- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но той е циганин.
Първоначално написано от Dead`Paladin
А някой имат и бял дроб!
...
Не наистина..
awe da ne ti puka we, ko kat e ciganin, nima nqma i svestni.
Ima svestni cigani i super bokluci det sa bulgari i obratnoto, zaebi gi tiq shibani rasisti.
щом го обичаш остани с него.не ги слушай другите нека си говорят каквото щат.Важно е какво искаш ти.Наскоро приключих връзка с такъв човек(е не беше циганин но си имах мноооого проблеми с другите),знам какво е да ти се месят за всичко и да те одумват все едно си най голямата грешница.да не ти пука![]()
е аз разбрах че нямам бъдеще с него защото просто нещата станаха много сериозни апък немога да се откажа от семейството и близките си заради него.
Ако го обичаш бъди с него до край,докато нещата вървят.........Успех
Vinagi shte te obicham!!!
obi4am go no toi e vibrator..kfo da praq?
im back for my crown... bitches$ss bow down
Това е твоя избор, лош или хубав ти си избрала него. От тук нататък никой няма право да ти се бърка!
♥ ♥ ♥
ожени се за него ;щПървоначално написано от just_a_temptation
Abe az ne sam po4itatel na ciganite no znam ot li4en opit 4e v mnogo slu4ei ciganite ili pak turcite i t.n sa mnogo po razbrani i po razumni ot nas balgarite taka 4e vajno e tvoeto mnenie a ne na drugite
Aide sladur uspeh s idiotite
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
aMA AZ ISKAM teb 4e da smyrkame do zori...Първоначално написано от SmurkamDoZori
im back for my crown... bitches$ss bow down
Такаа в случая с циганина тя трябва да се откаже не само от семейството си, но от цялото общество, абсолютно цялото. Обществото е една от най-важните части в живота, по-важна е и от родителското тяло.Първоначално написано от `Just_Love`U
Не си родена да слушаш хората!Не ги слушай!Гледай ти да си добре.А вашите съгласни ли са?
6tom si go haresva6 i e gotin ne kato drugite mangali 6to da ne ostane6 s nego .mezdu ciganite ima i mn svestni hora![]()
![]()
ne sum ot vidin ot plovdiv sum i nqma da se jenq za nego daje skoro shte se razdelim shtoto toi shte ostava v pld a az shte ucha v chujbina mersi ...
дано да стане:щ
Първоначално написано от Just_say_no
4esno kazano i az sym rasistka i po sy6tiq na4in kato momi4eto koeto citiram
i samo po zaglavieto ti se vodq napa da i napraq truda da ti pro4eta i temi4kata ma tolkoa li nqma bylgari 4e ciganin se vliubva6........
![]()
КАК ТАКА ЩЕ ХОДИШ С ЦИГАНИН![]()
!!!!!!?????????
ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ???!!!!
Да и аз съм расистка,но и аз само по отношение на циганите.
Сега бил добър,после съм сигурна,че ще започне да иска секс-И ТИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ,аааа?????
Сега ще ви разкажа нещо-Една приятелка на майка ми така се влюбила в циганин,много добър.Оженила се за него,при което била отхвърлена от семейството си,но не-обичала го.Сега този мангал нещастен я бие,имат си дете-полуциганче и той я заплашва,че ако му избяга или направи нещо друго ще и изпрати човек да я пребие.Е,как ви звучи това???
За циганите-циганки.
За българите българки![]()
щом се харесвате (обичате) никой няма право да ви се меси в личния живот. Просто трябва да игнорираш злите коментари по ваш адрес и готово. Успееш ли, няма от кво да ти пука. По принцип не съм расистка , но от това което съм виждала (за циганите говоря) хич не съм се очаровала, но пък може да си открила много рядък вид "циганин". Успех![]()
пп:циганите на тази възраст вече отглеждат деца, женят се, тъй че внимавай у картинката![]()
![]()
Първоначално написано от Guarana®
![]()
vajnoto e 4e ti go obi4a6 i ako toi su6to te obi4a istinski ne mislq 4e ima nqkukuv problem!!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Dr_House
![]()
da hodi6 s mangal
ti ne si dobre zaklevam se
![]()
az ne bih pipnal takova ne6to
pak kamoli da imam ne6to ob6to s takava izmet
![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Щом ти си го познаваш и знаеш каква е истината какво те интересува какво говорят хората??? Хората винаги говорят, дори да беше мистър перфектен пак щяха да намерят за кво да говорят .... Щом си щастлива нищо друго не е от значениеОбичайте се и успех
))
So free
znae6 li i az hodih s edin ciganin 4 meseca mn se uvajavahme i uj obi4ahme vsi4ko be6e spr ... no pr0sto sled vreme sajalqvah 4e s1m hodila s nego za6toto mn moi priqteli me othvqrliha zaradi nego a i si imah problemi s edni ciganki! nz k1f e ama si naprai mn hubava smetka za6toto 6te ima6 problemi s takiva h0ra a te sa mn opasni i gadni!p1k i kolkot0 i da e nevqrvam va6ite da te pohvalqt za t0va 4e h0di6 s ciganin...p0misli si mn dobre ! i az bqh sig 4e mi e veren i 4e me obi4a a ne e bil0 taka! izneverqval mi e mila po4ti vsi4ki cigani sa ednakvi i nemislq 4e tozi e po-razli4en !
Ми не мисля , че ако го обичаш толкова колкото твърдиш ще се интересуваш от чуждото мнение относно вашата връзка.. като го обичаш дръж си го![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Za lubovta nqq granici ..ama ddzn az sum rasistka i nikoga ne bih se hvanala s ciganinПървоначално написано от love_sorrow
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !