.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Ееей, ся се сетих още нещо С първото ми гадже като се целувахме той пробва да си вкара езика в устата ми и тогава аз спрях и му казах,че ако го направи още веднъж, ще му го отрежа Няма коментирам лапешки истории

sladkish_14
    Guest
    и аз това мисля да го кажа в скоро време на моя много си го слага не кадето трябва

Пък ако продължава направо режи

Град
    in ur dreams
    Ний па с моя веднъж изкъртихме една ограда . Та натискаме се ние подпрени на оградката и изведнъж прасс!! И аз , и той долу, голям смях падна, тя оградата някаква паянтова беше. Още ме боли гърбът от каскадата

Ахах, аз пък тая вечер вадя бисери от не знам къде... С моя сме на едни люлки веднъж и си се радваме, минава някфи цигане и казва "бате, много сте 'убави с каката, бе!" И ние двамата леш долу
    Или веднъж на една пейка бяхме, минават баба с 3-4 годишна внучка и от лапето се чува глас "Бабо, бабо, а те защо така правяааааааат?!", бабата се обръща към нас с усмивка 24 карата и казва "Еми щото се обичат!" и ни се хии няк'ва, и ние се разсмиваме, а лапето ни гледа нек'фо злобно

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    така е за момчетата да направени тия стълбове и бижутерските магазини
    Thumbs up!

Случка..смешна..гаф?!

Хаха..да, сетих се. Бяхме на кафе с моя приятел и още едно момче. И моя...как беше хванал оная чаша не знам, ама тръгна да я оставя, предполагам помислил си е, че я е оставил вече и като рязко си отдръпна ръката, то чашата се била...т.е. пръста му се бил заклещил и разля кафето... После търсихме салфетки да почистиме, щото все пак...
    Някоя моя издънка? Ми,..освен едно падане... Зима беше, ама нямаше сняг, нито лед, нито пък беше валяло или пък беше хлъзгаво. И решихме да минем по друга алея, обаче трябваше да изкачим едни стълби, а те едни такива неудобни... Аз пък с токчета, абе...идилия И качихме се, аз успяаааах хъхъ..и тъкмо съм вече щастлива и доволна, че съм се разминала без никакви произшествия и стъпвам на "сигурна почва", както се казва и като се изтърсих....беше адското падане. Захили се, а на мен ми беше два пъти по-смешно : Дръпнах го, той се сгромоляса до мен и така, паднали и унижени, си се смяхме двамата...

sladkish_14
    Guest
    Аз като Ви слушам мисля тази зима с моя приятел да не излизаме много много

Град
    Непостоянно
    sa se setih za o6te edna qka izcepka...mi az ne6o kazah "ohaaa"i mujo mi vika "ne be ima hora"i a zkat se izcepih ot hilene zeh 4e s epreobarnah ot peikata posle samo mi vikat "gledam tuka tuka izvednaj NEMA QQQ kvi si gi otnesoh samo .....
    .!.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Аз като Ви слушам мисля тази зима с моя приятел да не излизаме много много
    Споко, то сигурно пак няма да има сняг ... времето се е побъркало, та ние ли няма да правиме гафове?

ХАха, един приятел ми разправяше как с гаджето му ... не знам какво са правили, не искам и да питам, ама паднали от пейката, на която били ...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    ХАха, един приятел ми разправяше как с гаджето му ... не знам какво са правили, не искам и да питам, ама паднали от пейката, на която били ...
    Taкa e, аз откога повтарям да се оправят пейките или да се заменят с нови?

Тъй ми, младото поколение няма къде да развратничи вече

И заменя пейките с полянки...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Тц, тц...това е заговор на военните, аз ви казвам

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Тц, тц...това е заговор на военните, аз ви казвам
    АХхах, като каза военни и пак се сетих...Ма тоя път случката не беше с мене...та вървя си аз с едни приятели из Морската, минаваме покрай няк'ва влюбена двойка и заедно с нас минават няк'ви дядовци, от които единия почва да мрънка "Виж го тоя ве, в казармата трябваше да е, той с момичета се занимава..." и ние всички леееееееееееееееееш

