eee tva e,,,,sega i v nas ne sum si daje ot ravnost cql den me nqma,,,,

Mom4e sum na 18g,,,,iam pari,semeisstvo,si4ko,ot koeto se nujdaq.Imam i mn priqteli,imam priqtelka-mai se vodi gage,tq mi dava si4ko,ama s neq razbiraniqta ne ni se pokrivat,tq misli edno,az drugo,,,mn sme ralzi4ni,edinstvenoto,koeto nqmam e... neq ,,,Vsi4ko zapo4na 2004,kato q vidqh i na 3tiq den bqh vluben .Tq e s godina po-malka ot mene oba4e si ima6e priqtel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,opitah da sum s neq,stigal sum do mn krainosti(revah,depresirah se,uhajvah sestra i koqto e po-malka),,,dokato edin ne otidoh i ne po4nah da q celuvam mn silno dokato 4aka6e gajeto si za sre6ta,kogato priqtelq i doide me razkra nabyrzo,,mai i be6e posqgal zatva(boje gospodi,,zaradi mene q be6e bil ),,,nz kvo da pravq,,,,v edno u-6te u4ime,,,a az taq godina zavyr6vam i 6e trqqq da q ostavq zavinagi
Ne mi davaite saveti kak da se preborq,za6toto nqma smisul ot tqh,,,,Znaete li,,re6il sum edin den da se ojenq,da suzdam semeistvo,koeto mn da cenq,,,oba4e az vinagi 6te pomnq rojdeniq i den,6te sе molq da e 6tastliva,,,,a v syrceto mi vinagi 6te ima edno mestence za neq-za moita edinstvena lubov ,,, ,,,,,