.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    гугитуууу
    Guest

Забавни случки по време на среща

Мисля,че няма такава тема разкажете ако ви се еслучило нещо забавно ! МАЛКО ДА СЕ ПОСМЕЕМ И НИЕ =D>

Град
    на плажа =)
    Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца...

Град
    на плажа =)
    еее що не каза по рано

Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " Shocked Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца... Rolling Eyes
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца...
    tva e kradeno ot spisanie bravo ama doslovno kradeno

Супер фен
    ami moita slu4ka e slednata
    bqhme izlqzli s priqtelkata na kafe i az si pory4ah dve ne6ta edno ot koito
    mineralna voda imam lo6iq navik kato sym pritesnen da raztyrsvam min voda (vypreki 4e to nqq kvo da i se shake well-va) oba4e butilkata be6e otvorena i ina4e kazano si namokrih pantalona

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бях в 4ти клас... ии харесвах уж едно момче от класа (детинщини) ии тогава ми беше първото излизане сама на центъра... и сме нали с още едно момиче от класа и още едно момче.
    И вървим си ние.. и аз естествено съм се забляла някъде... и се блъснах в един стълб... Момчето само се обърна и вика "добре ли си, много ли се удари" ... мен хем ми беше ужасно смешно, хем умирах от срам..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Бях в 4ти клас... ии харесвах уж едно момче от класа (детинщини) ии тогава ми беше първото излизане сама на центъра... и сме нали с още едно момиче от класа и още едно момче.
    И вървим си ние.. и аз естествено съм се забляла някъде... и се блъснах в един стълб... Момчето само се обърна и вика "добре ли си, много ли се удари" ... мен хем ми беше ужасно смешно, хем умирах от срам..
    момчето поне е било мн мило и не ти са е изхилило
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Аз бих паднал на земята от смях...

Та... бяхме се с1брали аз, момичето което си бях харесал, и там още няколко човека и отивахме пред кварталното даскало... да поседнеме малко.. семки... бира... и... беше валяло и беше кално и аз б1знах едно от момичетата и то тр1гна да ме гони да ме удря ( абе детски работи ) и точно пред нея в една локва " ПЛИОС " и ние както бяхме 4-5 човека всичко изпопада от смях на земята...

гугитууууууууууу
    Guest
    много се смях на онова за кетчупа и също за момичето кудето се е блъснало в стълб :P

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Аз бих паднал на земята от смях...

Та... бяхме се с1брали аз, момичето което си бях харесал, и там още няколко човека и отивахме пред кварталното даскало... да поседнеме малко.. семки... бира... и... беше валяло и беше кално и аз б1знах едно от момичетата и то тр1гна да ме гони да ме удря ( абе детски работи ) и точно пред нея в една локва " ПЛИОС " и ние както бяхме 4-5 човека всичко изпопада от смях на земята...
    тва е кофти ама е много смешно
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no

Е добре де кой си купува картофи с кетчуп в киното

Град
    Непостоянно
    az i togava o6te bude6toto mi gadje se vozehme v tramvaq..ma tva prez zimata.idva vreme da slizame i toi purvi...a az smahnata kato zeh 4e luiznah na edno stupalo ta slqzoh s krakata napred...mn kofti se polu4i o6te me e sram
    .!.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    az i togava o6te bude6toto mi gadje se vozehme v tramvaq..ma tva prez zimata.idva vreme da slizame i toi purvi...a az smahnata kato zeh 4e luiznah na edno stupalo ta slqzoh s krakata napred...mn kofti se polu4i o6te me e sram

Е няма нищо срамно. На всеки може да се случи да падне. Пък и то зимата.

Град
    Непостоянно
    e moje i da nqma ama si e kofti...
    .!.

sladkish_14
    Guest
    Ми аз веднъж сме у моя приятел и аз няква много притеснена,ама баща му страшен пич нямам думи за тоя човек =D> майтапчия от всякаде....Та сядаме и почнахме да си говорим как е в моя град..дъра-дъра и ние с милото само се споглеждаме и аз като се изцепих"Айде де мило питай татко(баща му) дали иска да става дядо най-накрая""и дай да се разберем нали искаме да са близнета-момиче и момче как ще боядисаме стаята?" и той човечеца някакъв така се спогледаха с майка му,а аз умрях от срам направо какво ли са си казали леле тя е на 14 нашия на 16 ама нищо татко с висок тон ГОТОВ СЪМ и майка му и тя..Как си бях навела главата няква дигнах я и почнах да се хила като луда,да де то всичките...и така после пък си говорехме че те ще дойдат да живеят с наще(неговите родители) а ние с него ще си останем в Пловдив в апартамента Еми какво сега обичам го тоя град

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    - Адски много те обичам...
    - Напиши стихотворение и ще ти мине.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ейй, сега се сещам, бяхме излезли с един бивш и се мотаме по центъра, мотаме се...Аз се правя нещо на сърдита(бе не се правех, баш сърдита си бях) и той както е висок(1.90 някъде) се е навел към мен да ми се извинява и си вървим, аз гледам напред в една точка, той наведен към мен и както си даваме напред той по едно време ПРАААААААААС в един стълб, ама направо свят му се зави на горкото момченце...Пък аз некъф непукистичен хилеж му ударих ...

Miiii vednuj edin fr mi svali ga6tite pred edno momi4e deto zaribqvah dosta mi se podigrava6e toi togava....ama momi4eto ne se smq....produljihme si sre6tata......ama mu blagodarq na toq pr. sig. zatova tva momi4e ve4e me har 4 meseca (rofl)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Ейй, сега се сещам, бяхме излезли с един бивш и се мотаме по центъра, мотаме се...Аз се правя нещо на сърдита(бе не се правех, баш сърдита си бях) и той както е висок(1.90 някъде) се е навел към мен да ми се извинява и си вървим, аз гледам напред в една точка, той наведен към мен и както си даваме напред той по едно време ПРАААААААААС в един стълб, ама направо свят му се зави на горкото момченце...Пък аз некъф непукистичен хилеж му ударих ...

И вече не му беше сърдита нали?

аз де
    Guest
    хах най-честия гаф ми е да ударя без да искам гаджето,той тръгва да ме гушка аз се завъртам и го лашкам в зъбите или кадето дойде много често се случва,а веднъж тръгнах да целувам бившия и го дръпнах за ланеца,защото беше по надалеч, и много жестоко си фраснахме главите.. ухх мн съм бясна вечно млатя момчетата с които съм.. без да искам де..

Град
    Непостоянно
    of si4kite ste stra6ni taq tema mn me radva
    .!.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple

И вече не му беше сърдита нали?
    Ахаха, не, казах му,че си го е заслужил

веднъж със сегашното ми гадже бяхме ходели до децката градина ( не се смейте там пейките са мн удобни и беше най близкото място където да сме само двамата) иии трагваме си вече ние и аз му викам мило много те обичам и той с такава физиономиа ми вика и аз тебе и аз се почуствах малко странно и след десет крачки той ме спира и ми вика ама верно ли ме обичаш пак с тая физиономиа - и аз викам еми да и той ме прегръща и вика и аз тебе мн си те обичам миличко и мен ми стана още по странно...
    nema

sladkish_14
    Guest
    така е за момчетата да направени тия стълбове и бижутерските магазини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си