- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вярно ли е???
Нищо такова не съм чула. Силно се съмнявам да стане това с физическото!
Не съм чувала такова нещо...едва ли
Bahti i prostotiite... i toq `umen` ministar ako si misli che nqkoi shte mu spazva tapite naredbi,jestoko se laje...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
и аз го чух тва за физическото,рисуването и музиката да са след "по-важните" часове.. но още май не е одобрена наредбата..![]()
не ми допада идеята, честно казаноби било много разпокъсано и неоргазнизирано, особено ако часовете останат като модули
а пък и по-добре физическо след някой по-тежък предмет, не за друго - просто за малко релакс, щото иначе все на макс...не става, изпушваш в определен момент
![]()
ne mislq 4e 6e ima takova ne6to purvo 4e nqma smisul sled tva 4e e glupavo..![]()
Абе и аз чух за нещо таковаи което е по-гадното правят това за да може да караме повече часове по физическо за една седмица.Много зле хората,то и така половината ми клас не ги кара,а сега няма да има изобщо някой в часовете
![]()
Хакуна Матата!!! =]
мм нз за физическото не сам чула обаче тоя министър е мн злее![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не съм го чувала,сорка.Ама ако е истина ние кога ще си учим?
Никога не съм влизала в модул, никога и няма да вляза. В часовете по физическо не се хабя особено, седя си и си тъпея. Така че, дори това да е вярно, през гъза ми е - няма да ходя на физическо. И без това всеки ден пътувам до даскало около 6 километра, нямам време за осъществаване поредната гениална идея на Великия ни Министър.
Memento moriendum esse!
Не сте чували,щото не слушате новини! Идиотите измислиха сега,освен униформите,щело да строят в училищата отделни парцели,специално за физическо. И действително казаха,че ще ходим след/преди даскало да караме физическо по час-2 ... Еми,това е! Чудят се каква гадост да измислят...Дано не го направят наистина,ще съм безкрайно щастлива ако това са просто приказки..
това дето ти го е казала майка ти е почти вярно...в смисъл не е точно физическо ами се нарича модул...нещо като здравна програмаПървоначално написано от SuNsEt
Ние имахме такива модули.Ходих,щото не ми беше проблем,пък и бяха точно след/преди часовете(зависи от смяната),а и целия клас ходеше.Миналата година,обаче,не си спомням дали имахме...
![]()
С една приятелка коментирахме .... :
[12:50:25 AM] МиМкА^ каза: тоя ако го вида ...
[12:50:28 AM] МиМкА^ каза: честно ти казвам
[12:50:32 AM] МиМкА^ каза: майката ще му е*ба
[12:50:43 AM] МиМкА^ каза: много е прост да го еба у тъпака
[12:50:49 AM] МиМкА^ каза: чумата да го тръшне
[12:50:54 AM] МиМкА^ каза: мачки да му издерат очите
[12:50:59 AM] МиМкА^ каза: жив да го погребът !
[12:51:05 AM] МиМкА^ каза: ток да го удари
[12:51:19 AM] МиМкА^ каза:валяк да му блъсне мерцедеса шибан
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това са твои думи, нали? Или на приятелката?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Първоначално написано от mid_get
=D> =D> =D> не знам на кой са,но са верни нещата
![]()
Мои саПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
Евала тогава =D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Ква е тая тъпотия с униформите,верно ли ще ги въведат от тая година??????????????????![]()
Абе по принцип не съм толкова злобна,ама за моя приятел шефа на кенефа - всичко !Първоначално написано от mid_get
Боя се,че да.Но май не във всички училища.В нашия град,Видин,ще има само в "по-елитните гимназии" като за начало.Обаче чух нещо,че може да ги носиме само на празниците.Първоначално написано от Enchantress
![]()
Абе тфа са физическото е адски тъпо бе!!!![]()
![]()
Друго не можаха ли да измисляяятттт??!!!! ОМГГГГГ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,как бе ? Тия не виждаш ли колко много неща е измислил Даниелчо ? - униформи,матури,нови бележници и дневници,започване на учебната година в събота,физкултура ... Малко ли е ? Ми че мамин Данчо ще се измори,ако измили още нещо !Първоначално написано от Sweet__baby
А в по-елитните гимназии в София дали ще влезе в сила тая простотия?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ами сигурно.Ама то ако не тая година,то до година най-късно вече сигурно и в другите училища ще има,не само в по-елитните.Първоначално написано от Enchantress