emi posledniq den kato izlqzoh s 1 mom4e s koeto misleh da kysam me izbi na ligotiq po4nah da se origvam i prydnah daje naro4no i toi po4na se hili no koe li mo be6e sme6noto dr zabavni...vednyj s 1 bif6 kato go pregry6tah i toi me vdigna i posle kat me smykva6e qko go ritnah po...paketa bez da iskam to tfa po skoro za incident se broi.edin pat 4oplih semki sys frendki i posle hodih na sre6ta i poznaite ko stana gadjeto mi ne me celuna i kat se pribrah zabelqzah 4e mejdu zybite mi sa se nabili 6liopkite na semkite.ma tfa pak ne e zabavno...aaa da setih se s toq deto tam istoriqta sys semkite kato izlqzohme i toi e na 17 i go nakarah da se spuska po pyrzalkata i horata mn qko mu se smqha i az se nakefih poneje go bqh namrazila

im back for my crown... bitches$ss bow down

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    хех момичета в общ чат го превърнахте
    Ми като няма скайп ...
    И хайде, за да не е съвсем спам/чат, сещам се за още една случка, след която някой ходи с ожулен нос доста време Само че не е от среща, ама все пак ще разкажа... Играем си ние баскет с френда (той е баскетболист, аз няк'во нюню, хах..) и той се заплеснал нанякъде, аз пък в същото време му подавам топката и... такам, стана гадно: кръв, целувки

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца...

Е добре де кой си купува картофи с кетчуп в киното
    Който си е купил кебап4ета на входа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Мии.. една приятелка преди време най - накрая беше излязла с момчето, което харесваше от 6-7 месеца. Отидоха на кино. Той купил пуканки, а пък тя пържени картофки с кетчуп. Кво прайли кво стрували не знам, ама кетчупа се размазал по белия й панталон точно където не трябва... след като свършил филма той я видял и казал : " Имаш ли тампони или да отида да ти купя? " Тя умряла от срам. И все пак тръгнаха и ходиха 4 месеца...
    tva e kradeno ot spisanie bravo ama doslovno kradeno
    Ти наред ли си ???

Хаха големи издънки

Ами веднаж бяхме излезли с момчето с което исках да трагнем тогава (и все пак беше мой ) и вече той ме изпраща и ме целува ,но аз естествено отново се лигавя и исках да го ухапя леко по езичето..ама стана гафа ,че мн здраво му захапах езика .. доста го е заболяло.. едва говореше а колко кръв имаше ужас...

emi vidqx se s gajeto i ne6tata tukmo zapo4naxa da stavat veseli smisul porasublqkli se a-u i izvednuj vratata na staqta se otvarq i vliza negoviq fr i az bqx gola i umrqx ot sram
    ama da gledame ot xubavata strana pone ne be6e ba6ta mu
    koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE

Град
    in ur dreams
    веднъж влезе сестра му, докато ние.... ъъъъъ.....проверявахме колко е здраво леглото

Guest
    Цитирай Първоначално написано от аз де
    хах най-честия гаф ми е да ударя без да искам гаджето,той тръгва да ме гушка аз се завъртам и го лашкам в зъбите или кадето дойде много често се случва,а веднъж тръгнах да целувам бившия и го дръпнах за ланеца,защото беше по надалеч, и много жестоко си фраснахме главите.. ухх мн съм бясна вечно млатя момчетата с които съм.. без да искам де..
    И аз така, и като направя по-рязко движение и се пазят

гугитоооо
    Guest
    хора много се радвам,че направих тази тема доста се посмях очаквам още разкази....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    emi posledniq den kato izlqzoh s 1 mom4e s koeto misleh da kysam me izbi na ligotiq po4nah da se origvam i prydnah daje naro4no i toi po4na se hili no koe li mo be6e sme6noto dr zabavni...vednyj s 1 bif6 kato go pregry6tah i toi me vdigna i posle kat me smykva6e qko go ritnah po...paketa bez da iskam to tfa po skoro za incident se broi.edin pat 4oplih semki sys frendki i posle hodih na sre6ta i poznaite ko stana gadjeto mi ne me celuna i kat se pribrah zabelqzah 4e mejdu zybite mi sa se nabili 6liopkite na semkite.ma tfa pak ne e zabavno...aaa da setih se s toq deto tam istoriqta sys semkite kato izlqzohme i toi e na 17 i go nakarah da se spuska po pyrzalkata i horata mn qko mu se smqha i az se nakefih poneje go bqh namrazila
    Ние сме на по 22 и редовно се ЛЮЛЕЕМ на люлките в центъра. Ама не да се клатим, а да се люлеем до желязо. деца сме си :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си