- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно желание
Първоначално написано от a~n~i~t~y
izvrateno e,opredelenno
Ima6 stranno jelanie.Nqma li da revnuva6???Neznam mnogo mi e stranno tova,koeto iska6 ama ako gadjeto ti se navie i ima koi da da e...priqtelkata ti napravete go!!!
Разни хора, разни идеали...
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
хора, имате мноо странни представи за извратено![]()
Наистина странно желание..аз не бих се съгласила,нито пък приятеля ми..и двамата сме достатъчно ревнивиАма приятелката ти ако се съгласи..но все пак няма ли да ти е малко кофти да гледаш как някой оправа гаджето ти,а не си ти този който да и достава удоволствие..
abe deda znam mojebi ti se izka da se vidi6 otstrani kak go pravi6 ama ako e nqkoi drug zna4i si izvraten
Надявам се в главата на приятеля ми да не се въртят подобни желанияА по темата-какви са чувствата ти към приятелката ти?Обичаш ли я
![]()
Е миличка не си прочела както трабва...Момичето иска някой да го набива на гаджето йПървоначално написано от deni4kata333
Егати извратения народ
С всеки изминал ден все по-зле става
![]()
mani mani mi tuka sum sq v kanada kvi s izvrateni ni mi govori
v1h!verno e osobeno, no vse pak, razni hora, razni ideali!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ха предполагам...то да ги издирваш по-извратени нама да намеришПървоначално написано от 50cent
![]()
Прав е.Първоначално написано от Анонимко
Аве ти луд ли си ве ????Първоначално написано от Коко83
![]()
![]()
![]()
Аз на мойта да говори с момче няма и дам пък ти искаш да я е*е
Що не накараш някой теб да те нае*е ?
ti si pobyrkan!!!!!Nqma da si q praskam az a nqkav drug i na sichkoto ot gore shte go gledam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
питай я кво е нейното желание може да иска да гледа как жени ти пъхат вибратори
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аве дай бе и двама ви ще ви опрая, и ще бъдете щастливиПървоначално написано от Коко83
![]()
![]()
![]()
Всякакви извратени хора... BTW... в АМЕРИКАТА
Точно това го смятат за адски възбуждащо... Всеки с мерака си...
Ама кой знае какъв си пикльо на 12 е така Оо
awe via ste nqfi ludi we ?!?! d:P
И на мен наскоро ми се прииска мацката с която бях да гледам как я чукат . И колега в следващия момент вече ще мислиш как да изкараш някои лев от цялата работа , но внимавай че конкуренцията е голяма и не прощава! Така е различни хора има в този свят - едните правят пари , а другите работят за тях
![]()
Muj mi 6e se pobarka...Toi ne iska 3ka s o6te ed jena pa kamo li s o6te ed maj...![]()
Az se opitvam da go naviq za 3ka s jena ma ne 6te...
A i e mn revniv ak mu izneverq....krai s nas....![]()