- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 октомври на училище ???
Че няма да им увеличат 100% заплатите е ясно.АКо се види че учители са със сериозни намерения най-много някви проценти да им качат , но до 100% не вярвам да се стигне.МИсля че е абсурдно да няма 1ви срок=> цяла година.Министърът не е толкова тъп да го допусне.А ако евентуално почнем от 1ви октомври не вярвам да е такава загуба,защото 1вите 2 седмици винаги нищо не се прави и се разтъкават нещата.
Abe koi izmisli taq tapoyiq????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чичкото, който се води заемащ длъжност министър на образованието, е виновенПървоначално написано от lqlqlqlqllqlqlql
![]()
![]()
Няма такова.. нещо на 15-ти да сме на даскало и после чак на първи... чак такава простотия не могат да направят...![]()
А това.. за първия срок.. и аз го чух.... ама то само ще ни навреди така че по добре да си караме по нормалното![]()
is my religion
mogat i po golqma, e razbira se 6te e po dobre da po4nem normalno u4ebnata godinaПървоначално написано от #Gravity Of Love#
te daskalite iztupqha pove4e ot nas
Кууул![]()
Надявам се от все сърце![]()
Голям кеф ше падне \/
![]()
![]()
Аз пък искам да си почнем на 15-ти, че вече ми се ходи на даскало и искам да си видя новия клас!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Сууууупееееееееер! [-o< Дано да тръгнем по-късно на даскало! [-o< [-o< [-o<
Да, и аз това се надявам.Първоначално написано от ~sweet_girl_th~
![]()
Първоначално написано от KUM4o
надявай се,то точно за това се въвеждат..
![]()
ако даскалите простестират-може,ама едва многоо ме съмнява..![]()
mi az ve4e iskam da po4vame za da si vidq noviq klas a i ve4e mi omruzna vakanciqta
много новини гледате, дечица...
но ако циганите обявят джихад и учителите саботират годината ще бъде една ползотворна година...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
4estno kazano nqmam turpenie da po4ne u4ebnata godina, za da vidq noviq si klas...no predpo4itam tova da stane na 15-ti...6te u4a v 32-ro sou i mn se radvam, 4e vlqzoh tam ;P nvm...imam edin fr, koito zapo4va na 1-vi septemvri...ama ne mu pre4i![]()
daje se radva =)
There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?
e to na 1vi septemvri po4vat samo sportnite mai ama te svur6vat i mn po rano ot nas.Първоначално написано от ChuruLinkA
em...toi 6te u4i v turgovsko-bankovata gimnaziq...i negovata paralelka po4vala na 1-vi septemvri i si svur6va s nas...ama nz... =)
There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?
moje.az prosto go kazax 6toto edinstvenite xora koito poznavam u4at v sportni i za tva.ina4e ne e izkliu4eno i dr u4ili6ta da po4vat po rano.
sportnite svur6vat s normalnite ili s 15 dni po kusnoПървоначално написано от bobka
az pone taka znam
Тва не го вярвам одавна слязох от облаците за по ранна ваканция или за по късно училище.Ще е кеф ама не искам така ще ни саботират целия първия срок и след това не ми се мисли какво ще става.
Чакай ти...
звучи ли ужасно!
Обичам си стария клас - аааайде в ново даскало!
Точно си заобичах и тези и ------- аааааааааааааайде ваканция!
Деба тъпанарите!![]()