.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: восък

Hybrid View

Guest

восък

4uval sym kakvi li ne gluposti za ogolemqvane na 4lena s vosak ima li nqkoi na ideq kak to4no se pravi tova i ima li nqkakva vraska s realnosta..

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    В Мъглите На Авалон
    Един познат си го беше уголемил със восък - знам, защото една приятелка му беше гадже. Прави се със спринцовка, която жкаржа восъка в оная ти работа. После ти става по-дебел, но не и по дълъг. Като му дойде акъла в главата обаче, що операции изтърпя, докато го махне!

СЪВЕТ: Никога не си го причинявай

Град
    Някаде по Дунав
    Пич не прави глупости
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен
    Град
    Венера
    МОМЧЕ!
    ХОДИ НА ЦЪРКВА КУПИ СИ СВЕЩИ 30 НА БРОЙ ОТ ПО 2 ЛЕВА И СИ ГИ ТРИЙ В ПИШОНКАТА!
    Може и в главата... все една ще е историята....

По-добре си стой с малкия отколкото после чичко Доктор да ти го резне щото е гангренясал
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    По-добре си стой с малкия отколкото после чичко Доктор да ти го резне щото е гангренясал
    те тава е ! такова нешо не бех чувал бате като ти е малък може пък да фърга повечко бог 1 зима,друго дава спокс

Guest
    moq e vosuchen i nemam problemi nikakvi, daje vecher si go palnem i si svetq!!Taka che az sum za....,daje sum si vkaral i dve topcheta(siriec i edna guda) v onaq rabota i jenite ne spirat mi zvunqt....drugoto lqto jivot i zdrave shte go tuningovam oshte \/

FREE_IGOL
    Guest

Re: VOSYK

edin priatel si sloji i sega se pritesnqva,6toto mu se e nadul do topkite.kakvo da pravi????????????

След известно време ще взема да сложа още един комп вкъщи и ще кача една книга ..начин за естествено уголемяване на пишкото jelq техники . ако пък толкоз бърза6 пи6и ми 6те ти я пратя по skype само не прави глупости с тоз восък.

Re: VOSYK

Цитирай Първоначално написано от FREE_IGOL
    edin priatel si sloji i sega se pritesnqva,6toto mu se e nadul do topkite.kakvo da pravi????????????
    Да отиди на лекар.Андролог

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    МОМЧЕ!
    ХОДИ НА ЦЪРКВА КУПИ СИ СВЕЩИ 30 НА БРОЙ ОТ ПО 2 ЛЕВА И СИ ГИ ТРИЙ В ПИШОНКАТА!
    Може и в главата... все една ще е историята....

хахахах пишонката е тфа беше брутално =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    Що трябва да е чичко доктор? Не може ли леля доктор [(тъкмо ще има с какво да си поиграе) за докторката имам предвид]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си