.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Вик
    Guest

Прекалено дебел е и не може да влезе

Проблема е там че немога да го вкарам мн е дебел какво да направа, а не искам да го на силвам да влезе щото мисла че много ще боли приятелката ми помогнете

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Ако момичето е девствено, нищо чудно, че влиза трудно и я боли. Вагината е мускул, който се разтяга при необходимост и щом детето излиза от там, няма начин да не може да влезе пенис. Просто момичето е притеснено и не се е отпуснала. Може и да не е достатъчно възбудена и овлажнена.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    повече възбуда!! за да може да се разтвори достатъчно
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Истина е както казва бебиту

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Za6to ne pozlva6 nqkoi lubrikant?6te svar6i rabota ...
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Trqbva tq da se otpusne pove4ko a i napravi kvot moge6 da q vuzbudi6 pove4ko

Мега фен Аватара на koalka
    Използвайте допълнително овлажнител, дано помогне.

Ами преди да по4не баш "филма" на рекламите направете една добра любовна игра, последвана от 69 / 82.80 ..в слу4ай 4е ти си финансовия министър на БГ ..сигурно слагаш едно 20% ДДС/ и ако се запиташ, защо още не се е дехидратирала партньорката ти зна4и е време да сложиш чушката.

Ми като ти мн. дебел мини го на кухненското ренде
    Извинявай не можах да се въздържа
    Възбуди я повече примерно с музика или измисли нещо което би могло да помогне при мен метъла стига
    Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако момичето е девствено, нищо чудно, че влиза трудно и я боли. Вагината е мускул, който се разтяга при необходимост и щом детето излиза от там, няма начин да не може да влезе пенис. Просто момичето е притеснено и не се е отпуснала. Може и да не е достатъчно възбудена и овлажнена.
    moje da mu e po debel ot kolkoto bebeto

Абе мойто момче, как ще ти е дебел, как ще е тясна каката? А цяло бебе как може да излезе от там?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен
    aide pak 4alami i stoiki,mn mi e golqm,mn mi e debel,fuklio
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

sladkish_14
    Guest
    Айде сега!Ми ние какво можем да ти кажем като ти е дебел тръгнал си да правиш секс,би трябвало тогава да знаеш какво трябва да направиш за да я възбудиш,овлажниш и т.н.т?Тогава си направи тея неща и тогава пак напиши,че не може да ти влезе...Чак тогава вече ще умуваме!

Mомичето е притеснено и не се е отпуснала.

Град
    Sofia
    Ами според мне трябва да я възбудиш и другото е лесно
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

издялкай го с ножа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Пусни й некой як метъл...

ами накарай я да се отпусне, овлажни я максимално и тогава ще влезе. Няма начин да не я заболи, ако е девствена, но такива работи като много дебел и не влиза, няма.
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    Пробвай в другата дупка.
    С повечко натискане няма как да не влезе, а веднъж като поеме, няма ох боли, ще има само ох още.

да да да говори миииииииии

Град
    Русе
    шпаклички шпаклички...така я възбуждаш на първата минута почваш с езичето и си представяш че ближеш сладолед...(ама тоя сладолед с странен вкус ама карай поне ще я опънеш..)
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си