От известно време чета тук, но се случи нещо, което не мога да споделя с никой и ще пиша тук. От края на миналата седмица една приятелка на майка ми е на гости и спи в хола и в понеделник вечерта като ходих до кухнята и я видях да мастурбира и когато свърши тя си отвори очите и ме видя. Офейках веднага, но цяла нощ си мислих за това, което видях и на следващата вечер отидох нарочно по-късно, когато всички бяха легнали - тя четеше книга - стояхме и се гледахме няколко минути и тогава тя мушна ръка под чаршафа и го направи пак и аз я гледах през цялтото време - знам, че е откачено, но беше ужасно възбуждащо, нямах търпение да се прибера в стаята си и да го направя и аз. Снощи пак отидох - тя ме чакаше и започна веднага след като се появих. Този път съвсем откачих - дръпнах си един стол и го направих и аз. Знам че съм луда - майка ми ще ме убие, ако разбере, но никога преди не съм се чувствала толкова възбудена и не съм свършвала така. Страх ме е, но нямам търпение да дочакам вечерта и да го направим пак.