- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Обичате ли да ви бъркат с пръст/пръсти в пу*ката и по принцип това доставя ли ви някакво удоволствие? Питам понеже мойта приятелка казва, че не й харесва. И друго, когато се самозадоволявате използвате ли си пръстите или само търкате клитора.
От скромния ми опит, ми да харесва ми!
МомИче съм!
m4i mnoy qsno bekak ne... priqtelkata ti ne6to da ne se e pob1rkala
![]()
![]()
![]()
или просто не си го признаваПървоначално написано от sladkata_kiflichka
,ама вероятността да не и харевсва е много малка.може просто още да не го осъзнава
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Da i na men mi haresva i opredeleno mi dostavq nqkakvo udovolstvie,no ne tvutdq i che vinagi e taka dosta puti mi se e sluchvalo da ne me vuzbyjda i dori da me boli.A po drugiq ti vupros-az lichno se samozadovolqvam samo us zanimavka na klitora\
/
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Ami priqtno mi e kogato gajeto mi go pravi, no kogato masturbiram po skoro mi e nepriqtno i me boli otkolkoto da mi dostavq udovolstvie. dori kato sum silno vuzbudena pak mi e nqkvo gadno nz za6to
повече обичам да ми завират разми малки предмети в дупето. понеже то е много сладко - е така са ми казвали всички момчета да сега и аз много се кефя кат му мушнат нещо отзад - било то пръст, химикалка, четка за зъби.
Ами когато гаджето ми го прави определено ми харесва и ме възбужда..а твойта приятелка или я е срам от тебе и не си признава или може би наистина не и харесва..нз![]()
![]()
изрежи си ноктите другия път и ще и хареса![]()
estesveno 4e mi haresva..unikalno qko emoje ako skoro i prai6 skre4oveee i da ne e sviknala o6te..ama na men o6te ot samoto na4alo mi haresvaa
Moje bi ne znaesh tochno kak da go pravish... ne che e golqma filosofia ama... naistina e stranno ako ne i haresva.. A otnosno men.. da haresva mi![]()
Moje momi4eto da e po-konservativno.Moje i da ne e nared.koi znae
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може да не го правиш в правилния момент. И на мене няма да ми е приятно тъкмо да са ме съблекли и да си натикат пръстите тамеТряя чакаш докато се възбуди и почне да те моли да и влезнеш ... тогава може малко да я лъжеш с пръсти, за да се възбуди още пойче ... според мене
![]()
Memento moriendum esse!
\Първоначално написано от assd
/
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
dam ima udovolstvie![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
На мен ми харесва..ама веднъж моя ме одраска без да иска и беше доста неприятно..бъди по-внимателен..а пък може наистина да не и харесва всеки организъм е различен![]()