Здравейте,имам сериозна връзка с приятеля си.От доста време имам чувството,че имам проблем в секса,много трудно свършвам и това ми се случва доста често.Близките няколко месеца дори не съм свършвала,а вече имам нужда.Незнам къде е проблема в мен или той неможе да ми достави това удоволствие,защото когато съм сама ми се е случвало да мастурбирам и тогава си свършвам нормално дори и по-бързо.Понякога отново след безуспешен секс за мен започвам да мастурбирам,ако приятеля ми излезе за малко от стаята и едва тогава успявам да свърша.Немога да разбера защо така се получава,когато сме двамата.Хубаво ми е с него,имам си чувства към него,но....уви почти не съм задоволена в сексуално отношение.Минавало ми е през ума да пробвам с някой друг,да разбера дали ще получа желаното от мен удоволствие,много пъти съм се замисляла,но знам че няма да го направя,а и немога да му причиня това,прекалено съвесна съм и държа на него.По-принцип съм от по-скромните,но напоследък ми минават доста первезни мисли през главата,искам нещо различно може би,а не го пулучавам,въпреки че съм му намеквала до някаква степен.По-време на секс ми се е случвало да усещам,че ще свърша и той ме изпреварва,а той свършва и по-бързо и ето аз отново немога,незнам какво да направя.Дайте ми някакъв съвет,има ли жени в подобно положение и на какво се дължи?Понякога си мисля,че и той не ме предразполага достатъчно,незнам вече,но това започва да ми писва и ме кара да си мисля за други мъже,за секс с непознат,секс за една вечер понякога дори за тройка,това само ми минава през ума,но знам че няма да го направя.Тези мръсни мисли са плод на тази липса за секс,която чувствам,все пак всяка жена има нужда да свърши по нормалния начин.Очаквам Вашите съвети!