С приятеля ми ходим от 4 месеца. Преди около 3-4 седмици той замина на гости на морето. Всеки ден се чувахме по телефона, а си писахме в чата ( той имаше комп. там). Последната седмица обаче почнахме постоянно да се караме и то щото се ревнуваме ужасно... Той си мисли, че аз съм с друг, аз си мисля, че той е с друга Иначе много си го обичкам, а по всичко личи, че и той мен. Обаче когато аз ревнувам или нещо друго, винаги му казвам, а той на мен - не, само си променя отношението към мен и от всичко ми става супер кофти В повечето случаи не мога да разбера какво му е, а и той не ми казва нищо! От 3 дена ( след поредното скарване ) той спря да влиза в чата, да ми се обажда. Пращах му смс, но той не ми отговори. Едната вечер му се обадих и той ми каза, че няма да влиза, за да не се караме за глупости и т.н. Каза ми и отново, че ме обича но... не знам! И сега нито ми отговаря на смс-ите, нито нищо и не знам какво да правя! В неделя заминавам за там, където е и той и се надявах да се видим там, но като му казах, че в неделя отивам, той каза само "Ами тогава приятно море"! Не мога да го разбера.. един ден ме иска, а на следвашият се държи ужасно! Моля ви, кажете ми какво да правя! Не мога така, супер кофти ми е, а си го обичкам и не искам да се разделяме или нещо такова!!!