- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Skype да не може да ви впише?
iam si net si4ko si e ok a skype ne me vpisva,ressnah si kompa i pak,kakvo stava,slu4valo li vi se e tfa?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да и на мен![]()
a opravq li se posle? ili ostavam bez skype
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
V momenta se opitvam da si opravq skype-a i men ne me vpisva ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
и на мен все още не иска звъннах на един познат и на него също не му се вписва,но на един др се вписва
Искамммммммммм си скаипаааааааааааааааа
e vpisa me! spx na4i 6e se oprai![]()
Първоначално написано от monityY
Какво направи за да ти се оправи ?
Ne me vpisva ......
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
am to samiq skype go opravqt neshto ne che ne vi e dobre skype![]()
Jivota e hubav , za6toto e krasiv
i men ne me vpisvaaaaama 6e se opravi nali?
na nqkolko puti probvah da me vpi6e i se ne stava na onain i ni6to ne napraih prosto si seda i 4akam,t.e stava6e mi za 10 sek g/d onlain i pak me otpisva6e se 1 neta mi prekusva a net si imah i nakraq si stana onlain ot samo sebe si i sa ne preksuva ..Първоначално написано от lorka
![]()
Ама с коя весрия си или си изтегли нова
nai novata izteglih i sled kato q izteglih ne6to ne me vpisva6e ma se oprai![]()
Масово явление е, нещо сърврърите на Скайп издъхват![]()
Ми аз съм си витре в скайпа си,но я мен ми зарежда не съм на отпочиващ
Но ще 4акам
Бтв изтеглих си новата версия
ajjjjjjjjjjjjjjj iskam si skypaa beee
Неска точно пускам компа и ъ... рестнах го и шак не ще и кат почаках малко и се оправи.И сега пет мин имам скайп после спира .. абе дано да го оправят скоро![]()
И аз нямам Скайп, ту се вписва(след поне 5 мин чакане) и след няколко секунди се отпише...
И според мен те имат някакви проблеми.
А ето и на техния сайт кaкво пише(heartbeat.skype.com):
Може да прочетете и heartbeat.skype.com/2007/08/problems_with_skype_login.html . Това е, което успях аз да намеря.. дано го оправят по-барзо :PSign in and registration. Problems with Skype login.
Peer-to-peer network core. Problems with Skype login.
apf mene me vpisva ama postoqnno sum v proces na svurzvane ;[[[[[[[
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
А проблем ли е да съм си със по-старичка версия? И моят скайп нещо се бъгна, но не искам да тегля нова версия. Моля за отговор, дали като оправят тези сървъри на скайп, ще ми се орпави скайпа със старата си версия, или трябва да тегля задължително новата?
мисла 4е ще се оправино ако не стане...знаеш. търсиш си старата версия.