.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Тена

Guest

Тена

ei hora q kajete ima li razlika mejdu tfa da si tymni4yk i lqtoto da po4ernee6 ili da si tymni4yk i da otide6 na more koi ten e po hubav mislq 4e ot moreto moje li da mi stane zlaten az iskam takyf 6toto moq e tymen po rojdennie ama ne e zlaten poneje tfa lqto se pazq ot slynce.helpszz

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

zabavnata
    Guest
    ave da ti kaja mai tena ot moreto 6te e po hubav,ama ti 6to se pazi6 ot slanceto-nedei moje tena ti da stane po gotin dz kakto si re6i6

като се има в предвид колко вредно е вече слънцето... не си заслужава да си похабиш здравето за някакъв си тен!
    вземи си някое кремче за изкуствен тен... щом си по-тъмна ще ти стои яко

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ами то и аз съм мургава, ама яко се излагам на слънцето... Нищо не ми е станало на тена, нито на кожата, кафява съм като шоколадче, а и на слънце кожата ми има златист оттенък!

Guest
    ti si mislish che na kojata ti nqma nishto tolkova se sustarqva che si nqmash i na ideq

Цитирай Първоначално написано от dream_girl_13
    Ами то и аз съм мургава, ама яко се излагам на слънцето... Нищо не ми е станало на тена, нито на кожата, кафява съм като шоколадче, а и на слънце кожата ми има златист оттенък!
    hah i az sym murgava i cqlo lqto se paza i za ko kato sled 1 sedmica otivam na more.malko izbelqh i drugite mi go kazvat no tena mi stana sinio 4erven i ne me kefi iskam da e zlatist za tfa she se popeka malko i kakto byrzo me hvara na pyrviq u4eben den 6te sym kato dyskata

mi ddz ama az cqlo lqto hoda na aqualenda i iam super ten4e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си