abe q i az da pusna vednuj edna tema kvo 6te kajete za pozata 69 i probvali li ste q vaob6e
обожавам я особено като аз съм отдолу![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Глупости. Момичето може, и е еднакво удобно, както като е отгоре, така и отдолу.
Не ми е от любимите, едва няколко пъти съм я "ползвал"
Обикновено поради това, което се случва на мен, не мога да се концентрирам върху това, което аз правя....
По принцип като идея е много хубава, защото се доставя взаимно удоволствие ама само като идея ... не съм я пробвала, но и не изявявам някакво особено желание поради това че не искам някой да ме ръпне или аз него, а това е много възможно да стане когато искаш да си изразиш емоцията ... аз примерно не мога да си подтискам емоцията и като ми стане готино .. може партньора ми да пострада - по същия начин и ако на него му стане яко и ме ръпне ще иде сичко на киноПо тази причина НЕ съм ЗА!
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
една от любимите на приятеля ми но на мен лично не ми допада,защото не мога да се насладя на 100% на тва коет ми правятпредпочитам ако трябва първо да правя свирка а после той....
Не ми харесва особено.Трябва да доставям удоволствие, когато и на мен го правят, а така не мога да го усетя достатъчно и да се отпусна.![]()
Не ми харесва особено.Трябва да доставям удоволствие, когато и на мен го правят, а така не мога да го усетя достатъчно и да се отпусна.
![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен не ми допада по същите причини както на raindrop и останалите![]()
Ами не но мисля да я пробвам и ми харесва...?И аз пуснах такава тема..Първоначално написано от 50cent
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от raindrop
Хахахаха и аз така
I ROCK!!!!!
Не ми допада. Предпочетам да се редуваме!
По принцип ме кефи, обаче по някое време като ми стане много готино и забравям да участвам активно![]()
От всички коментари излезе че на момчетата им харесва а на момичетата не![]()
suglasna sum s raindrop
PS: mislq 4e e ne tolkova udobno kogato momi4eto e otdolu .. pone az nqmam dostatu4no svoboda na deistviqta ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
На мен ми допада.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
нали супер еПървоначално написано от Phoenixheart
Малко е неудобна докато се наместя, но иначе ми харесва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.