- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавни случки по време на среща
Аз пък бях на плажа с едно момче и съм седнала върху него ,а той беше легнал и по едно време аз се обръщам и без да искам му напълних и устата и очите с пясък....горкото момче![]()
А пък веднъж танцувам си аз с една друго момче в една дискотека и той ме наведе силно надолу и двамата се пребихме и паднахме върху едно момиче........
и всички ни гледаха
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
а сега се сетих и един друг гаф...ама той не е на среща-значи танцувам аз върху един бар..... и отстрани от вътрешната страна на бара имаше чаши ама доста....и танцуваме двете с една моя приятелка...и аз като се подхлъзнах и всичките чаши изпочупих....жалко за готиния барман дето си бях харесала![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Това не го ли пишеше в списание БРАВО? \Първоначално написано от Just_say_no
/
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
еее стига обсъждахте от къде е статията няма значение
Първоначално написано от гугитоооо
не беше кой знае к'во....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми аз един път, зимата беше и си отивам аз на даскало като примерните ученички на 17и то заледено на един склон надолу и както обичам да си заглеждам батковци и минава сега покрай мене един батко ама аз съм на стръмното и лед нема да ви говоря кво беше (ужас) и минава сега той покрай мене и аз се обръщам така след него и го заглеждам и в същия момент усещам как се хлъзгам и нали се сещате че трябва да се хвана некаде и без да искам при самото падане се хванах за анцуга на баткото и пуфффффффф аз долу а пича със свалени гащи до земята посред зима.....та после как ли не му се извинявах! То пък след тва зехме че ходихме на кафе, пък и тръгнахме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моита е само една маи ама ще бъде разказана....Играем нии с френдове мачле и на няколко от френдовете мацките има бяха там и гледаха (и моита беше там хаха ) и аз да са напрая на пич един два финта и на една торбичка кат се хлъзнах (тревата на игрището беше изкуствена и леко мокра) и кат си изпатках главата доло всички доло от смях и аз пъшкам и![]()
а те
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Бях по изпити и не бях се виждала с най-добрияте си рпиятелки и направо ги каня за рожденият ми ден да ходим на нощтна дискотека...те ме чакат у кафето ама аз така и забравих да им кажя,че имам гадже а само казвах "герито ей ся ще дойде с приятеля си(едва ли н е тя ми е най-добарат приятелка ама ама мойте мацки само по име я знаят и ен е зилзаила с нас) и те двамата идат и сядат на кафето и почваме водки бири уски да запиваме още преди дискотеката...3 часа гергана и рпиятеля и миро се басикат и купона става на макс...ства 12 часа и всички честит рожден ден...целувки преградки и гергана и званна телефона и излиза и миро почва да се басиак "Аама зайко ти си имала рд дай да те целуна " и едни страстни целувки прегращане...натискане...и всички туш на масата и герито влиза ама не и прави впечатление....и една птиятелка се изтърсва "абе роси що се целуваш смиро той ходи с гергана" и аз се попилях от смях и той "гергана ми е най добрата приятелка а росито ми е гадже"...просто си е мн сериозен и мрази натискания покафетата и трудно е да се разбере дали ходим или не![]()
Друга история с тоя пич щот всеки ден е постоянно с герито и всички си мислят,че ходят а аз като съм и най-добра приятелка и им знам отношеният мн мн преди да тръгна с него...Излизаме на кафе аз и герито и след малко иде миро и сяда ама се държи сдържано и с нищо не показва че ходим...и един негов приятел от работа иде и ме виждаше до оня ден с негов добар приятел и мисли че още ходя с енго и голям гаф иде и вика "видях герито и веднага разбрах,че миро ще додйде се пак ти в мъ" и се обраща кам мен и ми вика"роси каде е твоя мъж днеска на работа изглеждаше с разбито сърце" и аз "моят е мъж е тука" и той "каде" и всички смях,че той нищо не осъзнава и миро "аз я разделих сас сащо вече аз съм и мъж" и оня седи и гледа като гръмнат :Д
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
имала съм доста забавни слу4ки,но в момента се се6там за в4ера.. на4и аз си седа с 1 мом4е в една градинка,говорим си,целуваме се.. по 1 време той се възбуди и седна в/у мен.. а той е адски огромен и тежак лелле 6те6е да ме срути,вместо аз да сядам в/у него,той в/у мени... по4на да си търка оная работа кадет му падне,през панталоните де... опира6е му в корема ми абе насякаде... хората минаваха и ни запяха,а аз не можах да се отърва от него... срам и резил бе6е после си навря пръста в устата ми и ме кара6е да му го сму4а,о6те малко 6те6е да си извади оная работа и да ме насили да му духам... в ГРАДИНКАТА бе хора...
![]()
![]()
ужас... нз тази слу4ка за мен бе6е по скоро унизителна не забавна... ама ае посмейте се наволя :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
горката изказвам моите саболезнования а ся може ли да се похиляПървоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
С приятеля ми бяхме на плажа и се бяхме качили на спасителския пост. Морето, обаче, беше доста бурно...И така....тъкмо се бяхме поразпиляли и едно момченце отдолу каза: "Може ли да се топна". Ние само седим и го гледаме, а приятелят ми каза: "Аз не съм спасител, бе, пич." И момчето чак се ядоса и вика: "Ми какво правиш там тогава?" Не му обърнахме внимание повече и се върнахме към старото си занимание, но ни беше доста забавно после като се сетехме.
