- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуални фантазии
Имате ли сексуални фантазии.Предполагам, че да.Все пак, нали в моменти на сухота ви трябва малко стимул...Може би не се изразявам правилно, но просто аз така виждам нещата.
Пиша я тази тема, защото напоследък имам известни сексуални фантазии, които включват две мои съученички.Едната има перфектно тяло, защото тренира кънки на лед.Тя е направо жестока!С невероятна форма на тялото и мн яко дупЕОсобено, когато си облече някой панталон, който да й е по кожата
Но пък е много комплексирана и затова не обръщам много внимание на това в сексуалните си фантазии за нея.
Другата пък вече е д_хала на старото си гадже и също има невероятно тяло.Много яка, слабичка, с удивителна форма на тялото!!!И веднъж в час по музика беше...се излегнала на чина и говореше с една нейна приятелка, а тя беше точно до мен (на задния чин и аз ги слушах и си говорех с тях) и едвам се сдържах да нея фана за ц*ц*те, щот те са най-яки от цялото й тялоЕ, сдържах се де, но оттогава имам известни сексуални фантазии за нея, защото много добре се оформяха тогава гърдите й и почти бяха излезли от сутиена.
Та, искам да питам, вие имате ли такива сексуални фантазии за някои познати и дали според вас това е нормално???(честно казано, тази втората много искам да я изч_кам...)
Здрасти. Глей са батенце ШИТ сексуалните фантазии са евреи. Знам ги. Резани са! Шит, не го слушам тва. Аз не съм културист. Край!
ehehe mi kopiue...da ne kazvam az kakvo si mislq...kato pochnem ot muje,posle jeni,jivotni,predmeti..sichkosamo vrustnici nema
Ti hubavo,4e ni spodelqsh,no az ne razbrah kuv ti e pr-ma?
A inache..te moite )(&%#@*Y%#&(*^#$&(% sa tochno i samo s poznati![]()
[O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд
Spored men e napulno normalno DEMOKRACIQ
4ovek se y4i dokato ne ymre.
абе като не може да стане наяве с някоя съученичка чукането, само във фантазиите тогава
emi az pak izpitvam nepreodolimo sexualno vle4enie kam edin sau4enik,toi znae mn blizki sme,priqteli vijdame se 4esto i t. n. i se nadqvam 4e osven vav fantaziite mi skoro da bade i v legloto mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
abe batka sorry za offtopic-a ama ti kfo si we ? basi povyrhnostnoto syshtestvo kvi i bili cicite kyf i bil gyza mi ako momicheto ne iska da gledash na neq kat na gyz ili kat na cici togaa ko praim? ti gadjetata si gi izbirash samo da sa slabi i s golemi ciciПървоначално написано от Fantazior
![]()
![]()
xqhxqh molq ti se smeshen si
![]()
![]()
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
еми нормално е, ама предприеми нещо, щото иначе ще останеш само на сухо...
и аз сънувах една колежка - манекенка е горкичката, ама след месец не знае кво я чака
![]()
Моите сексуални фантазии са по-скромни - включват само един мъж, магаре, дог, кънки за лед и един кашон.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
По темата - много хубаво, че имаш фантазии, лошо наистина няма. Фантазии всеки има или е имал... това в последствие помага ако искаш да внесеш разнообразие във връзката си примерно. Полезно е..
Стана ми интересно... я кажете какви са ви фантазиите.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Абе и ти си голямо зле! Май не разбираш, че л=бовта и секса се 2 различни неща! Той може да обича някое момиче, но пак да си мечтае само да ИЗЧУКА някоя от тия каки!Първоначално написано от SeXy`Ky4Ka
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
И аз имах такова влечение към едно момче от другия клас и той скарваше постоянни намеци, ама вече съм заета, а пък и ако стане нещо ще си развалим приятелството, а пък нещо не ми се иска многоПървоначално написано от marina star
![]()
Първоначално написано от nofi
Това е напълно така! Секса си е секс! \
/
Samo taka davai smelo sanuvai na volq.Az dosia sam iz4ukal polinata daskalo i 2/3 ot grada kat ma nastigne6 pusni nova temaПървоначално написано от Fantazior
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
естествено...имам сексуални фантазии....но съни6тата са по яки![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Bulka tva e egati fantaziata!Ne 4estnoПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
Sia nema da spia 2 dena i 6e misliq kak da sgloba toq puzel
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
Лошо нямя не се безпокой не си само тиПовърхностен не си мацето да си каже фантазиите да видиш пък там къв филм е.
Леосиооооооооооооооооо де си ......................
Между другото проучване е доказало че най често срещаната фантация на мажете и жените е изнасилване. Втора е животински секс без задружки и тн.
Аааа ако искаш да контрираш по горното я пак се замисли последнея път като се боричка с някой ко ти мина през главата
![]()
![]()
![]()
![]()