- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вярно ли е???
Леле,чета темата и страх ме фаща,кво ли още ще измисли до 15 министъра?Немам думи как изпростяват хората напоследък![]()
Абе кво да ти кажа - не е толкова страшно,пък и може нещата да не минат така както Данчо си мисли. [-o< Съмнявам се да измисли още някоя глупост - няма да има време за реализация.Ама като го гледам колко е прост,всичко може да се очаква от него ... Простотията все пак не може да ходи по животните,макар че се съмнявам за произхода на Данчо.Първоначално написано от Enchantress
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Надявам се Наистина нещата да не се развият според плановете на Данчо,както го наричаш,а относно произхода му-и аз имам същите съмненияПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
хахаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Произхода на Въл4о е УЛИ4НО ПРЕВЪЗХОДНЕ ПСЕ!!!
Никой не оби4а такива изроди
![]()
![]()
![]()
Ама така е,като лае постоянно
накрая ако не внимава,някой ще го приспи(умъртви)
![]()
Някой да знае телефон на кучкарник в София ?Първоначално написано от SuNsEt
Дай божеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
хехе...немаш проблемиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ей са ше викна некой клушар и без тва нямат работа
Само клушар може да хване това псе!
Дори и без заплащане
И после като го заведът в ку4карника,няма да го предлагат на никой,особенно на тийнове,щото ше ги ухапе и ще трябва да го омъртвят по-бързо
Мухахахахаха!!!!!!! I HATE YOU
DIE!! REST IN PEASE
![]()
![]()
![]()
Само дето в ку4карския Рай няма да има място за него!!!
![]()
Божеее,па то в Ада няма да искат да го земат,ти за Рая говориш.Първоначално написано от SuNsEt
Еми, в нащо даскало също имаме модул Туризъм, само че ние ходим някъде на планина 1-2 пъти в годината.
А, това, което е предложено е меко казано невъзможно, защото има деца, които пътуват по повече от 1 час до училище...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Да, невъзможно е, но както куп други също толкова "невъзможни" неща в нашата мила държава, нищо чудно и това да се случиПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
правят се на интерести за да им дигнат заплатитеПървоначално написано от [b
![]()
и май до като ни им ги дигнат няма да престанат да се правят на интересни
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз чух,че щяло да се направи всичко възможно да се задържат децата повече време в училище..
За да се получи това, ще трябва да дават безплатно алкохол и цигари.Първоначално написано от FlowerinesS
да ми ядат кура тия от министерството и да им сера на тапите наредби дето ги пишат само и само да се види че нещо правят а не си бъркат по дупките по цял ден
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ами ние и сега си ходим след училище 1 път в седмицата на допълнителни часове по физическоаман вече
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...