.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Че няма да им увеличат 100% заплатите е ясно.АКо се види че учители са със сериозни намерения най-много някви проценти да им качат , но до 100% не вярвам да се стигне.МИсля че е абсурдно да няма 1ви срок=> цяла година.Министърът не е толкова тъп да го допусне.А ако евентуално почнем от 1ви октомври не вярвам да е такава загуба,защото 1вите 2 седмици винаги нищо не се прави и се разтъкават нещата.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

lqlqlqlqllqlqlql
    Guest
    Abe koi izmisli taq tapoyiq????

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqllqlqlql
    Abe koi izmisli taq tapoyiq????
    Чичкото, който се води заемащ длъжност министър на образованието, е виновен

Град
    Варна
    Няма такова.. нещо на 15-ти да сме на даскало и после чак на първи... чак такава простотия не могат да направят...

А това.. за първия срок.. и аз го чух.... ама то само ще ни навреди така че по добре да си караме по нормалното
    is my religion

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    Няма такова.. нещо на 15-ти да сме на даскало и после чак на първи... чак такава простотия не могат да направят...
    mogat i po golqma, e razbira se 6te e po dobre da po4nem normalno u4ebnata godina

te daskalite iztupqha pove4e ot nas

Кууул
    Надявам се от все сърце
    Голям кеф ше падне \/

Град
    In the corner of my mind ...
    Аз пък искам да си почнем на 15-ти, че вече ми се ходи на даскало и искам да си видя новия клас!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Сууууупееееееееер! [-o< Дано да тръгнем по-късно на даскало! [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от ~sweet_girl_th~
    Сууууупееееееееер! [-o< Дано да тръгнем по-късно на даскало! [-o< [-o< [-o<
    Да, и аз това се надявам.

Цитирай Първоначално написано от KUM4o
    Ако сме от 1-ви октомври баси кефа ,а за униформи дано за момичетата са с мини поли
    надявай се,то точно за това се въвеждат..
    ако даскалите простестират-може,ама едва многоо ме съмнява..

mi az ve4e iskam da po4vame za da si vidq noviq klas a i ve4e mi omruzna vakanciqta

много новини гледате, дечица...
    но ако циганите обявят джихад и учителите саботират годината ще бъде една ползотворна година...
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    In My DreAm
    4estno kazano nqmam turpenie da po4ne u4ebnata godina, za da vidq noviq si klas...no predpo4itam tova da stane na 15-ti...6te u4a v 32-ro sou i mn se radvam, 4e vlqzoh tam ;P nvm...imam edin fr, koito zapo4va na 1-vi septemvri...ama ne mu pre4i daje se radva =)
    There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?

Цитирай Първоначално написано от ChuruLinkA
    4estno kazano nqmam turpenie da po4ne u4ebnata godina, za da vidq noviq si klas...no predpo4itam tova da stane na 15-ti...6te u4a v 32-ro sou i mn se radvam, 4e vlqzoh tam ;P nvm...imam edin fr, koito zapo4va na 1-vi septemvri...ama ne mu pre4i daje se radva =)
    e to na 1vi septemvri po4vat samo sportnite mai ama te svur6vat i mn po rano ot nas.

Град
    In My DreAm
    em...toi 6te u4i v turgovsko-bankovata gimnaziq...i negovata paralelka po4vala na 1-vi septemvri i si svur6va s nas...ama nz... =)
    There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?

moje.az prosto go kazax 6toto edinstvenite xora koito poznavam u4at v sportni i za tva.ina4e ne e izkliu4eno i dr u4ili6ta da po4vat po rano.

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от bobka
    Цитирай Първоначално написано от ChuruLinkA
    e to na 1vi septemvri po4vat samo sportnite mai ama te svur6vat i mn po rano ot nas.
    sportnite svur6vat s normalnite ili s 15 dni po kusno

az pone taka znam

Тва не го вярвам одавна слязох от облаците за по ранна ваканция или за по късно училище.Ще е кеф ама не искам така ще ни саботират целия първия срок и след това не ми се мисли какво ще става.

Чакай ти...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ima takava veroqtnost

phah da be vervaite si na glupostite

звучи ли ужасно!
    Обичам си стария клас - аааайде в ново даскало!
    Точно си заобичах и тези и ------- аааааааааааааайде ваканция!
    Деба тъпанарите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си