- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се науча да се целувам с език
Става на въпрос че много искам да се науча да се целувам с език.Може да ви се стори странно но е така. Срам ме е да си призная че все още не съм се научил. И винаги когато съм с приятели и заговорим на тая тема аз се чувствам тъпо че още не съм се целувал с език. Моля , помогнете ми да се науча. Дайте някакви съвети
![]()
Благодаря ви предварително и се надявам да се намерят хора които да ми влезнат в положение!!! [-o<![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ми как много е лесно.И аз се притеснявах ,че не мога ,но една вечер с едно момиче се целунахме леко по леко и езиците почнаха да си играят и просто от самосеби си стана без тренировки без нищо.
щом искаш да се научиш фащаш някоя мацка и кат я почнеш и няма да я пускаш докато не ти омаръзне![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
начи навираш език в устата и и въртиш... като френска целувка...
ем просто ве4е като си вкара6 езика в устата на дадения обект по4ва6 да се жори4ка6 с неговия език смисал абе варти6 су4и6 6те са нау4и6 хаха![]()
![]()
![]()
абе пробвай няма да ти стане нищо..майка ми винаги е казвала : "Опитай! И да сбъркаш важното е че си се опитал"
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
оффф поредната тъпа тема![]()
Никой не се ражда научен, пробвай, учи се ....
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
И аз не можех ама един път в дискотеката ми излезе възможност с момчето което харесвах и се научих на бързо. Спокс за всичко си има време ще се научиш когато най-малко очакваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
![]()
![]()
![]()
На колко си? 10 ... 11 ... 12... ???
Аве има си време за всичко бе хорааааа!!!!![]()
![]()
Начи земаш една слива и я разрязваш на две и така са упражнявай![]()
Първоначално написано от lo6o`ko7e
![]()
![]()
не не едни мои супер тъпи френдки се учеха с леден сок
ухааа
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Споко уа. Във втори клас и аз таска се учих.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Ама ми омразна и във 3 клас вече беше наживо
![]()
само да не стане тъй 4е да остане тамПървоначално написано от rad_ina_90
![]()
а не не не опазил богПървоначално написано от rad_ina_90
![]()
Няма рецепта за това,така че решаваш се и почваш успех![]()
em ni6to 4udno da ostane vutre \/ \
/ \
/
i na men tfa mi e slaba temavinagi mi e bilo mnogo interesno no poneje znam 4e moga da se nau4a samo s praktika i........
vijda mi se navyzmojno na praktika tr si navre6 ezika v na drugiq ustata i....ma mi e nqkfo takova sme6no glupoavo i znam li o6te... prosto ne sym gotova
![]()
kakvo varti6Първоначално написано от w0sh
ezika li varti6
toi si podava ezika i az si go podavam i se slivat i se e dno si igraeme s ezicite si![]()
TAKA LI STAVA
земи си куче![]()
ми хвани си приятелкааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ку-ку
![]()
![]()
![]()
иначе както казаха ще се научиш с опит. иначе можеш да кажеш на някоя приятелка да те научи,някоя по-опитна![]()
чи кое му е трудното да си въртиш езика
nema
ami trqa si nameri6 nekfa macka i da se u4e6 na neq :P oba4e gledai da e neopitna 4e az na mn neopitni momi4etata sum se smql :S
Неподходящ размер на снимка в подпис!