проблем съвсем на скоро...
    Ще ти кажа само едно единствено нещо и ще те оставя да го изтълкуваш самичка и да вземеш сама решението: "Обичай този, който те обича, а не този, който те привлича!"

Каквото и да избереш, слушай и сърцето си.И то е част от теб и също така има право на избор.

Успех!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Късай с гаджето. Няма смисъл. Колкото по дълго седите толко по-гадно става. А за другото намекни му че го харесваш. Пък той ако изпитва още нещо ще ти отвърне и ще разбереш
    So free

следвай сърцето си,въпреки,че мой съвет е да не прибързваш с деиствията и да не късаш още с приятеля си преди да разбереш дали другото момче има още чувства към теб и дали имаш шанс за в бъдеще с него.Айде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си