- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За окосмяването
momi4eta, kogato se obezkosmqvate otdolu... do kade go pravite... v smisal stigate li do anusa i da oberete vsqko kosam4e?
ти си извратен...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
хахаха не пич първо си бръснат мустаците и после си бръснат веждите![]()
![]()
![]()
da brasna vsi4ko,ot veneriiniq halm do anusane 4e tam imam prosto obiram all of it
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
След като ще се бръсна поне да е навсякъде.Обичам да съм гладичка,където и да ме пипнат![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Естествено че нявсякаде
То ако няма да е навсякаде по добре недей се бръсни
Момиче да не се брасне =![]()
Momicheto ne e momiche ako e kosmqsalo![]()
аз пък мразя бръснати момичетааааа ... обичам епилираниПървоначално написано от 50cent
Ура!Първоначално написано от johnny_depp
И аз се епилирам цялата, в смисъл до ануса
![]()
az sled kato se bruzna mn me surbi i mi stavat kat malki pup4ici.. kato obriv.. mneniq??
ми сиг се бръснеш на контраПървоначално написано от .........
KAK STAA TVA BRASNENE NA KONTRA ? SHOTO MOJE I AZ DA GO PRAIA BEZ DA ZNAM
az se epiliram...bole6e na vremeto,ma sega ve4e mina![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Принципа при бръсненето отдолу е - обезкосмяваш там, където те кефи да те лижат/смучат/лапат. Аз се кефя да ми лижат топките, затова бръсна и тях. А колко е кофти да лижеш космата путка няма нужда да обяснявам.![]()
аман от идиоти![]()
![]()
![]()
Аз съм момче но махам всичко и по задника нямам...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
с кола ли ги махаш на заядника, че аз мисля да си правя другия месец, но малко ме е страхПървоначално написано от crs
е не те ли боли смисал нали скубело ?Първоначално написано от Wicked_Kid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()