.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

asdfghjkl;'
    Guest

Как ви се струва ?

Една приятелка беше пробила със кърфица всички презервативи на техните защото искаше брат или сестра...

Как ще коментирате

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Ако техните не искат повече деца,ще намерят начин да избегнат появяването имПостъпката и е необмислена според мен, не може ли просто да им каже,че иска брат или сестра?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

първо тва не ме интересува но айде щом питаш.мисля че ако майка и забременее и не го иска и разбере много лошо и са пиши на твойта приятелка.много и е детинска постъпката
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен
    ако майката забременее , бащата ше и тегли един тупаник задето спи с чужди мъжове

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "с чужду мъжове" казваш, а?

Не мисля че е много правилна постъпката на приятелката ти

Guest
    taq tfoita priatelka samo za 4alaf

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Xaxaxa i nie sus sestra mi go pravehme za6toto iskahme ba6ta ni i priatelkata my da imat bebe Ne znam priatelkata ti na kolko godini e no az biah na 8 a sestra mi na 7 i opredeleno ne sme si davali smetka za tova kakvi seriozni posledstvia moje da ima postupkata ni.Spored men ako e nad 12 bi triabvalo mn da se sramyva za6toto vse pak roditelite i moje da niamat finansovata vuzmojnost da imat o6te edno dete ili prosto ne jelaiat otnovo da se zanimavat s bebeta.Kato tolkova iska da si napravi sama

ку-ку
    Guest
    умна е ама само тя така си мисли

Цитирай Първоначално написано от assd
    ако майката забременее , бащата ше и тегли един тупаник задето спи с чужди мъжове

Приятелката ти е тъпа. Не тя решава дали техните ще имат още деца. Тя как ще се чувства, ако някой и пробие презервативите???
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, тъпа постъпка, да, заради последствията.Те може да не искат, а и майка й може да направи аборт, ако не иска детето.Това не е решението.

поредната простотия....

Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    Цитирай Първоначално написано от assd

Приятелката ти е тъпа. Не тя решава дали техните ще имат още деца. Тя как ще се чувства, ако някой и пробие презервативите???
    Ако някои го направи после да се обади как се е чувствала

онтопик: Супер тъпа постъпка, поне по мое мнение. Щом родителите не искат деца, приятелката ти няма право да решава вместо тях

Tupo mi se struva da im kaje 4e iska brat ili sestra i da pogovorqt vmesto da gi precakva taka

Голям фен Аватара на 50cent
    zna4i e tupa ako horata neiskat bebe na4i neiskat moje da ne sa vuv finansova fizi4eska ili psihi4eska forma za da izdurjat o6te edno dete a i tq vse 6te si nameri na4in da premahne 6te napravi abort ili 6te pie hap4eta i taka

Град
    Асеновград, България
    Смятам, че постъпката и е глупава, не тя взима решението.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Страшно глупава постъпка. Като толкова иска брат/сестра, нека поговори с =тях, вместо да прави глупости. Родителите и може да не желаят да имат още едно дете, може и да нямат финансовата възможност да го отгледат.
    А както вече споменаха, може и да има проблем, ако бащата помисли, че детето не е негово, защото те са се пазили.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си