Имам много изисквания и много рядко мога да си намеря такова момче, което да ми харесва, но не си губя времето с некви, дето не ми харесват. Жал нямам към тях клетите. Нямам особени предпочитания към външност. Вярно, че ми се подкосяват краката като видя някой едър мъжага с светли очи и гарвановочерни коси, но намирам дребните тъмноочковци а много сладки, също. Не е задължително да се поти във фитнеса и да я някакъв добре сложен. Държа да се грижи да изглежда спретнато, което не значи маркови дрехи последна мода. Не харесвам руси гейчета с розови впити по тях ризки, които се интересуват повече от модата, отколкото мен ( а аз не се интересувам като се замисля). Гледам повече характера. Държа на еднаквите интереси, за да можем да водим интересни за мен разговори по теми, които ме вълнуват. Чувството са хумор също е желателно. Абе дори да отговаря на изискванията общи интереси, чувство за хумор, що годе сносна външност и да е контактен. Последното е щото аз съм от срамежливите и малко трудно се получават нещата