.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

хора нали не съм лес..?

em na4i vlubvala sum se v mom4eta ama kato bqh dosta po malka.. ne 4e sa sum mn golqma da ama togava si be6e istinska lqbov sigurna sym.. za jalost nespodelena.. no nikoga ne sum se vlubvala v nqkoe mom4e koeto primerno v mene e bilo vlubeno ili nqkoe gadje,taka4e lqbovta mi da bude spodelena.. a ako xaresam nqkoe mom4e i primerno trugnem..si mislq za nego neprekasnato v purvite 2-3 dena.. no posle .... ve4e ne mi e v mislite,az pak si go haresvam no ne taka silno i nqkak si mi stava bezinteresen.. ne se zaglejdam po momi4eta i mrazq lesbikiite,prosto tova mi se stryva super stranno i da vi pitam vie kak mislite.. se pak ne sum se vlubvala ot kaji re4i 3-4 godini
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    em az iam mn priqtelki i si izlziam s tqh i te sa super gotini{pove4eto} no ne me vle4at,a i misalta 4e moje da sum less me poburkva,mrazq lesbiikite,draifa mi se ot tqh...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Prosto ne si sre6tnala mom4e,koeto da te privle4e dostatu4no silno i da ti grabne akula i surceto,mom4e,koeto e za teb ne si go sre6tnala i dokato ne go sre6te6 sigurno 6te e vse taka!O4akvala si edno ,a se e okazalo drugo!Az mislq ,4e ne si lesbiika ,spoko,ako haresva6 mommi4e i iska6 ne6ot pove4e ot neq togava!Tova,4e ne moje6 da se vlubi6 istisnki ne trqbva da ti dava povod da si misli6,4e si lesbiika!

temata ti e super glupava i ne vidqh v neq nikakva logika ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    temata ti e super glupava i ne vidqh v neq nikakva logika ..
    mi na4i si prekaleno glupav/a a i nikoi ne te pita za mnenieto ti...

е искаш да се похвалиш,че момчетата те обичат а ти тях не ли... и не знам ти какви отговори очакваш? Някой да ти каже,че се случва или просто да каже някой и с право "ГлУпАвА и БеЗмИсЛеНа тЕмА"

Craig David-Walking Away

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    е искаш да се похвалиш,че момчетата те обичат а ти тях не ли... и не знам ти какви отговори очакваш? Някой да ти каже,че се случва или просто да каже някой и с право "ГлУпАвА и БеЗмИсЛеНа тЕмА"
    off kolko tupi temi ima tuka ne e istina moqta ne e ni6to sravnenie s nqkoi drygi.. iskah da vi pitam prosto da kajete mnenieto si ma vie... ne se hvala 4e me obi4at ama e imalo 1-2 mom4eta koito uj sa se vlubvali v mene a az ne moga,tam e problema!

G_ir_l
    Guest

Re: хора нали не съм лес..?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    em na4i vlubvala sum se v mom4eta ama kato bqh dosta po malka.. ne 4e sa sum mn golqma da ama togava si be6e istinska lqbov sigurna sym.. za jalost nespodelena.. no nikoga ne sum se vlubvala v nqkoe mom4e koeto primerno v mene e bilo vlubeno ili nqkoe gadje,taka4e lqbovta mi da bude spodelena.. a ako xaresam nqkoe mom4e i primerno trugnem..si mislq za nego neprekasnato v purvite 2-3 dena.. no posle .... ve4e ne mi e v mislite,az pak si go haresvam no ne taka silno i nqkak si mi stava bezinteresen.. ne se zaglejdam po momi4eta i mrazq lesbikiite,prosto tova mi se stryva super stranno i da vi pitam vie kak mislite.. se pak ne sum se vlubvala ot kaji re4i 3-4 godini
    Ем...виж бааа... ти би трябвало сама да откриваш логиката.. кво се хвалиш насам натам.. щом не те привличар лесбийки къв ти е проблема ве моме..?! я малко мисли с тая главица.. а тва че не си се влюбвала от 3-4..найсет години .. к'во да се прай не не дошъл моментът явно... то тва да не ти е кат ебането.. искаш си го за 1 нощ и хоп че прас.. зависи от мноу фактори.. я вземи са стегни малко.. че не ние сме хората дет тря'а да ти набиваме акъл в кухата главица..
    А по темата: не си лесбийка.. но никога не е късно

Град
    Асеновград, България
    Не си срещнала човека.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    nqkade tam
    Ot cqlata rabota vdqnah 4e si hva6ta6 gadje za da ne si sami4ka a ne 6tot spodelqte vzaimni lubovni 4uvstva .Tva verno nz kak da go talkuvam.Za da dranka6 tva 100% si na 12-13 godinki i zatva e taka /ako pa si golema ne si lesbi a si drugo ne6to ma da ne spomenavame dumi s necenzuren harakter/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ам спокойно мислиш си,че истинската любов е била тази която не можеш да имаш..знаеш ли защо?Просто чувствата ти като не са споделени и интереса ти към ?-ното момче става все по-силен и ти си мислиш,че го обичаш...Оф май не се изразих както исках...както и да е дано някой ме е разбрал
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не си срещнала човека.
    Ахам и аз така мисля
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Град
    Филипиновци
    Не си намерила правилния
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Супер фен
    Град
    Венера
    Всеки, който пита далие обратен или е или е тъп.
    Избирай си.

Просто проблема Ви е, че сте прекалено ограничени.
    И да сте обратни- КАКВО?

Guest
    кхахахахаааа,значи не си се влюбвала истински откакто си била на 10?мдааааа,и аз си помислих,че си лесбийка.или че пък на тая възраст любовта е истинска.ама си и страшно ограничена,мила..питаш лесбийка ли си,а в същото време казваш,че ги мразиш..grow up..

Интересно ми е как човек разбира че нещо е любов като не е споделено? Как ще разбереш че обичаш дадения индивид без да прекараш известно време с него... да го опознаеш и от другата страна не само навития на пръста идеализиран образ от "несподелената любов"
    Бил съм свидетел на не едно такива ... влюбвания... някой приятел си навил дадена девойка на пръста и си я гони там някакви години и когато най-после тя вземе че му обърне внимание се оказва че тя си е най-обикновен парцал и живот с нея няма...
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Град
    in ur dreams
    OMG абе децка работа кво др да кажа

Guest

Re: хора нали не съм лес..?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    baxti tupoto par4e prosta selqnka

Освен че си зле /не вярвам някой да каже, че си лесбийка само защото гаджетата ти омръзват/, си малка пикла. Навиваш си на пръстчето, че харесваш някого, и когато тръгнете, ти става безинтересен, защото идеята не е била в това.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си