- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми... бляк
hora daite syveti,kak takti4no da go pomolq da se obrysne otdolu...?mnogo e nepriqtno,meko kazano..![]()
![]()
![]()
зависи колко ти е разбрано гаджетоАко е някое дето хич не слуша не се надявай
ама иначее можеш ако е разбран да му кажеш "мило така и така не е по приятно е за момичето ако момчето е обръснато,сигурно на теб така ти харесва ама по-приятно ще ми е ако се бръснеш и долу" или нещо от сорта
иначе да му подскзжеш по някъв начин нз
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
ЦЕНЦУРА!Първоначално написано от :PP
Мoderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
ами казваш му че го предпочиташ гладко избръснат, като бебешко дупе на всякаде, и че ти е по приятно да е така отколкото с косми, казваш си го директно като най-обикновенно нещо, тези работи са съвсем нормални, все пак трябва да си споделяте такива работи, може да пробваш и с намеци, ако ги усеща де, щото ние мъжете сме малко прости същества и за някой работи сгряваме по-бавно
Е какво толкова трудно има.. Кажи му,че космите по тези места са ти отвратителни,неприятни,гад ни.. квото си избереш и го помоли да ги отстрани.![]()
Просто поговорете и му кажи, че би ти било много по-приятно, ако се избръсне.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dam i az mislq taka kaji my go direktno ili s nameci ama direktno spored men e po dobre
Аз на един бивш просто му казах "Храсталане, аре вземи се обръсни долу. Разбирам да ти е малък да го криеш в шубраците, ама това е прекалено вече.." и имаше ефект![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
БЕ ДА НЕ СТА ЛУДИ БЕ.КОЙ Е ТОЗИ ПЕДАЛ КОЙТО ЩЕ СЕ БРЪСНЕ ПО УЯ/ТОВА ГО ПРАВЯТ САМО ПЕДЕРАСИТЕ.ТЕ ДОРИ И ПО ГЪЗА СЕ БРЪСНАТ.НАМЕН АКО МИ КАЖЕ ГАДЖЕТО ДА СЕ ОБРЪСНА ОТДОЛО ТАКЪВ ТОКАТ ЩЕ И ПРАСНА ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ ЧАККАТО ИСКА ДА СЕ БРЪСНА ОТДОЛО ДА СИ НАМЕРИ НЯКОЙ ПЕДАЛ И ДА СИ ХОДИ С НЕГО
![]()
млъкни бе гнусен, ти сигурно и под мишниците не ги пипаш и са станали като водорасли вече, аман от такива "мъжкари"Първоначално написано от Анонимко
Епа кажи му, но гледай и ти да си на ниво, а не неква смрадлива свиня. И кво се впрегаш толко !? кат не ти аресва-не гледай и не пипай!![]()
Ако не се съгласиПървоначално написано от Aleandra
![]()
togava nqma da mu duhaПървоначално написано от Guderian
bati vie na po kolko ste we? az po4nah da se brusna otdolu na 12
imam i o6te 1,2,3 idei
zapali mu gi
epilirai mu gi
obrusni mu gi
postriji mu gi
si4kite tezi ne6ta vur6at rabota
nai-dobre da mu gi postrije6 i posle da gi obrusne6 6tom nego go murzi tolkovabazikam se est
Kaji mu go direktno 4e iska6 da si mahne kosmite i to4ka
Ae nai-dobre mu kaji 4e prosto ti e syper gadno..problema s teq kosmi!P1k mu predloji (
ako iska6 de
) ti da go ''postrije6''!
![]()
``ThE gReaTesT ThiNg yOu`lL EvEr LeArN iS JuSt TO LOvE AnD Be LovEd iN RetUTn!``
koit iska gladko da si hvane kuse
P.S.ako nqkoi mi kaje kompleksar 6e go narejdam![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
седате на масата тургаш му ракиица напиваш го и бръснеш... \/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Kuse hahaПървоначално написано от hforce
![]()
![]()
P.S.ot tebe ne go o4akvah razbi mi sarceto![]()
![]()
![]()
![]()
Напии го и като заспи му ги обръсни
ot kosmite si moje6 da si pravi6 plitki,gerdan4eta daje da si plete6 ne6ta nz kvo protiv imat si4ki tuka basi ograni4eniteПървоначално написано от hforce
P.S.![]()
![]()
![]()
Може да го подлъжеш като му кажеш за предимствата от това да е без окосмяване. Опиши какво ще можеш да му правиш след като се обръсне, или там каквото реши да прави с космите... трябва да подейства :P
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...