.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Косми

Guest

Косми

Момичета, имате ли косми по циците и как могат да се премахнат трайно.

хахахахахахахахаахах

таа курва има косми по циците !!!!!!

Ебаси изруда !!!!! Ей има едно място наречено Зоопарк. Там поразпитай,ще намериш желаните събеседници в секцията с маймуните !!!

Guest
    lele mila mn ti e kofti sigorno a xaxaxaxaxaxaxaxaxax nqmam predstava kak moje da se spravi6 s toq problem

Четох някъде някаква подобна тема. Пишеше, че се махат с кремчета за депилация или с пинсета. Трайно...с лазер, предполагам. Успех
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Що се смеете бе? Не става дума за космаци някакви... Това са няколко светли и малки косъмчета предполагам. Чувала съм и други мацки да се оплакват от това,но в повечето случаи тези косъмчета почти не са забележими,а мацките излишно се филмират! Можеш да си ги махнеш както вече казаха преди мен,с пинсетка или пък с крем депилатоар!

да ако е така както го описа DIVINE_TIME наистина така..но акое повече то е нещо на хормонална основа и ще е добре да говориш с лекар!

Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    да ако е така както го описа DIVINE_TIME наистина така..но акое повече то е нещо на хормонална основа и ще е добре да говориш с лекар!
    Съгласна съм! Понякога стават и такива неща...

motogp-pld
    Guest
    aaxaxxaaxax ebah vi v mutantite ne izlizaite po tymno da ne stresnete nqkoi 4ove4ec po dobre voub6te ne izlizaite na vyn...ose6tam 4e v toq sait selki se ebava s nqkvi takiva hitri temi axxaaxax nqkva imala na gyza vylna druga na cicite ogromen buhal stegnete se da ne ste si bili testosteron we nazobadi izrodi

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от N!XAU
    хахахахахахахахаахах

Ебаси изруда !!!!! Ей има едно място наречено Зоопарк. Там поразпитай,ще намериш желаните събеседници в секцията с маймуните !!!

Боже..е такива малаумни пиклиовци като се обадят като много отворени..са ми страшно смешни..дето са на по макс..13 години.. \/
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Цитирай Първоначално написано от N!XAU
    хахахахахахахахаахах

Боже..е такива малаумни пиклиовци като се обадят като много отворени..са ми страшно смешни..дето са на по макс..13 години.. \/
    az sam na 16 i bih kazal sa6toto
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    sofia
    Abe vie puk kakvo samo hlebite momicheto...moje da q e sram da popita nqkoi drug i toq forum e tochno zatova nali?!Kato nqmate polezen suvet,mi po-dobre si traite be! Vie momchetata kato puskate temi ot sorta na "razlichni nachini za biene na chikii"nie smeel li vi se?!Ta-po temata ami predpolagam,che ne sa komsi,a kosumcheta i tqh nai-dobre te suvetvam da gi mahash s pinsetka...nqma da ti se nalaga chesto,a i ne e chak tolko bolezneno,vupreki che kosumchetata tam naistina sa nezubelejimi,no ako durjish-mahni gi
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Sweet girl
    Abe vie puk kakvo samo hlebite momicheto...moje da q e sram da popita nqkoi drug i toq forum e tochno zatova nali?!Kato nqmate polezen suvet,mi po-dobre si traite be! Vie momchetata kato puskate temi ot sorta na "razlichni nachini za biene na chikii"nie smeel li vi se?!Ta-po temata ami predpolagam,che ne sa komsi,a kosumcheta i tqh nai-dobre te suvetvam da gi mahash s pinsetka...nqma da ti se nalaga chesto,a i ne e chak tolko bolezneno,vupreki che kosumchetata tam naistina sa nezubelejimi,no ako durjish-mahni gi
    brei feministka
    P.S.momi4etata nqmat kosmi po cicite pone ne kat majki kosmi ami nai mnoo nekvo mah4e O_o .pri lipsata na uto4nenie kakvi sa e normalno da sa ibavame
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

мацка най добре попитай лекар успехчетЪ
    nema

Е чак пък лекар според мен не е нужен..щом искаш да ги махнеш според мен е най-добре с пинсета успех

Poznavam 1 momi4e sas sa6tiq problm. Tq re6i da gi maha s kala maska no te stanaha po-debeli,po-4erni i rastat na pove4e mesta, v smisal, raz6irqva se zonata na koqto sa.
    Moqt savet e da zastane6 na 2 metra ot ogledaloto i da precenih dali na istina si struva!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Село.София
    С пинсетка от там ддз... то пак кой знае какви косъмчета даже няма място за притеснение но.. твой проблем с пинсета лазер...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    mmmmm leko nepriqtno e .... a na vas mom4eta tva problem li vi e ili kvo bixte si pomislili za takova momi4e ako se s1ble5e pred vas

мисля,че в пубертета има и такиа гафове щото една френдка преди каза че имала съвсем малки отстрани до зърната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си