- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- превръзки always
iskam da vi popitam ne6to za prevrazkite-zna4i ima edni prevrazki always koito sa v paket ne 10 , ne 20 , a 40 broq!I nali always se predlagat v razli4ni razmeri.Ta vaprosa mi e always deto sa 40 broq predlagat li se v razli4ni razmeri za6toto 1 momi4e mi kaza 4e ima samo 1 razmer no ne i vqrvam i mi kaza 4e imalo samo ot normal s 4 kap4ici a az izpolzvam light s 3 kapki(nai malkite) i ako znaete pls kajete ima li gi vsi4ki razmeri a ako ne sa vsi4ki koi??? [-o< [-o< [-o<
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
pitam vi za6toto edinstvenoto mqsto kadeto znam 4e se prodavat takiva prevrazki e bilata i zatova ako gi ima v vsi4ki razmeri da hodq, a ako nikoi ne znae 6te otida
Какви размери ве момиче? Това с капките е нещо като скала.. има за по-слаби течения, за по-силни.. зависи от твоя цикъл.. за да попиват максимално и за всеки е различно - затова има и различни видове- awlays super, за обилно течение, awlays normal за нормално и т.н. Тези, които са за обилно течение са по-големи от другите.. можи би затова си мислиш, че има размери.. това да не са ти сутиени![]()
В това с размерите има истина. Тези които са за силно течение - always super са по-дълги
А тези от 40 броя са само нормал и са копринени (т.е. няма го във вариант сензитив)
ale izvonqvai ama si mnoo zle e da ne sa to4no razmeri no pitam dali ot always 40 broq gi ima vsi4ki i za po slabo te4enie i za po silno za6toto 1 moq priqtelka mi kaza 4e gi imalo ama samo 1 vid s 4 kapki-normal
aha zna4i tezi koito sa 40 broq sa samo normal???A nqma light 6toto na men mi trqbvat ot nai malkite-light na4i nqma?
Ами мисля, че си пише.. би трябвало да са еднакви всичките вътре - или за по-слабо течение или за по-силно.. няма сборни пакети (или поне аз не съм виждала такива..). Чети внимателно, то си пише на опаковките какви са вътре!
пък аз за първи път чувам, че има по 40... май съм много назад с материала![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
ako iskate zaklu4ete i tazi tema 6tot................................. [-o<