- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавни случки по време на среща
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз това мисля да го кажа в скоро време на моя
![]()
![]()
много си го слага не кадето трябва
![]()
![]()
![]()
![]()
Ний па с моя веднъж изкъртихме една ограда. Та натискаме се ние подпрени на оградката и изведнъж прасс!! И аз , и той долу, голям смях падна, тя оградата някаква паянтова беше. Още ме боли гърбът от каскадата
![]()
![]()
Ахах, аз пък тая вечер вадя бисери от не знам къде...С моя сме на едни люлки веднъж и си се радваме, минава някфи цигане и казва "бате, много сте 'убави с каката, бе!"
И ние двамата леш долу
![]()
Или веднъж на една пейка бяхме, минават баба с 3-4 годишна внучка и от лапето се чува глас "Бабо, бабо, а те защо така правяааааааат?!", бабата се обръща към нас с усмивка 24 карата и казва "Еми щото се обичат!" и ни се хии няк'ва, и ние се разсмиваме, а лапето ни гледа нек'фо злобно![]()
![]()
![]()
Thumbs up!Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Случка..смешна..гаф?!![]()
Хаха..да, сетих се. Бяхме на кафе с моя приятел и още едно момче. И моя...как беше хванал оная чаша не знам, ама тръгна да я оставя, предполагам помислил си е, че я е оставил вече и като рязко си отдръпна ръката, то чашата се била...т.е. пръста му се бил заклещил и разля кафето...После търсихме салфетки да почистиме, щото все пак...
![]()
Някоя моя издънка?Ми,..освен едно падане... Зима беше, ама нямаше сняг, нито лед, нито пък беше валяло или пък беше хлъзгаво. И решихме да минем по друга алея, обаче трябваше да изкачим едни стълби, а те едни такива неудобни... Аз пък с токчета, абе...идилия
И качихме се, аз успяаааах
хъхъ..и тъкмо съм вече щастлива и доволна, че съм се разминала без никакви произшествия и стъпвам на "сигурна почва", както се казва и като се изтърсих....беше адското падане. Захили се, а на мен ми беше два пъти по-смешно
: Дръпнах го, той се сгромоляса до мен и така, паднали и унижени, си се смяхме двамата...
![]()
![]()
![]()
Аз като Ви слушам мисля тази зима с моя приятел да не излизаме много много
![]()
![]()
![]()
![]()
sa se setih za o6te edna qka izcepka...mi az ne6o kazah "ohaaa"i mujo mi vika "ne be ima hora"i a zkat se izcepih ot hilene zeh 4e s epreobarnah ot peikataposle samo mi vikat "gledam tuka tuka izvednaj NEMA QQQ
kvi si gi otnesoh samo .....
.!.
Споко, то сигурно пак няма да има снягПървоначално написано от sladkish_14
... времето се е побъркало, та ние ли няма да правиме гафове?
![]()
Taкa e, аз откога повтарям да се оправят пейките или да се заменят с нови?Първоначално написано от DeePurple
![]()
![]()
И заменя пейките с полянки...Първоначално написано от DeePurple
![]()
Тц, тц...това е заговор на военните, аз ви казвамПървоначално написано от DeePurple
![]()
![]()
АХхах, като каза военни и пак се сетих...Ма тоя път случката не беше с мене...та вървя си аз с едни приятели из Морската, минаваме покрай няк'ва влюбена двойка и заедно с нас минават няк'ви дядовци, от които единия почва да мрънка "Виж го тоя ве, в казармата трябваше да е, той с момичета се занимава..." и ние всички лееееееееееееееееешПървоначално написано от mid_get
![]()
emi posledniq den kato izlqzoh s 1 mom4e s koeto misleh da kysam me izbi na ligotiq po4nah da se origvam i prydnah daje naro4no i toi po4na se hili no koe li mo be6e sme6noto dr zabavni...vednyj s 1 bif6 kato go pregry6tah i toi me vdigna i posle kat me smykva6e qko go ritnah po...paketa bez da iskam to tfa po skoro za incident se broi.edin pat 4oplih semki sys frendki i posle hodih na sre6ta i poznaite ko stana gadjeto mi ne me celuna i kat se pribrah zabelqzah 4e mejdu zybite mi sa se nabili 6liopkite na semkite.ma tfa pak ne e zabavno...aaa da setih se s toq deto tam istoriqta sys semkite kato izlqzohme i toi e na 17 i go nakarah da se spuska po pyrzalkata i horata mn qko mu se smqha i az se nakefih poneje go bqh namrazila![]()
im back for my crown... bitches$ss bow down
Ми като няма скайпПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
...
И хайде, за да не е съвсем спам/чат, сещам се за още една случка, след която някой ходи с ожулен нос доста времеСамо че не е от среща, ама все пак ще разкажа... Играем си ние баскет с френда (той е баскетболист, аз няк'во нюню, хах..) и той се заплеснал нанякъде, аз пък в същото време му подавам топката и... такам, стана гадно: кръв, целувки
![]()
Който си е купил кебап4ета на входаПървоначално написано от Th3MaN
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от vvs_go
![]()
Ти наред ли си ???
![]()
Хаха големи издънки![]()
Ами веднаж бяхме излезли с момчето с което исках да трагнем тогава (и все пак беше мой) и вече той ме изпраща и ме целува ,но аз естествено отново се лигавя и исках да го ухапя леко по езичето..ама стана гафа ,че мн здраво му захапах езика
.. доста го е заболяло.. едва говореше а колко кръв имаше ужас...
![]()
emi vidqx se s gajeto i ne6tata tukmo zapo4naxa da stavat veseli smisul porasublqkli se a-u i izvednuj vratata na staqta se otvarq i vliza negoviq fr i az bqx gola i umrqx ot sram![]()
ama da gledame ot xubavata strana pone ne be6e ba6ta mu![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
веднъж влезе сестра му, докато ние.... ъъъъъ.....проверявахме колко е здраво леглото![]()
И аз така, и като направя по-рязко движение и се пазятПървоначално написано от аз де
![]()
хора много се радвам,че направих тази тема доста се посмях очаквам още разкази....
Ние сме на по 22 и редовно се ЛЮЛЕЕМ на люлките в центъра. Ама не да се клатим, а да се люлеем до желязо. деца сме си :PПървоначално написано от just_a_temptation