.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    samo ask..
    Guest

ТАКА ЛИ Е НАИСТИНА ??

абе виждам 4е напоследък навлизат нови стилове музика в БГ,е някои не са толко нови,но сега станаха малко по-коментирани..тааа по съ6тество..според вас зависи ли музиката като например 4алга на правенето на секс,знам 4е зву4и мн странно,хо една фр ми каза 4е ако слу6а6 4алга,ти о4аква6 пове4е в секса,падат си4ки задръжки,но е някак си нежно,докато при хората които слу6ат пънк,рок и т.н било по-грубо..така ли е наистина ??

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Това са много глупави повърхностни изводи, според мен. Задръжките не падат защото слушаш чалга, а защото пиеш алкохол. Аз като чуя чалга не мога да не се напия, инспирира невероятен алкохолизъм в мен. Тогава вече падат задръжките (някои де)!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    At home...
    Пробвай да го правиш на Drum'n'Bass да видиш за какво става дума

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Това са много глупави повърхностни изводи, според мен. Задръжките не падат защото слушаш чалга, а защото пиеш алкохол. Аз като чуя чалга не мога да не се напия, инспирира невероятен алкохолизъм в мен. Тогава вече падат задръжките (някои де)!
    подкрепям..та ето го схематично: чалга алкохол паданали задръжки
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest

Re: ТАКА ЛИ Е НАИСТИНА ??

Цитирай Първоначално написано от samo ask..
    абе виждам 4е напоследък навлизат нови стилове музика в БГ,е някои не са толко нови,но сега станаха малко по-коментирани..тааа по съ6тество..според вас зависи ли музиката като например 4алга на правенето на секс,знам 4е зву4и мн странно,хо една фр ми каза 4е ако слу6а6 4алга,ти о4аква6 пове4е в секса,падат си4ки задръжки,но е някак си нежно,докато при хората които слу6ат пънк,рок и т.н било по-грубо..така ли е наистина ??
    Да бе... чалга по време на секс... Веднага го обръщам на селяния, айде не.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Пробвай да го правиш на Drum'n'Bass да видиш за какво става дума
    Невероятно ееееееееееееееееее... УАУАУАУУА... И на гоа, и на габба, и на Drum'n'Bass... Мммм..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

samo ask
    Guest
    е не за вси4ки е така например така наре4ение FaShIoN4eТа са на по 17 и не са правили секс,в смисал слу6ат си нормална музика,не 4алга но просто им харесва да са FaShIoN (стила) дали 4алгата провокира..в смисал не 4алга смесена с алкохол..попринцип,текстов е и т.н ..

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от samo ask
    е не за вси4ки е така например така наре4ение FaShIoN4eТа са на по 17 и не са правили секс,в смисал слу6ат си нормална музика,не 4алга но просто им харесва да са FaShIoN (стила) дали 4алгата провокира..в смисал не 4алга смесена с алкохол..попринцип,текстов е и т.н ..
    Е, по тоя въпрос не мога да се изкажа... Аз чалгата я гледам, не я слушам

Голям фен Аватара на 50cent
    ami ne 6tot kakto se znae 4e punkarite i metalite sa si malko po grubi dori i da slu6aha 4alga pak 6tqha da si sa takiva

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    ami ne 6tot kakto se znae 4e punkarite i metalite sa si malko po grubi dori i da slu6aha 4alga pak 6tqha da si sa takiva

Имам си една мечта... Да стана свидетелка на заформящо се под звуците на Камелия или Гергана пого

Ужас... само като чуя чалга ще ми се убие всякакво желание за секс. Тези изводи не са толкова правилни, Има и друга музика, която може да те настрои за по-нежен секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мен всичко зависи от човека ,а не от музиката която слуша.
    ...it's WilD ObseSSioN...

Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Според мен всичко зависи от човека ,а не от музиката която слуша.
    и аз така мисля,и все пак си има някои парчета които те предразполагат независимо каква музика слушаш.Бари Уайт е класика,а allanah myles-black velvet и Madonna-justify my love...направооо...еми всички сте ги чували най-вероятно,знаете за какво говоря(поне момичетата)
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Guest
    Абсолютно съгласна

Scandalous_lady написа:
    Според мен всичко зависи от човека ,а не от музиката която слуша. Cool

и аз така мисля,и все пак си има някои парчета които те предразполагат независимо каква музика слушаш.Бари Уайт е класика,а allanah myles-black velvet и Madonna-justify my love...направооо...еми всички сте ги чували най-вероятно,знаете за какво говоря(поне момичетата) Wink

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си