.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Нео
    Guest

Въпрос към момичетата

Обичате ли да ви бъркат с пръст/пръсти в пу*ката и по принцип това доставя ли ви някакво удоволствие? Питам понеже мойта приятелка казва, че не й харесва. И друго, когато се самозадоволявате използвате ли си пръстите или само търкате клитора.

От скромния ми опит, ми да харесва ми!
    МомИче съм!

m4i mnoy qsno be kak ne... priqtelkata ti ne6to da ne se e pob1rkala

Цитирай Първоначално написано от sladkata_kiflichka
    m4i mnoy qsno be kak ne... priqtelkata ti ne6to da ne se e pob1rkala
    или просто не си го признава ,ама вероятността да не и харевсва е много малка.може просто още да не го осъзнава
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Фен
    Град
    sofia
    Da i na men mi haresva i opredeleno mi dostavq nqkakvo udovolstvie,no ne tvutdq i che vinagi e taka dosta puti mi se e sluchvalo da ne me vuzbyjda i dori da me boli.A po drugiq ti vupros-az lichno se samozadovolqvam samo us zanimavka na klitora \/
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Guest
    Ami priqtno mi e kogato gajeto mi go pravi, no kogato masturbiram po skoro mi e nepriqtno i me boli otkolkoto da mi dostavq udovolstvie. dori kato sum silno vuzbudena pak mi e nqkvo gadno nz za6to

Nikoletatа
    Guest
    повече обичам да ми завират разми малки предмети в дупето. понеже то е много сладко - е така са ми казвали всички момчета да сега и аз много се кефя кат му мушнат нещо отзад - било то пръст, химикалка, четка за зъби.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами когато гаджето ми го прави определено ми харесва и ме възбужда..а твойта приятелка или я е срам от тебе и не си признава или може би наистина не и харесва..нз

Супер фен
    изрежи си ноктите другия път и ще и хареса

+
    Guest
    estesveno 4e mi haresva..unikalno qko e moje ako skoro i prai6 skre4oveee i da ne e sviknala o6te..ama na men o6te ot samoto na4alo mi haresvaa

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    haresva mi
    Next Time I`ll be True...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje bi ne znaesh tochno kak da go pravish... ne che e golqma filosofia ama... naistina e stranno ako ne i haresva.. A otnosno men.. da haresva mi

Град
    nqkade tam
    Moje momi4eto da e po-konservativno.Moje i da ne e nared.koi znae
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Може да не го правиш в правилния момент. И на мене няма да ми е приятно тъкмо да са ме съблекли и да си натикат пръстите таме Тряя чакаш докато се възбуди и почне да те моли да и влезнеш ... тогава може малко да я лъжеш с пръсти, за да се възбуди още пойче ... според мене
    Memento moriendum esse!

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd
    изрежи си ноктите другия път и ще и хареса
    \/
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Може да не го правиш в правилния момент. И на мене няма да ми е приятно тъкмо да са ме съблекли и да си натикат пръстите таме Тряя чакаш докато се възбуди и почне да те моли да и влезнеш ... тогава може малко да я лъжеш с пръсти, за да се възбуди още пойче ... според мене
    +1

dam ima udovolstvie
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

На мен ми харесва..ама веднъж моя ме одраска без да иска и беше доста неприятно..бъди по-внимателен..а пък може наистина да не и харесва всеки организъм е различен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си