- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавни случки по време на среща
Бях по изпити и не бях се виждала с най-добрияте си рпиятелки и направо ги каня за рожденият ми ден да ходим на нощтна дискотека...те ме чакат у кафето ама аз така и забравих да им кажя,че имам гадже а само казвах "герито ей ся ще дойде с приятеля си(едва ли н е тя ми е най-добарат приятелка ама ама мойте мацки само по име я знаят и ен е зилзаила с нас) и те двамата идат и сядат на кафето и почваме водки бири уски да запиваме още преди дискотеката...3 часа гергана и рпиятеля и миро се басикат и купона става на макс...ства 12 часа и всички честит рожден ден...целувки преградки и гергана и званна телефона и излиза и миро почва да се басиак "Аама зайко ти си имала рд дай да те целуна " и едни страстни целувки прегращане...натискане...и всички туш на масата и герито влиза ама не и прави впечатление....и една птиятелка се изтърсва "абе роси що се целуваш смиро той ходи с гергана" и аз се попилях от смях и той "гергана ми е най добрата приятелка а росито ми е гадже"...просто си е мн сериозен и мрази натискания покафетата и трудно е да се разбере дали ходим или не![]()
Друга история с тоя пич щот всеки ден е постоянно с герито и всички си мислят,че ходят а аз като съм и най-добра приятелка и им знам отношеният мн мн преди да тръгна с него...Излизаме на кафе аз и герито и след малко иде миро и сяда ама се държи сдържано и с нищо не показва че ходим...и един негов приятел от работа иде и ме виждаше до оня ден с негов добар приятел и мисли че още ходя с енго и голям гаф иде и вика "видях герито и веднага разбрах,че миро ще додйде се пак ти в мъ" и се обраща кам мен и ми вика"роси каде е твоя мъж днеска на работа изглеждаше с разбито сърце" и аз "моят е мъж е тука" и той "каде" и всички смях,че той нищо не осъзнава и миро "аз я разделих сас сащо вече аз съм и мъж" и оня седи и гледа като гръмнат :Д
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии