- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да вляза под кожата на едно момче?
1 zdraveite na vsi4kiTa vuprosa mi e :Kak da vlqza pod kojata na 1 mom4e?Kakvo da pravq?Kak da se darja za da go vpe4atlq?(pri polojenie 4e ne go vijdam mn mn 4esto,ot sasedniq grad e)Plssss daite mi suvet
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
направи така че да те види гола и се усмихни за мен тфа върши работа..
напълно подкрепям пък тогава той може да ти влезе...подкожноПървоначално написано от w0sh
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
prosty badii adski hubavaaa koto i da se govori fseki gleda van6nosta f na4aloto a kat kaje6 i nqkoa umna prikazka i nqkoq 6ega na mqstoo ayyy tfoi e![]()
nema
интересна темааз на моя приятел му влезнах яко под кожата и аз не знам как, но той сам си го казва...Според мен трябва да се държиш естествено и без да се правиш на такава каквато не си..няма смисъл,той трябва да те харесва такава каквато си, ако не те хареса значи не е за теб.Чаткаш ли
![]()
I'm cOnsEitED,i'vE gOt a rEaSon.I'm hOnEst and I kEep it rEal.I'm crAzy and i dOnt givE a fuck!
Първоначално написано от thefreak
![]()
хахаха тва е най-доброто решение =D>
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
тва е истината и само тваПървоначално написано от deni4kata333
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
не, това е истината и само това.интересна тема Very Happy аз на моя приятел му влезнах яко под кожата и аз не знам как, но той сам си го казва...Според мен трябва да се държиш естествено и без да се правиш на такава каквато не си..няма смисъл,той трябва да те харесва такава каквато си, ако не те хареса значи не е за теб.Чаткаш ли Smileне, че външния вид не е важен, но нима искаш да те запомни само с едното хубаво лице и късата пола?
[/quote]