Момичета, имате ли косми по циците и как могат да се премахнат трайно.![]()
хахахахахахахахаахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
таа курва има косми по циците !!!!!!
Ебаси изруда !!!!! Ей има едно място наречено Зоопарк. Там поразпитай,ще намериш желаните събеседници в секцията с маймуните !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lele mila mn ti e kofti sigorno a xaxaxaxaxaxaxaxaxax![]()
![]()
![]()
![]()
nqmam predstava kak moje da se spravi6 s toq problem
Четох някъде някаква подобна тема. Пишеше, че се махат с кремчета за депилация или с пинсета. Трайно...с лазер, предполагам. Успех![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Що се смеете бе? Не става дума за космаци някакви... Това са няколко светли и малки косъмчета предполагам. Чувала съм и други мацки да се оплакват от това,но в повечето случаи тези косъмчета почти не са забележими,а мацките излишно се филмират!Можеш да си ги махнеш както вече казаха преди мен,с пинсетка или пък с крем депилатоар!
![]()
да ако е така както го описа DIVINE_TIME наистина така..но акое повече то е нещо на хормонална основа и ще е добре да говориш с лекар!
Съгласна съм! Понякога стават и такива неща...Първоначално написано от DeAd_LooSeR
![]()
aaxaxxaaxax ebah vi v mutantite ne izlizaite po tymno da ne stresnete nqkoi 4ove4ec po dobre voub6te ne izlizaite na vyn...ose6tam 4e v toq sait selki se ebava s nqkvi takiva hitri temiaxxaaxax nqkva imala na gyza vylna druga na cicite ogromen buhal
stegnete se da ne ste si bili testosteron we nazobadi izrodi
![]()
Боже..е такива малаумни пиклиовци като се обадят като много отворени..са ми страшно смешни..дето са на по макс..13 години..Първоначално написано от N!XAU
![]()
\
/
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от crs
![]()
az sam na 16 i bih kazal sa6toto
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe vie puk kakvo samo hlebite momicheto...moje da q e sram da popita nqkoi drug i toq forum e tochno zatova nali?!Kato nqmate polezen suvet,mi po-dobre si traite be!Vie momchetata kato puskate temi ot sorta na "razlichni nachini za biene na chikii"nie smeel li vi se?!Ta-po temata ami predpolagam,che ne sa komsi,a kosumcheta i tqh nai-dobre te suvetvam da gi mahash s pinsetka...nqma da ti se nalaga chesto,a i ne e chak tolko bolezneno,vupreki che kosumchetata tam naistina sa nezubelejimi,no ako durjish-mahni gi
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
brei feministkaПървоначално написано от Sweet girl
![]()
P.S.momi4etata nqmat kosmi po cicite pone ne kat majki kosmi ami nai mnoo nekvo mah4e O_o .pri lipsata na uto4nenie kakvi sa e normalno da sa ibavame![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мацка най добре попитай лекаруспехчетЪ
nema
Е чак пък лекар според мен не е нужен..щом искаш да ги махнеш според мен е най-добре с пинсетауспех
Poznavam 1 momi4e sas sa6tiq problm. Tq re6i da gi maha s kala maska no te stanaha po-debeli,po-4erni i rastat na pove4e mesta, v smisal, raz6irqva se zonata na koqto sa.
Moqt savet e da zastane6 na 2 metra ot ogledaloto i da precenih dali na istina si struva!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
С пинсетка от там ддз... то пак кой знае какви косъмчета даже няма място за притеснение но.. твой проблем с пинсета лазер...![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
mmmmm leko nepriqtno e .... a na vas mom4eta tva problem li vi e ili kvo bixte si pomislili za takova momi4e ako se s1ble5e pred vas![]()
мисля,че в пубертета има и такиа гафовещото една френдка преди каза че имала съвсем малки отстрани до зърната
![]()