- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблема на един батко с техните...
Това е доста тъпа реасция по принцип на един родител....Доказателство за това колоко са неспособни понякога....
При мен съществува същия проблем....Остави , че съм на 19....Взех си книжката дори ключаве не ми бяха дадени като символ на доверие и то със звучното оправдание НЯМЯШ ОПИТ ...НАТРУПАЙ И ТОГАВА...естствено то като нямаш къде да трупаш опит зарязваш диеята....Това е болезнена тема за всяко моче понеже всеки от нас си е мечтал до някакви степени да кара кола , а после да ти я разбият на пух и прах....Лошото е , че след като година и половина не бях стъпвал на кола ми се наложи един ден да карам кола предивд , че идно момче беше счупило крак и трябваше да го закарам до блоница...Баща ми като зазбра откачи и ми стесни живота....В къщи стана Трета Световна война...Така че АДОСНА БАТКО те разбира....Не можеш да се справиш с такъв тип родите,и....Аз ходя на ден по 20х км предвид че няма и как де се придвижвам....Забавно а....Прекрасна ситуация измъкването от която е да кандидатстваш далеч от товя град и да живееш там САМ....
Поздрави....
Аз тепръва ще си купувам мотор понеже кола в живота си няма да подкрама предвид , че не мога и не ща да убия нито себе си нито някой около мен....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...