- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекалено дебел е и не може да влезе
Проблема е там че немога да го вкарам мн е дебел какво да направа, а не искам да го на силвам да влезе щото мисла че много ще боли приятелката ми помогнете![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ако момичето е девствено, нищо чудно, че влиза трудно и я боли. Вагината е мускул, който се разтяга при необходимост и щом детето излиза от там, няма начин да не може да влезе пенис. Просто момичето е притеснено и не се е отпуснала. Може и да не е достатъчно възбудена и овлажнена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
повече възбуда!!за да може да се разтвори достатъчно
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Истина е както казва бебиту
Za6to ne pozlva6 nqkoi lubrikant?6te svar6i rabota ...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Ами преди да по4не баш "филма"на рекламите направете една добра любовна игра, последвана от 69 / 82.80 ..в слу4ай 4е ти си финансовия министър на БГ ..сигурно слагаш едно 20% ДДС/ и ако се запиташ, защо още не се е дехидратирала партньорката ти зна4и е време да сложиш чушката.
Ми като ти мн. дебел мини го на кухненското ренде
Извинявай не можах да се въздържа
Възбуди я повече примерно с музика или измисли нещо което би могло да помогне при мен метъла стига![]()
Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!
moje da mu e po debel ot kolkoto bebetoПървоначално написано от Aleandra
![]()
Абе мойто момче, как ще ти е дебел, как ще е тясна каката? А цяло бебе как може да излезе от там?![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
aide pak 4alami i stoiki,mn mi e golqm,mn mi e debel,fuklio
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Айде сега!Ми ние какво можем да ти кажем като ти е дебелтръгнал си да правиш секс,би трябвало тогава да знаеш какво трябва да направиш за да я възбудиш,овлажниш и т.н.т?Тогава си направи тея неща и тогава пак напиши,че не може да ти влезе...Чак тогава вече ще умуваме!
Mомичето е притеснено и не се е отпуснала.
Ами според мне трябва да я възбудиш и другото е лесно![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Пусни й некой як метъл...![]()
![]()
ами накарай я да се отпусне, овлажни я максимално и тогава ще влезе. Няма начин да не я заболи, ако е девствена, но такива работи като много дебел и не влиза, няма.![]()
SMILE FOR ME NOW
Пробвай в другата дупка.
С повечко натискане няма как да не влезе, а веднъж като поеме, няма ох боли, ще има само ох още.
да да да говори миииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
шпаклички шпаклички...така я възбуждаш на първата минута![]()
![]()
![]()
![]()
почваш с езичето
![]()
![]()
и си представяш че ближеш сладолед...(ама тоя сладолед с странен вкус ама карай поне ще я опънеш..)
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..