- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За устните!
Какво използвате за вашите устни -балсами,червила,гланцове?д йте инфо за това което използвате а също и цени!
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
Да, за там е темичката,вероятно скоро ще бъде преместена.Използвам балсамите на Нивеа, серията Лип Кеър и съм доволна. Струва 4лв., но наистина овлажнява и подхранва. Иначе гланцове и червила на МаксФактор използвам.
![]()
Nishto![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Имам едно тъмнорозово червило...на мама беше, гепих го...отделно имам едно червено...за 1.20. Перфектното ми червилце![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз сега съм с един мн тъмно розов "течни диаманти" на Мейбалин.. но точно за цената не се сещам сори.. иначе е мн добър мн си го обичам..![]()
![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
МмМ сменям, но като цяло-Ейвън, Мейбълин и такаМмМ много обичам и балсамоте на нивея(винаги гиизяждам хъха)и има едни мед. балсами...много са хубави
Н важното е да хубаво общо взето...
Макс фактор- lipfinity color & gloss - 19лв. Скъпо е, но е страхотно. Имам и едно на нивеа от 4лв. И от него съм доволна.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Мед и гланц![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
в момента позлвам балсам за устни Nivea към 4 -5 лева зависи . И гланц Golden Rose - към 3 лв.
Моите устни не се нуждаят от балсами,за да бъдат влажи,а не сухи....![]()
Иначе червила и гланцове си взимам на Avon или на ...ъЪ..кво то ми хареса няма значениена коя марка е
![]()
Балсам май се води.. Тва на Нивеа.. С черешка и за подхранване.. 4-5лв..
Това любов ли е?!?
и аз съм така от нивеята по принцип съм много доволна от всички продукти а червила освен на максфактор ми подариха и едно от олифрейм което смятах че ще е пълен продукт, но се оказа направо перфектно, но не гарантирам че всички са такива, по принцип не съм доволна от козметиката на орифлейм но това червило прави изключениеПървоначално написано от mid_get
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Поя си ги с бира, 75ст бутилката, половин литър, знаеш ли за колко мн време стига...(всъщност не стига, но ако си пестелив...)
Offtopic - Пълен продукт :P Найс мистейкКак сме аниезинче, откога не съм те засичал
И аз т'ва + на Нивеа един розов.Много са хубавиПървоначално написано от StRanGe_tEdDy`bEaR
И аз на Нивеа-бял еПървоначално написано от summer flower
Със синя...капачка
С вкус на ванилия е ако не се лъжа
леле, какъв съм пещерняк :д
What you give is what you get!
Да, аз един на една марка с една червена капачка, отвътре май е оранжев... Деске, добре че го обясни :P
Ъм...даПървоначално написано от Nobody
Е така де, малко се обърках
![]()
What you give is what you get!
а не трябва ли темата да е в "козметика и диети"...ама нищо надявам се че скоро ще я преместят.иначе аз сега ползвам едно балсамче на AVON и съм мн доволна от него,наистина овлажнява и имам едно балсамче Фрути ама го дадох на една приятелка
They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...
светло кафяво червило на "Oriflame".. 1 тон по-тъмен от естественият тен на кожата.. жалко, че им се изчерпа количеството на ексфолииращият балсам с частиците от костилки... damn it... моя свършва...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Ами имам към 20 гланца на кви ли не марки.От тях имам 2 любими, те са на Ryby Rose, от една серия са.Самия гланц е със златна капачка (цвета е такъв) а шишенцето е прозрачно и се вижда как са преплетени два цвята на спирала.
Ами аз имам мн гланцове и всеки ден съм с различен в зависимост от това с какво съм облечена... А гланцовете ми всичките са на Oriflame. Червила не ползвам...