.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    ...всички имат сърца....

А някой имат и бял дроб!
    ...
    Не наистина..

Guest
    awe da ne ti puka we, ko kat e ciganin, nima nqma i svestni.
    Ima svestni cigani i super bokluci det sa bulgari i obratnoto, zaebi gi tiq shibani rasisti.

Град
    Nqkade tam
    щом го обичаш остани с него.не ги слушай другите нека си говорят каквото щат.Важно е какво искаш ти.Наскоро приключих връзка с такъв човек(е не беше циганин но си имах мноооого проблеми с другите),знам какво е да ти се месят за всичко и да те одумват все едно си най голямата грешница.да не ти пука
    е аз разбрах че нямам бъдеще с него защото просто нещата станаха много сериозни апък немога да се откажа от семейството и близките си заради него.
    Ако го обичаш бъди с него до край,докато нещата вървят.........Успех
    Vinagi shte te obicham!!!

obi4am go no toi e vibrator..kfo da praq?

im back for my crown... bitches$ss bow down

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Това е твоя избор, лош или хубав ти си избрала него. От тук нататък никой няма право да ти се бърка!
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    ожени се за него ;щ

Abe az ne sam po4itatel na ciganite no znam ot li4en opit 4e v mnogo slu4ei ciganite ili pak turcite i t.n sa mnogo po razbrani i po razumni ot nas balgarite taka 4e vajno e tvoeto mnenie a ne na drugite
    Aide sladur uspeh s idiotite
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от SmurkamDoZori
    Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    ожени се за него ;щ
    aMA AZ ISKAM teb 4e da smyrkame do zori...

im back for my crown... bitches$ss bow down

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от `Just_Love`U
    немога да се откажа от семейството и близките си заради него.
    Такаа в случая с циганина тя трябва да се откаже не само от семейството си, но от цялото общество, абсолютно цялото. Обществото е една от най-важните части в живота, по-важна е и от родителското тяло.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си родена да слушаш хората!Не ги слушай!Гледай ти да си добре.А вашите съгласни ли са?

Guest
    6tom si go haresva6 i e gotin ne kato drugite mangali 6to da ne ostane6 s nego .mezdu ciganite ima i mn svestni hora

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Един съвет. Зарежи го. Дори и да е изключение и да е свестен не си струва да си хванеш с него, защото последствията от това не са хубави, а има далеч повече българи, които са като него, но с тях няма да си отхвърлена от обществото и да имаш трудности като с него.
    +1

love_sorrow
    Guest
    ne sum ot vidin ot plovdiv sum i nqma da se jenq za nego daje skoro shte se razdelim shtoto toi shte ostava v pld a az shte ucha v chujbina mersi ...

TиТинка
    Guest
    дано да стане:щ

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Ми не знам... честно да ти кажа аз съм расистка (единствено спрямо циганите, против негрите нямам нищо даже ме кефят. )
    4esno kazano i az sym rasistka i po sy6tiq na4in kato momi4eto koeto citiram i samo po zaglavieto ti se vodq napa da i napraq truda da ti pro4eta i temi4kata ma tolkoa li nqma bylgari 4e ciganin se vliubva6........

Guest
    КАК ТАКА ЩЕ ХОДИШ С ЦИГАНИН !!!!!!?????????
    ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ???!!!!
    Да и аз съм расистка,но и аз само по отношение на циганите.
    Сега бил добър,после съм сигурна,че ще започне да иска секс-И ТИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ,аааа?????
    Сега ще ви разкажа нещо-Една приятелка на майка ми така се влюбила в циганин,много добър.Оженила се за него,при което била отхвърлена от семейството си,но не-обичала го.Сега този мангал нещастен я бие,имат си дете-полуциганче и той я заплашва,че ако му избяга или направи нещо друго ще и изпрати човек да я пребие .Е,как ви звучи това???
    За циганите-циганки.
    За българите българки

щом се харесвате (обичате) никой няма право да ви се меси в личния живот. Просто трябва да игнорираш злите коментари по ваш адрес и готово. Успееш ли, няма от кво да ти пука. По принцип не съм расистка , но от това което съм виждала (за циганите говоря) хич не съм се очаровала, но пък може да си открила много рядък вид "циганин". Успех
    пп:циганите на тази възраст вече отглеждат деца, женят се, тъй че внимавай у картинката

Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    Кръстосвайте се с циганите идиоти такива, но моля преди това се откажете от българско гражданство! Грях е българите да се мешат с този полуеволюирал нецивилизован примат. И да аз, съм расист - за чиста раса и чиста кръв! Нормално е човек да е расист в държава като нашата, където коренното население е дискриминирано от правителството, а циганите са толерирани. ..... Само да отбележа, че никой не е длъжен да харесва, обича или приема циганите в своята страна и на своята земя!

vajnoto e 4e ti go obi4a6 i ako toi su6to te obi4a istinski ne mislq 4e ima nqkukuv problem!!!

Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    Циганска любов му се вика на това Тъкмо ще се жениш ... Бравоо, аплодисменти за момичето, което се е влюбило и ще се жени за циганин и ще се вози в зелен вартбург или москвич =D>
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    da hodi6 s mangal ti ne si dobre zaklevam se az ne bih pipnal takova ne6to pak kamoli da imam ne6to ob6to s takava izmet
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Град
    (: Русе :)
    Щом ти си го познаваш и знаеш каква е истината какво те интересува какво говорят хората??? Хората винаги говорят, дори да беше мистър перфектен пак щяха да намерят за кво да говорят .... Щом си щастлива нищо друго не е от значение Обичайте се и успех ))
    So free

Guest
    znae6 li i az hodih s edin ciganin 4 meseca mn se uvajavahme i uj obi4ahme vsi4ko be6e spr ... no pr0sto sled vreme sajalqvah 4e s1m hodila s nego za6toto mn moi priqteli me othvqrliha zaradi nego a i si imah problemi s edni ciganki! nz k1f e ama si naprai mn hubava smetka za6toto 6te ima6 problemi s takiva h0ra a te sa mn opasni i gadni!p1k i kolkot0 i da e nevqrvam va6ite da te pohvalqt za t0va 4e h0di6 s ciganin...p0misli si mn dobre ! i az bqh sig 4e mi e veren i 4e me obi4a a ne e bil0 taka! izneverqval mi e mila po4ti vsi4ki cigani sa ednakvi i nemislq 4e tozi e po-razli4en !

Ми не мисля , че ако го обичаш толкова колкото твърдиш ще се интересуваш от чуждото мнение относно вашата връзка.. като го обичаш дръж си го
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    Po SfEtA I u NaS

Re: Обичам го, но той е циганин.

Цитирай Първоначално написано от love_sorrow
    Zdraveite hora reshih da pisha tuk i da si izleq duhsata zashtoto se nadqvam da mi pomognete naistina hodq s edno momche ot dva meseca vsichko e super az go obicham i toi me obicha vqrva mi veren mi e kakto i az estestveno no toi e ciganin az znaeh no toi ne e kato drugite toi e razlichen ujasno e dobur i mnogo moi priqteli go haresvat i uvajavat imenno za tova no ot skoro vreme mnogo hora vzeha da mi se mesqt v lichniq jivot da mi povtarqt kakvo pravish s toq mangal ne e za teb toi iska samo da te ebe a s nego sme si govorili mnogo puti i toi ne e takuv dostatuchno dobre sum go opoznala ne mi haresva horata da govorqt taka za nas zashtoto nie naistina se obichame i sme shtastlivi iskam prosto da ne mi se mesqt v neshtata kakto az ne se mesq v tehnite da me ostavqt da si jiveq jivota kakto moga i da sum shtastliva molq vi pognete mi {}{}

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Za lubovta nqq granici ..ama ddzn az sum rasistka i nikoga ne bih se hvanala s ciganin

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си