при мен издънките не винаги са весели.. на аква парк сме с гаджето и той ми вика "с тоя епилатор не боли толко" и аз от там "да бе я пробвай ти да видиме колко издържаш на болка" после нз как, но 3 пъти го ритнах по пакета ама без да исками още ме бъзика за това, че издържа на болка
друго е.. мм а да - имах някакво талисманче (едно гумено бръмбърче супер млако) и той ми вика "виж го какво е грозно" и аз от там "може да е грозно но е малко и мога да си го пъхна навсякъде" ии след броени секунди и двамата почнахме да се хилиме.. друга случка той ми иска дъвка, но те са ми на дръже и са останали 3 в края и аз му викам "добре ама ги раздавам отзад..." и докато се усетя той вече се хилеше
![]()
Strahotna tema, chak ne usetih kak prochetoh 5 stranici. BRAVO!
Ta moqta istoriq e izcepka po vreme na sex. S edno moe bivshe gadje se bqhme otdali na buren sex vecherta i abe znam che se e sluchvalo i na moi frki ne si obqsnqvam kak no kato si vkarva penisa i vliza vuzduh vuv vlagalishteto i posle kato izliza vaprosniq vuzduh se chuva taka seeno nqkoi se e izrqzal. Togava za 1 put mi se sluchi i kato se chu tva kakto se bqhme razpalili idvamata sprqhme i se gledame i v edin glas
Ayudame olvidarte si te vas!
Ами с приятеля ми бяхме седнали на една пейка и аз викам да седна в него .... ама кво стана и аз не разбрах( май нещо се позасилих) прекатурхиме се през пейката ... той си спука главата пак аз си счупих ухото
![]()
![]()
![]()
emi predi 2 god na rojdeniq mi den mom4eto koeto si haresva6e edna moq priqtelka i vika (na neq) "dai edin ezik",a tq milata ot pritesnenie mu iztursi "emi,nqmam rezervni"mn kofti si be6e propilqla 6ansa,ama sq samo kato se setqq
![]()
![]()
![]()
Много пъти посред лято или зима без сняг,направо съм се пребивалаама все ме хваща момчето и всичко точно , ама голям смях
...
Леле ама помня веднъж ще показвам на гаджето един скок и защото бях с кецове и те не са стегнати иии само бягам и тъкмо скачам и като ми изхвърча кеца на високооо![]()
Или пък веднъж натискаме се и той да ме сложи на една масичка и за малко да се изтърся,защото масичката дървото и беше много зле,че много пъти е била под дъжда и падна![]()
Друг път пък,легнали сме на една полянка и той върху мене и то защото беше леко на надолнище и като взехме 4-5 пъти се търколихме по полянката![]()
А той,защото има малък брат и ние се целуваме и то братчето му "Не НЕ " иии пак голям смях
Веднъж с едно друго момче аз съм седнала в него и се целуваме и изведнъж минава една бабичка и се чува много силно "тц тц тц" леле голям смях![]()
За друго не се сещам засега,но ако се сетя...пиша![]()
Веднъж си изгорих миглите на дясното око, докато се опитвах да си запаля цигарата, защото имаше вятър. Те се слепнаха, та не можех да си отворя окото. Бях много секси. Странно, че с момчето, с което бях излезнала, така и не прекрачихме границата на приятелството![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Преди 2-3 дни излизах с един пич, той по едно време ми вика "Дени ела да седнеш при мен", сядам аз обаче нещо съм се замислила и гледам на другата страна, тъкмо се обръщам, и той тръгва да ме целува, толкова беше неочаквано, че се получи ефект "облизване на устата"... После 20 мин. ми се сърдеше, че не съм му дала да ме целуне.
![]()
Или пък, когато се целувах с бившия за пръв път, толкова се бях притеснила, че като тръгна да ме целува се обърнах на другата страна...![]()
Да без да искам паднах в краката на момчето мн се хилихме тогафа![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
am az i edno momiche ot predishniq mi klas otivame do technopolis i na izlizane onaq kvo se zablq po ohranata i vmesto da mine prez vratata se blasna v prozoreca do vratata. posle golqm smqh padna![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от monityY
странен 4овек си ти мн твои коментари съм 4ела и не те разбирам кфо зна4и не моа да се отърва от него и тфа с пръста не е смешно тфа мацка кат приятелка ти кавам внимаеаи пове4е с мом4етата,който си избираш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега се сетих с едно бивше гадже каква случка имахме... Вървим си ние до морето (от морски град съм) разхождаме се по алеята и то има едно такова като парапет ама по-масивен и моя милост се е качила отгоре и се кефи на морския бриз....и по едно време решавам да слизам и момчето посяга към мене уж да ме хване да ме свали долу на ръце и аз патката бързам вече и ДРААААААНННН с цялата си тежест върху крака му![]()
![]()
Горкия много ми опяваше после
![]()
И още една случка от това лято - отиваме с моя човек на плаж и плуваме си, радваме се двамата във водата, и какво стана той реши да ме изплаши и плува под вода, и идва към мене, и изскача точно на около 3 см от лицето ми и като си вдигна ръцете, като ме прасна в носа.... Аз имам слаби капиляри и като шурна една кръв едно нещо....абе мани ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MaCeTo_
![]()
![]()
и аз имам една такафа случка голем смех беше
OnLy God CaN Judge Me !
Да бе много е забавно някой те удря без да иска ама не кой знае колко силно и като шурне кръв всички шаш и паника "лелеее, разбих ти носа!!" пък на тебе не ти пука 'щот си свикнала....![]()
![]()
![]()