.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Направа на секс колан

По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен хуй отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.

Град
    Там, където има ракия.

Re: Направа на секс колан

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен "мъжки полов орган" отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.
    Според мен са гадни тия работи ,ама щом искаш.

Фен
    Град
    sofia
    Priqtelkata ti da Ti go buta otzad-yoy!Ami pich az ne mislq,che mojesh da si napravish podobno neshto osven ako durjish da e zdravo,chisto i normalno!Zatova se prodava,a i shtom tolko iskah te suvetvam da si suberesh tiq "100 kina"i da si go kupish,a ne da riskuvash s neshto napraveno purvobitno
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sweet girl
    Priqtelkata ti da Ti go buta otzad-yoy!Ami pich az ne mislq,che mojesh da si napravish podobno neshto osven ako durjish da e zdravo,chisto i normalno!Zatova se prodava,a i shtom tolko iskah te suvetvam da si suberesh tiq "100 kina"i da si go kupish,a ne da riskuvash s neshto napraveno purvobitno
    Хахахах определено ... като си мераклия си купи колан и поне един изкуствен член и по някакъв начин си го прикрепи към колана Пък тя ако е всеотдайна приятелка може да дава и на ръчна ... не е необходимо да е към колан прикрепено Помоли я да действа с изкуствен член в ръка само че не на колан хахахахахаххах Божеееееееее божееееее .......
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На теб май приятел ти трябва...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    На теб май приятел ти трябва...
    da i az mislq taka ili priqtel ili priqteli
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Направете си една тройка,намери о6те едно момЧе което да ти го вкарва и така...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    az mislq 4e avtora e momi4e
    po temata-po dobre si nameri istinski majki polov organ
    ne se zanimavai s tiq izkustveni gluposti

OMFG...поредното извращение. Тая вечер май всички перверзници са се наговорили да ни зариват с такива теми

Град
    Село.София

Re: Направа на секс колан

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен "мъжки полов орган" отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.
    Еми копуваш си един полов орган от секс шопа гумен и му правиш някаква скобичка и на едно коланче ... ама по добре си купи 45 лева даже го рекламират по РТВ май толкос беше нз точно ... на примоция
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си