4uval sym kakvi li ne gluposti za ogolemqvane na 4lena s vosak ima li nqkoi na ideq kak to4no se pravi tova i ima li nqkakva vraska s realnosta..
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Един познат си го беше уголемил със восък - знам, защото една приятелка му беше гадже. Прави се със спринцовка, която жкаржа восъка в оная ти работа. После ти става по-дебел, но не и по дълъг. Като му дойде акъла в главата обаче, що операции изтърпя, докато го махне!
СЪВЕТ: Никога не си го причинявай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич не прави глупости![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
МОМЧЕ!
ХОДИ НА ЦЪРКВА КУПИ СИ СВЕЩИ 30 НА БРОЙ ОТ ПО 2 ЛЕВА И СИ ГИ ТРИЙ В ПИШОНКАТА!
Може и в главата... все една ще е историята....
По-добре си стой с малкия отколкото после чичко Доктор да ти го резне щото е гангренясал![]()
![]()
![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
Първоначално написано от RuKsP1n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
те тава е ! такова нешо не бех чувал бате като ти е малък може пък да фърга повечко бог 1 зима,друго дава спокс
![]()
![]()
![]()
moq e vosuchen i nemam problemi nikakvi, daje vecher si go palnem i si svetq!!Taka che az sum za....,daje sum si vkaral i dve topcheta(siriec i edna guda) v onaq rabota i jenite ne spirat mi zvunqt....drugoto lqto jivot i zdrave shte go tuningovam oshte \
/
edin priatel si sloji i sega se pritesnqva,6toto mu se e nadul do topkite.kakvo da pravi????????????
След известно време ще взема да сложа още един комп вкъщи и ще кача една книга ..начин за естествено уголемяване на пишкото jelq техники . ако пък толкоз бърза6 пи6и ми 6те ти я пратя по skype само не прави глупости с тоз восък.![]()
Да отиди на лекар.АндрологПървоначално написано от FREE_IGOL
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
хахахах пишонката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е тфа беше брутално =D> =D> =D> =D> =D> =D>
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Що трябва да е чичко доктор? Не може ли леля доктор [(тъкмо ще има с какво да си поиграе) за докторката имам предвид]Първоначално написано от RuKsP1n