- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно желание
дай бе аз ще и го набия и в дупето и в устата навсекъде бе
izvrateno e![]()
![]()
''Болката е илюзия на тялото , отчаянието илюзия на ума ''
Първоначално написано от Коко83
Дано моят приятел няма такива желания
![]()
Тоя вече я смени, вие още пишете....![]()
Първоначално написано от Анонимко
ьаь
аь
аьаЬХАХаХаьАХьахюаха
а
ахАХАХаиаХАхяияххахяа![]()
тиХо Ся
+1Първоначално написано от flora23
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Явно не я обичаш достатъчно, иначе нормално е.Има някои хора, на които това им харесва.![]()
malko izvrateno nemalko ami dosta izvrateno pove4eto momi4eta i mom4eta sa adski mnoy revnivi![]()
![]()
Da be moi i pri mene e taka ako iska6 , dai az 6te q eba a ti gledai nakraq i 6te ti se izcepq v ustata na tebe izvraten urungel
!
Братле нема се тормозиш идвам ти на среща кажи кога и съм наделн жена ти![]()
izvraneto !!!mi kat iskash preite troika ..ili nakarai nqkoi da q ebe i da gledash shtom shte ti e takaf kef,vapreki che go namiram za neshto ne mnogo normalno
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
![]()
Ти ме закопа аз ако видя накой да спи с приятелката ми ще литне от някаде.А ти даже искаш да и го доставиш тоя някой ахаххаха
пубертет![]()
Това че някой си има някаква сексуална фантазия, не значи, че непременно иска тя да станя реалност. Фантазира си го, споделя го във форум, но реално няма да го каже на приятелката си (или поне вероятността е малка). Кому трябваше да се възмущавате толкова и да предлагате вече тройки? Може момчето просто да е притеснено какво означава цялата тази щуротия, дето си я представя. Според мен всеки има правото да си фантазира, каквото си иска. Това не означава нищо - нито че е извратен, нито че не обича човека, с когото е.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.