- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавни случки по време на среща
точно и аз се кефи на паниката на другитеПървоначално написано от MaCeTo_
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Хахаха имаме доста забавни случки, но е по-добре да си замълча за част от тях![]()
. Иначе най- добре си спомням забавна случка ... почти след среща
. Виждаме си се, отиваме у тях, ала-бала
... и после имаме среща с едни приятелки. Оправяме се , приготвяме се и отиваме. Седят момичетата и ме гледат странно и ми изцепват: "Вики, защо потника ти е на обратно
?". Ххъхъх минах с извинението, че съм станала много рано и не съм забелязала
![]()
.
Ама си беше много спичащо, все едно да ни хванат в крачка
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Значи..най-добрата ми приятелка била у тях с гаджето й..седнала в него..и по едно време усеща че и е мокро на задните части и отдолу..супер уплашена си мисли че й е дошла менструацията и естествено е изцапала не само себе си,а и него...и му казала че отива в банята замалко..отива там и вижда че има бяла течност,по-точно спе*ма..оказва се че той се е възбудил много и се е...изпразнил...а тя така се е уплашила.. аз много се смях като ми го разказваше...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха много се посмях с историите ви
Мен нищо особено не ми се е случвало.Но един от бившите ми почти винаги като бяхме на кафе и ма заливаше с това,което пиеше.Веднъж бяхме голяма компания и той седнал до мен и ми обеснява нещо и си взема минералната вода,отваря я и продължава да ми обеснява.Забрави,че не я е затворил и навежда шишето ии аз виждам как тече отгоре му ама как да му кажа и почнах да се смея и той докато се усети ..... мокар беше целия.Иначе още не ходехме и нещо пак обесняваше и сабори чашата си с бира отгоре ми ... много се ядосах,ама се пак го харесвах и нищо не му казах ....
хахахахха много се забавлявах с случките ви![]()
разказвайте още![]()
Ми значи ние с милото бяхме отишли с влакчето до едно съседно градче и сме се настанили удобно на една градска пейчица и се цункаме и минава някаква жена и вдигна луд скандал "как не ви е сравам,как може да се целувате тука,срам нямате ли....."аз потънах от срам,пък милото почна да се смее и се насъбраха хора и ни гледат.....
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от andy_k
ахаха тя как реагираимаше ли шамарчета
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Абе аз забавни нямам. Ама една седмица не можах да разбера името на гаджето си. И ми беше мн странно на мила да говоря. Накрая и видях личната карта
![]()
az edin den imah sre6ta s edno mom4e ama toi be6e narabota i mi vika ela kum 10 da me zeme6 ot rabota a to blizo do tam deto se subirame i az vikam dobre oba4e edna fr ima6e rd i az bqhme pili super mn i az se sbih s edna i tq cqlata me olq s bira i to stana 10 i az vikam oo nemoga da hoda do nas i otivam na sre6ta taka![]()
i toi 6to voni6 cqlata na bu4va i az a be ni6to i 6e hodim da se razhojdame i gi zasqkohme teq moite fr a te qko piqni i az mu vikam nema sme pri teh
i go zavedoh na edno mqsto deto tam se si hoda axxa s mom4eta.. i samo teq moite fr sled 1 4as idvat axxa i s edno 6i6e bira celite ni ulqha axxa i posle s tfa mom4e mn se obi4ahme
ama go zarqzha
1. 1 den predi 3tiq mesec, az i bqh zel prusten, lejime si v nas na legloto, gledame nekuf tup film, az vada prustena s 1 ruka ot dorbi4kata koqto be6e v djoba, sglobqvam go (toi se raspada6e) i si povtarqm slednata replika na um "Milo 6te se OMUJI6 li za mene" i si q povtarqm, zastavam na kolene na poda i i razpravqm "Milo 6te se OJENI6 li za mene.... ъъъъъ omuji6 li..." tq prie est i vuob6te ne zabelqza kakvo sum kazal oba4e kato i go iscepih tva i izvadi ebati fizonomiqta![]()
<- ne6to takova ve4e, posle i obqsnih kakvo to4no sum kazal v na4aloto ta se posmqhme malko
2. re6avame da se kupeme v 1 fontan v zaimov, az beh s nekvi 4ehli, i nekva riza, tq s potni4e i kamoflajen pantalon, svalqm az 4ehlite i rizata, tq kecovete i 4orapkite, naviva si pantalona i 2mata si topvame krakata, posle ne6to tq kvo me napruska malko i az posle i go vurnah tupokano, kakto i da e igrahme si dosta vuv fontana posle go pusnaha i sedqhme otdolu pod struqta (nqkoi put 6te priloja snimki kato si zeme tq usb kabel4e) kakto i da e, snimahme se, igrahme si i ob6to zeto be6e zabavno, trugvame si nali ve4e ama na neq pantalona i prozira baq i az poneje sum si egois4e i za da ne se radvat ostanalite na gledkata q durjah za zadnika prez cqloto vreme, kakto i da e, 40-50 metra po nadolu tq ostanovqva 4e i e razkop4an sutiena az zastavam zad neq digam bluzata nagore (samo otzad est) i i zakop4avam sutiena, a nie sme zastanali to4no do 1 otkrita birariq i si4ki ni zqpat![]()
![]()
i malko po-nadolu se s4upihme ot smqh
3. behme pak v zaimov i kvo praehme ne pomna ama az bez da iskam q butnah i tq ne oceli peikata i se pliosna po guz na trevata
samo za teq se se6tam segane sa mnogo sme6ni ama nqma drugi
![]()
Мда ама в браво е китайска храна и дамска превръзкаПървоначално написано от vvs_go
![]()
Сега като се замисля чааак за такива излагации не се сещам![]()
Но веднъж бях с едно гадже(вече бивше)и бяхме седнали на една пейка и аз се бях зарибила по една игра на GSM-а му и често като бяхме заедно врътвах по една игра..
И така седнали на пейката, аз си джиткам, той леко скучае, и тръгва да ми взима GSM-а, но на шега, а аз се дърпам назад, но не отделям поглед от екрана и .. след поредното дръпване назад, пейката под мен свърши и се изтърсих на земята
![]()
![]()
![]()
На момчето така му стана жал, че ми даде да си играя още, нищо, че той нямаше какво да прави![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love