- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли съвети, какво да правя ?
Здравейте тийнеджари ... видях, че давате до някъде полезни съвети, та реших и аз да споделя моят проблем с вас ? Та аз съм на 15 години и не съм правил секс, даже не съм се и целувал с момиче още ... днес докато седяхме и си говорихме с най-добрия ми приятел и едно момиче ( те и двамата са правили секс, но не заедно разбира се ) стана дума за темата секс ... говорихме, говорихме и разбраха че съм девствен .. и на шега или на майтап аз изръзих, че искам да пробвам да правя секс, но заедно с тях двамата ( тройка ) ... те първо се смяха доста продължително време, но след кратък размисъл, момичето ни целуна и двамата страстно с език прие, наречени сладури и си тръгна като каза да и се обадим като се решим ... след като тя си тръгна моя приятел ме погледна и ми каза " Ти луд ли си бе ? Ще използваме момичето ли ? " и той си тръгна ... след 1 час той ми се обади и вече беше готов да го направим тримата, явно му беше минало ...
Та моля ви, темата е сериозна .. кажете ми какво да предприема, да се обадим на момичето или да приемем всичко като една шега .... и да си продължа със девствеността докато намеря свястното момиче ...
п.п. : Моля без ебавки ... искам сериозни коментари ( комплексари, гейчета и прочее да не пишат )
п.п.: Предварително благодаря за прочитането и даването на коментари ...
Лек ден ...![]()
Докато четох темата изглеждах така :![]()
Естествено,че бих те посъветвала да почакаш подходящото момиче!
да ако искаш да съжаляваш до края на живота ти
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ми щом тя е предложила значи иска да си направи кефа а като гледам и вие искате така че.....действайте
daaaaaaaaaaaaa![]()
. ta stiga sam se pylila po temata nai-dobre e da iz4aka6 nqma da ymre6 devstven spoko pak i da parvo si nameri momi4e koeto da te haresva i ti neq i kato pohodite izvesno vreme probvaite
+1. Щом момичето го е решилоПървоначално написано от Анонимко
Ако ви стиска давайте
Поне като те питат с коя си си направил сефтето ще казваш две имена(макар, че едното от тях ще е мъжко)
![]()
щом ти се предоставя вазможност даваи .... щото може да сажаляваш след това ... знам го от личен опит пак и спокоино ако не стане се ша се намери някоя друга![]()
Jivota e hubav , za6toto e krasiv
vii pyk kfo iskate ot momcheto to iska da izpraska momicheto zaedno s drugoto momche kvo lo6o ima pfuuu abe mumche otiai obadi se na momicheto i se zimaite i na trimata shi vi e qko ;]
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
DEISTVAI!
Ами, аз ще действам, мен не ме е страх, щото все пак аз предложих ... но ми е странно, че ще правя секс с още двама човека ... като единия даже е момче .. макар и да ми е най-добрия приятел, никога не съм си го представял гол или че ще участваме в нещо заедно голи .. за това ми е най-странно ... иначе момичето с което си говорихме много пъти съм си го представял голо и какви ли не фантазии съм имал с нея в сънищатата ....Страх ме е от това какво ще стане после в училище, защото и тримата сме от едно и също, даже в съседни класове ... каква репутация ще имам после и дали няма да хвана някаква болест ... някой от вас пробвал ли е тройки и бихте ли се навили ... и ако се навием да го правим с предпазни мерки задължително нали ...
Ne mislq 4e 6te e dobre parviq pat da ti e troikaVse pak 6te go zapomni6 za cql jivot. Spored men trqbva da iz4aka6 dokato pone si nameri6 gadje, no ti si re6ava6 jivota si e tvoi
![]()
уф ако проблема ти е че ще е тройка говори с момичето да изключите приятеля ти![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
pfFfffff ......... OMG !! .. iz4akai podhodqshtoto momi4e e ...........................................
поискай да правите само двамата секс...и не е използване...щом тя е съгласна
нямам повод да сънувам....
да, да....щом ти е за първи път като опре пишлето до...п...то ще видиш дали не е за страх. Първия път не е шега работа ...може и нищо да не направиш...от опит ти казвам без да те плаша.УСПЕХПървоначално написано от skromno_mom4e
ti sama trqbva da re6i6-dali iska da pravi6 troika s nai dobrite ti priqteli ili da iz4aka6 podhodq6tiq.ti si re6ava6 \/
бих те посъветвала да почакаш подходящото момиче
Намери си сериозна приятелка - все пак си девствен. Направи го , когато си готов.По-добре е така, а не тройки, четворки и т.н. Този момент винаги ще го помниш.
П.П. ЗА ПРЪВ ПЪТ ЩЕ ТИ Е!!!Успех!
:P
ne znam posle dali 6te badete pak nai dobri pr sled tvaIz4akai 6tot ako izkl dr mom4e 6te e qko preckan
хм-абе тва с първия път -колко било важно и колко се помнело-за тва се шашкаме най-вече момичетата,на момчетата не им пука толкова,даже съм говорила с приятели че предпочитат да си хванат някоя мръсница-ей така да ги научи и после да търсят "любовта на живота си". Мойто лично становище е давайте бе-кво губите-тамън ще ти е весело като си спомняш след години...и естествено че с предпазни средства...айде-умната![]()
откажи...и се фарли на момичето след тва за тройка ама с трето момиче...може да и е кефа на теб 100%
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Novkov
.::*[!]НаYч!х,чЭ пAр!тЭ нЭ т! кYпYвAт кLаSа.НаYч!х,чЭ лЮбОвТа,а нЭ ВрЭмЭтО,лЭкУвА Вс!чКи рАн!.НаУч!х,чЭ н!кОй нЭ Э !дЭаЛэН,дOкAтO нЭ сЭ ВлЮб!ш в нЭгO[!]*::.
Не прави глупости, изчакай подходящото момиче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!