- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Moderated:Проблем с търсачката
Знам че темата която пускам определено не е за тук но понеже ми прави впечатление че това е най-посещавания раздел.Та тази търсачка в сайта нещо не работи или си има някакъв специален пиниз за работа с нея.Аз съм нова тука и затова пита.Извинявам се още веднъж за спама и мерси на всички за отговорите.
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Е, какъв ти е въпроса?
Търсачката не е "развалена"
Работи си, ама .... Много пъти като съм я използвала, въобще не е намирала това, което й кажа.
Това е най-глупавата търсачка на земята
Прав си батеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Айде да я спукаме от бой та друг път да знае
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
^
Абе не знам дали е така, ама намример аз търся точно определени стари теми с тая търсачка не намирам нищо. Като използвам гугъл, обаче, всичко съм си намирал. Каква е според теб причината?![]()
^
че форумът не представлява мулти милиардна търсакча?
Аз говоря, че откривам нещата като търся през гугъл във форума, а не като търся в цялата мрежа.
Иначе аз не ги ползвам тия неща и пак си намирам темите като търся в гугъл. Ще дам един пример и ще ми кажете ако греша някъде.
търсене през гугъл
Напишете в търсачката "Раберете кога ще умерете" или "Раберете кога ще умрете ! Забавно ми е" в търсачката ви като търси във фън-а ( за да го улесним му казваме и в кой раздел е). Ще покаже всички възможни теми, но не и въпросната. За сметка на това гъгул ми дава само 2 възможности.
Кажете ми къде бъркам и какво да напиша, за да открия въпросната тема и по-възможност да не ми показва още 20-30 теми, които нямат нищо общо?
Ето и линк към темата, която търся - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117975