.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Имам една фр, която се слагаше едно топче ( или от тия твардите бонбони) в една чаша и започваше да го гони с върха на езика Охх Боже, Боже толкова се смеех като я гледах.. Обаче, не ми е споделяла дали действа
    ♥ ♥ ♥

Guest
    nz dali sam pisala tuk no darja na versiqta da si zeme6 ku4e

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    щом искаш да се научиш фащаш някоя мацка и кат я почнеш и няма да я пускаш докато не ти омаръзне
    i tq 6a go rita v topkite dokat ne i omrazne
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ku4ka
    Guest
    az pak mislq 4e nqma ni6to sramnno ot tova 4e nemoje6 da se celuva6,vkraina smetka vsi4ki ot nas sa go izpita li za parvi pat.li4no moqta parva celuvka be6e na edin kupon kadeto vsi4ki bqha leko piinali.za6to pak i ti da ne opita6 taka? ot alkohola se zabravqt vsi4ki zadrajki kakto i pritesnenieto.probvai moje da podeistva i pri teb!uspeh ako i s tova nestane ela az moje i da te nau4a

Masserati
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ku4ka
    az pak mislq 4e nqma ni6to sramnno ot tova 4e nemoje6 da se celuva6,vkraina smetka vsi4ki ot nas sa go izpita li za parvi pat.li4no moqta parva celuvka be6e na edin kupon kadeto vsi4ki bqha leko piinali.za6to pak i ti da ne opita6 taka? ot alkohola se zabravqt vsi4ki zadrajki kakto i pritesnenieto.probvai moje da podeistva i pri teb!uspeh ako i s tova nestane ela az moje i da te nau4a
    Nau4i men

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Цитирай Първоначално написано от ку-ку
    земи си куче

иначе както казаха ще се научиш с опит. иначе можеш да кажеш на някоя приятелка да те научи,някоя по-опитна
    И тва е идея. Ама аз мисля, че няма за кво толкова да се тревожиш. Не е трудно.

Guest
    spored men tova e ne6to koeto ne moge da se nau4i a po skoro kato si haresa6 niakoi to ti idva ot vutre i moge bi vseki se celuva po razli4en na4in

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как да ти помогнем според теб?

I az predi se pritesnqvah 4e ne moga.Ama kogato mi doide vremeto zabravih pritesnenieto i go napravih.Dori moga da kaja 4e mom4eto s men ne razbra 4e se celuvam za parvi pat.Taka 4e spoks 6te se nau4i6 kogato ti doide vremeto.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spored men tova e ne6to koeto ne moge da se nau4i a po skoro kato si haresa6 niakoi to ti idva ot vutre i moge bi vseki se celuva po razli4en na4in
    Ооо да тва мнение много ми хареса. Вярно е, че всеки се целува различно. До сега съм се целувала с много народ (не ща да звучи тъпо ама е така) и съм забелязала, че всеки си има различен стил на целуване. Едни обичат бързо и страстно... въртят си езика (един вид) хапят ти устните (лекичко)... а други са нееежни, бавни, чувствени

Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Re: Искам да се науча да се целувам с език

aa brato stia leki rauti e mn e lesno kakto kaza pi4a za frendkite mu na ledeno sok4e i ti taka moje da proa6 na suho lo6o nqq predi hodih na edni seminari za spin sifilis i takia manii i dadaha edni bro6uri to4no za tfa celuvaneto s ezik prosto e celuva6 pyha6 ezika i go marda6 na nqkade da ne ti dreme ama gledai da ne sa onese6 da e zadavi6

Цитирай Първоначално написано от ku4ka
    kato 6te u4i6 nqkoi nau4e i men da te vidim kak si

Доста стара тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си